Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
jove_bt напиша:
епа вака денес конечно ќе го гледаме Ел Чино на теренот едвај чекам да ја видам неговата магија. Со среќа нека му е и да постигне гол, два. Само тој и Дакур немаат даено гол оваа сезона другите сите имаат дадено макар еден.

Ел Чино Тхе Бест, немој да си бегаШШШШшшшшШШШШ!!!!!!!! најдобар си :(

epa знаеФФФФ Рекобаааааааааа јеееееееееес најпојќе си го сакам јес, јес јес ufFFfff.. ај сеа само уште да не се повреди до крајот на утакмицата како по обичај :)

moreeeeee дрво идиоту шо го вадиш Рекоба се да ти тииииииииииитттттттттт е нема поглуп тренер сеа гледа публиката се запали по него тој ко за инает го изваде по ГЛУППП!!!!!!!!

едит :

Ајде уште некоја минута и да кревам пехарот :)

3-1 греота ке беше ако ги тепаа повеќе:helou:

Ova dokazuva deka Inter e najjak tim vo Evropa.Daj Boze do kraj na sezonata da tepaat se za da moze da skinat uste nekoj rekord!

FORZA INTER!!!FORZA RAGAZZI!!!

Figo And Recoba: If We Leave, We Do So In Style

Респект РеспекТ и само Респект

најдобри сте двајцата.

сликава е ЗАКОН:vozbud:
94891.jpg

Браво мајстори!!!

Аман бе... се запаливте што интер зел титула... Се кладим дека наредна сезона Интер не зема титула

[mod]не провоцирај! АКо не си фан на Интер не пиши на ТЕМАВА!

Димитар[/mod]

Shorty напиша:
Аман бе... се запаливте што интер зел титула... Се кладим дека наредна сезона Интер не зема титула
Shorty, ти се умира? :pos:
Само затоа што Јувентус ќе дојде во Seria A, не значи дека Интер нема да ја земе титулата. =P

Шорти донт disrespect ИНтеР најдобри сме и ќе ја земеме и 3тата титула со ред догодина.
btw сеа читам дека на Деко агеннтот утре идел во Милано да види шо понуда Морати има за него

да ви постирам некое слики4е од прославата на сан сиро.

глаФните на клубот
94882.jpg

Матриксот раперот :)
94884.jpg

Фацата на батето лево се кажува(леле со овај Интер зеде титула?)
94885.jpg

интер ултрас
94825.jpg

фиКо во невестински фустан :)
94879.jpg

Чеки Чен ова де ''Ел Чино'' Рекоба :)
94850.jpg

Вечерва навивам за Man UTD! Се надевам дека Кристијано Роналдо ќе ја наполни мрежата на Дида (кој кошта 71 евра:D) со голови!
Go Devils! : ))

Абе Милан е Италијански тим.. Полувреме е 2:0 за Рома кје им вратат :)

Очекувам Интер да биде многу активен ова лето во врска со трансфери. Мора да се најдат замени за Фиго и Кинезот! Треба Деко да се земе од Барса, зш МесиДона не го даваат за жива глава! Ама оваа година јас знам дека Интер ќе имаат најмалку еден МЕГА ТРАНСФЕР, па ќе видиме

Aj бе сите шо се за пропалиците од Серија Б и старците од Милан губете се од темава...

Сеа коа Милан ќе го изеде пак од Ливерпул у ЛШ а Јувентус ќе го потроши својот 100 миљона буџет на Џерард и Лампард кои нема да се снајдат ќе се видиме следна година

Еве што ме исполнува: Vieira Wants To End Career At Inter
Кога ќе прочитам вакво нешто,кога некој играч изјавува дека сака да ја заврши кариерата во Интер стварно ме исполнува. Особено ако е некој играч од врвна класа, како Виера!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom