Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
jove_bt напиша:
INTER V PALERMO: 15 APRIL AT 20:30

19675.jpg
VS
palermo.gif

мој тип 2-1
Од една страна сакам Интер да победи... нормално, да се заврше сезона без пораз.... тоа е... WOW.... но, ќе навивам против Интер (за прв пат) причините се познати на Интерашите :kesa:

јас те разбирам, ако тепа Палермо тогаш се намалуваат шансите Милан да влезе во Лига на Шампиони!

Koga Inter go primi golot osetiv deka ne e kako sto treba. deka navivam za pogresen tim(Palermo).A koga go primija vtoriot stvarno se iznervirav. Se ponasaa kako da se sampioni, a ne znaat deka samo edni se sampioni-INTERNAZIONALE . Koga go dadoa Inter golot se raduvav kako malo dete. Koga go dadoa i vtoriot ripnav od radost i trcav niz cela soba kao da osvoile Liga na Sampioni. Se nervirav sto im ponistia 2 gola, od koj edniot bese regularen (na Cruz koa Ariano "faulirase"). Ama toa e. Se vratia od 2 gola negativa. Toa e tim na sampioni.

Jas mislam toa sto vo eden moment prestanav da navivam za Inter, kako da prestanav da disam. Ova cuvstvo mozat da go razberat samo vistinskite die-hard INTERNAZIONALE navivaci.
Pa sto da pravam jas razbiram samo eden tim-INTER zatoa sto: Io sono INTERISTA!
FORZA RAGAZZ!!!!FORZA INTER!!!

по по по КРУЗолињо а влези гол дава нема појак напаѓач :0
значи ''најмаж'' тренер имаме само тој можи да вади онака 3 или 4 играчи во напад. Inter ruleeeeeez

p.s. е можи ќе не тепа некој уште среда ако не изгубиме од Рома нема пораз до крај :)

so izmoreni igraci ke igrame vo sreda, ama uteha e deka inter ima 3 tima :) I roma se izmoreni ama tie nemaat 3 tima, ke gi zgazime!

Ако тепаме во среда - ќе има прослава! Титулата е земена...

Нерешен резултат - ќе ни треба уште една победа за сигурна титула

Ако изгубиме од Рома - само уште 2 победи во наредните 6 натпревари

Димитар напиша:
Ако тепаме во среда - ќе има прослава! Титулата е земена...

Нерешен резултат - ќе ни треба уште една победа за сигурна титула

Ако изгубиме од Рома - само уште 2 победи во наредните 6 натпревари

и Рома ќе ја тепаме и сФе понатаму мора да ја скиниме 100ката :)

jove_bt напиша:
и Рома ќе ја тепаме и сФе понатаму мора да ја скиниме 100ката :)

Таков оптимизам е потребен во редовите на Интер и во фановите на Интер. Не смеат да победат и да се опуштат па се да губат. Шампиони се оние кои играат се до крај, кои не се задоволуваат со победа. 1:0 не е доста, пуни додека можеш.Еден филозоф кажал:
Не треба да се победи непријателот(противникот во овој случал), туку треба да се УНИШТИ!!!

Еве го дечкото кој стварно сакам да остане во Интер. Тој игра со срце за Интер. Еве ја причината (извадок од утакмицата Интер-Палермо):

Attachments

• PDVD_001.JPG
    PDVD_001.JPG
    13,9 KB · Прегледи: 46
Marso напиша:
Еве го дечкото кој стварно сакам да остане во Интер. Тој игра со срце за Интер. Еве ја причината (извадок од утакмицата Интер-Палермо):

ej sea mu se javiv na imperatorot i vidi so mi veli; :)
I Wan't To Stay And Repay Inter - Adriano Inter Milan striker Adriano has insisted he wants to stay at the San Siro and repay the Nerazzurri for their backing.
хахаха Адри тхе алкохолиК оф Милано
пуцај сине ајде стигни го барем бурдисо има појќе гола од тебе

п.s.
само ако ми те напрат послаб на PES8 ке те акнам :pos2::pos2::pos2:

jove_bt напиша:
ej sea mu se javiv na imperatorot i vidi so mi veli; :)
I Wan't To Stay And Repay Inter - Adriano Inter Milan striker Adriano has insisted he wants to stay at the San Siro and repay the Nerazzurri for their backing.
хахаха Адри тхе алкохолиК оф Милано
пуцај сине ајде стигни го барем бурдисо има појќе гола од тебе

п.s.
само ако ми те напрат послаб на PES8 ке те акнам :pos2::pos2::pos2:
Не бе па ти.
Адриано е класа играч. Како и секој друг, и он има up's и down's. Во неговиот случај, има повеќе down's годинава, пошто изгледа не знае кога е доста со забава. На него му треба дициплина, ништо друго. :zver:

Значи да соопштам официјално INTER - ROMA среда 17:30

епа се ближи денот кога и официјално ќе ја прославиме ТИТУЛАТА. :)

forza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I N T E R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jove_bt напиша:
Значи да соопштам официјално INTER - ROMA среда 17:30

епа се ближи денот кога и официјално ќе ја прославиме ТИТУЛАТА. :)

forza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I N T E R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
немам што друго да кажам освен ЗАЧЕКАЈТЕ ДО СРЕДА ЗА ДА СЕ ВИДИ ПОДОБРИОТ!!!

runBABYrun напиша:
немам што друго да кажам освен ЗАЧЕКАЈТЕ ДО СРЕДА ЗА ДА СЕ ВИДИ ПОДОБРИОТ!!!
Па и на кажувај ако не знаеш што да кажиш...

Моментално Интер е во криза, но за големи натпревари е голем тим..

п.с. Рома се изнервирани после тоа со Манчестер (да потсетам 7:1) па сега се истураат во серие А

El Imperatore е ѕверка невидена, кога ќе си отиде од Интер Креспо (АКО) Има да се покаже во вистинско светло!!!! Напад El Imperatore so Ibracadabra. Смрт за секоја одбрана!

El Imperatore (силина), Ibracadabra (техника комбинирана со моќ - Poetry in motion)

A за утакмицата утре!? Не знам Рома мора да тепа, ама по тоа што го најави Il Тratore - Il Capitano, Интер атакуваат на 3 бода за да ја завршат работата пред време и да го освојат скудетото на домашен терен. Иако срање е распоредот што го направија да играат Интер со Рома во 5 ипол. Ама тоа е тоа!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom