Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па добро изиграа Интер јас не знам зошто се бунат луѓево! Јас само не го видов моментот кога Толдо доби црвен и си излезе! Значи 90' Интер играа без голман и примија 6 гола, па тоа е супер! Види ги Рома за нигде се со 11 играчи (сосе голман) а примија 2 гола за нигде се! :)

не бре рома примија 7 гола сосе голман :)

DoolroX напиша:
ne samo trenerot tuku treba pola inter da si ide
Не е толку до играчите.. Трба да се појача одбраната.. Катрастрофа е! И плус пола суспендирана е за лига на шампиони.. Друго.. само за Фиго е потребна занена, и може усте еден покрај него, а Занети да се врати во одбрана.. Тимот е ок.. со мали измени.. посебно во одбраната. Само потребен е добар стратег, а не Манчини.. како прво нема никакво изкуство.

И дали имате слушнато нешто за Деко?.. денес идам на сколо и неколку деца ми рекоа баш.. Деко потпишал за Интер. А не можам на нет ништо за тоа да најдам..

јас не знам шо кревате олку прашина за Фигу (без О ке ве молам)...дедото има 78 години и тешко дека ке има ваква игра и следната сезона...остајте го нека почива у мир...
а ако деко иде интер тогаш и официално манчини треба да се прогласи за најглуп чоек на милениумот.

epa убо! фати Манчини 6ка на лото ај со среќа нека му е да си части. Иначе за играч на утакмицата имаше голема борба помеѓу Тоти со 2 асистенции и еден гол и Толдо со 4 асистенции ама сепак ''пантерот'' ја зема наградата, оргинален дрес од рома. Сфееееееее да му е4ам сум се скапал од нерви некни коа ја гледаФ теѓко манчини од кој ги има учено тактиките од Канатларовски???

абе мислам дека време е интер да мисли малце ШИРОКО и да купи 2-3 млади и суперталентирани играчи во случајот Кварезма,Диего,Пепе...
ама јас знам дека ке донесат некој дедо и тоа некој за напред ... абе тоа ти е
манчини....

Еве пример трансфери од послениве сезони
J. Cezar(Chievo) - Inter позајмица па после договор со интер потпиша сега прв голман на Бразилската репрезентација.
Maicon(Monaco) - Inter за ефтини пари го зедоа го направија еден д најдобрите десни бекови на денешницата фудб. критичари го споредуваат со Кафу!!!
Маxwell(Empoli) - Inter кој од утакмица во утак. игра се подобро и подобро после 2 год. пауза од фудбалот поради повреда се врати и може да го достигне својот голем потенцијал еден од најнадежните бекови на светот
Burdisso(Boca J) - Интер истотака млад и многу надежен одбрамбенм играч секогаш кога му се укажува шанса ја користи а патем и многу често постигнува голови.
Vieira(Juventus) - Inter треба нешто посебно да напоменам или тоа е човекот кој е дефиниција за се она што треба да го поседува еден DM
Cambiasso(real) - Inter за безпари го зедоа фри трансфер сеа еден од најдобрите играчи на таа позиција одличен дефанзивен MF кој има одлична техника.
Figo(Real) - Inter и за него мислам дека не треба ништо да ти појаснувам се препороди во Интер штета што годините го престигнаа голем шампион ќе изгуби Интер
Crespo(chelsea) - Inter еден од најдобрите напаѓачи на денешницата во кој тим и да игра секогаш постигнува 15-20-25 гола по сезона мислам батето е ЦАр.
Ibrahimovic(Juventus) - Inter исто така и тој се препороди во Интер после катастрофалната сезона во Џувентус кога постигна само 4 гола тој самиот изјави дека се чуствува како во годините поминатио во Ајакс кога стана легенда таму и го споредуваа со холандсите легенди сега тој конечно може да ги достигне и надмине ниФ..

треба и други примери да потенцирам или јасно ти е????

се разбира мора да има и утки како продажбата(трампата) на канаваро, купувањето на солари, гросо

и заборавив за младичите ппрво и прво таа позиција не е за такви неискусни играчи како мутињо и нани Интер ќе ги сочека да израснат во големи играчи сепак имаат доволно пари тогаш да ги купат. Ако ги купат сеа неам да можат да го достигнат својот потенцијал плус не се доволно спремни за тешки натпр. како Лигата на Ш. која ќе биде цел на интер следнатѕа година затоа интер бара поискусен креатор на игра некој кој со своете искуство смиреност во играта ќе ги храни соиграчите со топки(пр. Деко за кој е загреан Морати :) )и нема да внесува нервоза сетете се што правеше К. Роналдо до пред година две но сега е ѕвер. Прерано е за такви како ниф да дојдат во голем клуб затоа прво нека се изградат како играчи после добредојдени се во Интер.

Inter Milan held talks with super agent Jorge Mendes yesterday. Mendes met with Inter director Marco Branca in Milan to discuss primarily Deco's situation at Barcelona.
However, Mendes' other clients, Porto winger Ricardo Quaresma and defender Pepe, plus Sporting Lisbon pair Nani and Jose Moutinho were also put forward during the meeting.
------------------------------------------------------------------------
епа ова да се случи,Кварезма,Пепе,Нани,Мутињо(ај хоуп убо го пишав) да дојдат во интер...тогаш само ке земам калаш и се ке пукам (ОД СРЕЌА ДЕ)...многу реално е ова...а и така адри си ојт,фигу,круз,и некој бек ке шуткаме и интер ке стане ЏАМБО :)

абе само да си ојт јас од ибра ке ти купам :)

Drugar izvini so ke re4am ama koa si pisuel deka adriano si odi mora da si bil na nekoi lekovi!!!
1.Za slednata sezona ke se vrati vo top forma
2.Moratti tresna debela para da go zeme i se vljubi vo nego posle 2 sezoni nema sansa da se zaebe za eftino da go dae
3.koga davase golovi od nad 30 metra dalecina i koa driblase od centar do golot na protivnicite site vikaa adriano car.a sea da se otfrli zaradi 1 greska so ja napravil mislam deka nema da bide taka.
iskreno neznam dali ke si otide oti za golemite klubovi ovie prazni muabeti nemaat nikakva vrska kaj niv samo e vazna parata

абе....на интер не му треба...јас не го мразам јас знам кој е адри и што може да направи ама не му е местото во овој интер...
а за тоа ’’ 1.Za slednata sezona ke se vrati vo top forma’’ ова знајш колку држи вода???Исто ко и следнава реченица:
Вчера го видов господ
;)

Crazy P0Y0L напиша:
абе....на интер не му треба...јас не го мразам јас знам кој е адри и што може да направи ама не му е местото во овој интер...
а за тоа ’’ 1.Za slednata sezona ke se vrati vo top forma’’ ова знајш колку држи вода???Исто ко и следнава реченица:
Вчера го видов господ
;)
:uvo: хахахa

и јас тоа прочитав дека Реал демек бил во преговори со Адри ама нема врска кога досега не го даде интер немислам дека сега кога ќе има недостаток на напаѓачи ќе го продава. Појќе не читам трибалфудбал сами си измислуваат.

На страницата goal.com пишуваше дека бордот на Рал Мадрид бил поделен, половина го сакале Императорот, а половина сакале да го купат Ибракадабра! Интер ќе се заебе ако продаде еден од нив двајца. Другата сезона има да бидат ѕверови! Убиствен напад!! Слушајте што ви зборам, да им дадеме уште една последа шанса!

Сигурно се тоа само шпекулации.. Интер не е на распродажба пак Реал да си избиара напаѓачи! Адри и Ибракадабра остануваат. Тие може да бидат најдобриот напаѓачки тандем во светот доколку Адриано се врати во форма (а сигурно ќе се врати за идната сезона). Сега ни требаат само неколку нови играчи, од средината и одбраната.. а друго треба да си остани како што е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom