Од една страна сакам Интер да победи... нормално, да се заврше сезона без пораз.... тоа е... WOW.... но, ќе навивам против Интер (за прв пат) причините се познати на Интерашите :kesa:jove_bt напиша:INTER V PALERMO: 15 APRIL AT 20:30
VS![]()
![]()
мој тип 2-1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од една страна сакам Интер да победи... нормално, да се заврше сезона без пораз.... тоа е... WOW.... но, ќе навивам против Интер (за прв пат) причините се познати на Интерашите :kesa:jove_bt напиша:INTER V PALERMO: 15 APRIL AT 20:30
VS![]()
![]()
мој тип 2-1

Димитар напиша:Ако тепаме во среда - ќе има прослава! Титулата е земена...
Нерешен резултат - ќе ни треба уште една победа за сигурна титула
Ако изгубиме од Рома - само уште 2 победи во наредните 6 натпревари

jove_bt напиша:и Рома ќе ја тепаме и сФе понатаму мора да ја скиниме 100ката![]()
Marso напиша:Еве го дечкото кој стварно сакам да остане во Интер. Тој игра со срце за Интер. Еве ја причината (извадок од утакмицата Интер-Палермо):

Не бе па ти.jove_bt напиша:ej sea mu se javiv na imperatorot i vidi so mi veli;
I Wan't To Stay And Repay Inter - Adriano Inter Milan striker Adriano has insisted he wants to stay at the San Siro and repay the Nerazzurri for their backing.
хахаха Адри тхе алкохолиК оф Милано
пуцај сине ајде стигни го барем бурдисо има појќе гола од тебе
п.s.
само ако ми те напрат послаб на PES8 ке те акнам :pos2::pos2::pos2:

немам што друго да кажам освен ЗАЧЕКАЈТЕ ДО СРЕДА ЗА ДА СЕ ВИДИ ПОДОБРИОТ!!!jove_bt напиша:Значи да соопштам официјално INTER - ROMA среда 17:30
епа се ближи денот кога и официјално ќе ја прославиме ТИТУЛАТА.
forza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I N T E R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Па и на кажувај ако не знаеш што да кажиш...runBABYrun напиша:немам што друго да кажам освен ЗАЧЕКАЈТЕ ДО СРЕДА ЗА ДА СЕ ВИДИ ПОДОБРИОТ!!!