Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
jove_bt напиша:
nema vrska brat ubavo e da tepade vi ja pustifme L:) оти стварно ве болеше од манч. па да закрепните, ама како шо ни сте стални пациенти во купот 3 години со ред пак ке ве шлапниме еве лани во с. купот и 3-0 предност ви дадоФме и пак не знајте да тепате :)
Абе шо.Ќе им попуштиш и на глава ќе ти се качат:toe:Ви велев да не им ја даваме, а вие да им ја да дадеме та да им ја дадеме.Епа трпите сега:pos2:

jove_bt напиша:
nema vrska brat ubavo e da tepade vi ja pustifme L:) оти стварно ве болеше од манч. па да закрепните, ама како шо ни сте стални пациенти во купот 3 години со ред пак ке ве шлапниме еве лани во с. купот и 3-0 предност ви дадоФме и пак не знајте да тепате :)
сеа што ве тепавме убаво со три комада криво ти и ми кажуваш за манчестер и за купот лани.
нормално криво ти пошто имате пораз сеа и изгубивте дома со 1 - 3.
хахахаха

hogar_oh напиша:
Абе шо.Ќе им попуштиш и на глава ќе ти се качат:toe:Ви велев да не им ја даваме, а вие да им ја да дадеме та да им ја дадеме.Епа трпите сега:pos2:
а извини хогар ти си му прв братучед на манчини или ти се јавува манчини да те праша дали да им ја дадете или не??
ps: не биди смешен

runBABYrun напиша:
сеа што ве тепавме убаво со три комада криво ти и ми кажуваш за манчестер и за купот лани.
нормално криво ти пошто имате пораз сеа и изгубивте дома со 1 - 3.
хахахаха
Од Крејзи Појол и Интер:
runBABYrun кое место е рома??
ќе го цитирам Nelly "I am number one, no matter if you like it,
err take this down and write it
I am number one, ey ey ey (ey ey)
(Let me ask you man)
What does it take to be number one?
Two is not a winner and three nobody remembers
(Tell me now dirty)
ey ey (ey ey) "
епа сеа ти види се кај се наоѓаш во текстот.

TonInter напиша:
Од Крејзи Појол и Интер:
runBABYrun кое место е рома??
ќе го цитирам Nelly "I am number one, no matter if you like it,
err take this down and write it
I am number one, ey ey ey (ey ey)
(Let me ask you man)
Two is not a winner and three nobody remembers
(Tell me now dirty)
ey ey (ey ey) "
епа сеа ти види се кај се наоѓаш во текстот.

доброооооооооо рапер :) остај го нека се радва еднаш тепаат па нека се радва дури можи оти се ближи купот па ке им швркниме 7 хихих абе тома стални муштерии сте мора една да ви дадеме после нема да ни играте ич не сфаќате пооооооо................после ако ве тепаме ќе барате како ЏУВЕ во 2 лига да ве преместваат :pos2::pos2::pos2:

runBABYrun напиша:
а извини хогар ти си му прв братучед на манчини или ти се јавува манчини да те праша дали да им ја дадете или не??
ps: не биди смешен
Михајловиќ ми е братучед

уште еднаш ќе кажам знам дека не сакавте интер да изгуби идека сезонава сакавте да остане без пораз ТАКА?(па признајте еднаш)
А исто така сакам да кажам дека и за овој натпревар прогнозиравте 5-6-7 гола да даде интер но се случи спротивното како што ви пишав јас зачекајте да заврши натпреварот па ќе правиме муабет.(прочитајте ги претходните неколку страни)
а кога сме кај натпреварот ваква беше статистиката:
shots on goal roma-9 inter-4
shots wide roma-6 inter-7
И КОЈ БИЛ ПОДОБАР(статистички)??

Ама што ако сте тепале кога ве водат 13 бода :tapp: да не се надеваш на титула
pos.gif

П.С.Не сум за Интер за Јуве сум али на коментариве неможев да се возджам

runBABYrun напиша:
уште еднаш ќе кажам знам дека не сакавте интер да изгуби идека сезонава сакавте да остане без пораз ТАКА?(па признајте еднаш)
А исто така сакам да кажам дека и за овој натпревар прогнозиравте 5-6-7 гола да даде интер но се случи спротивното како што ви пишав јас зачекајте да заврши натпреварот па ќе правиме муабет.(прочитајте ги претходните неколку страни)
а кога сме кај натпреварот ваква беше статистиката:
shots on goal roma-9 inter-4
shots wide roma-6 inter-7
И КОЈ БИЛ ПОДОБАР(статистички)??

aaaaaa а кој изведе појќе аути??? а??? тоа бројките не важат колку натпревари се добиени со само еден шут во голот ехееее.... важно еве сеа закрепнавте од поразот од манч. па ќе можи и ние во купот 7 да ви пикниме. тееееееееееј еднаш ќе им попуштиш ќе се скапат од пуфкање. :pos2::pos2::pos2:

За Рома... онаа поговорката ... малку измената „Волкот (волчицата) сит, ама овците не се на број”

Ваквата победа се вика Пирова победа... и со 10 гола да победевте, пак титулата не ја зедовте.... :)

Абе не знам што се расправате.. Рома победи, и нека и е со среќа, но титулата е наша. Нормално дека ќе беше подобро да се заврши сезоната без пораз но тоа мораше некогаш да се случи.. дали со Рома или Емпоили, Лацио.. или пак наредната сезона мораше. Но сепак Интер и понатаму е најдобриот тим во светот (иако сега се наоѓа во мала криза) !
Roma coach Luciano Spalletti insists Inter Milan remain the best team in the land, despite last night's 3-1 win at the San Siro...
А за ова браво.. Човекот си кажа искрено кој е кој..

еј како воопшто можете да коментирате вакви работи?! И јас како мал вака се трескав, еј интер го тепаше милан 3:1, го тепаше јуве 3:1 ама на крај пак некој друг ја креваше титулата! Така е и сега,луѓе 32 коло, а Интер има 25 победи, 6 нерешени, и еден пораз. Тоа не е за коментар!! Самата состојба на табелата си го кажува своето!!
ГОТОВО КРАЈ ЗАВРШЕНА РАБОТА!!!! Останува само формално да се доигра првенството, па за другата сезона ќе видиме како ќе биде! Ќе биде многу потешко!!

Abe roma ovaa sezona pokaza deka e podobar tim od inter!

podaleku stigna u liga na sampioni , roma imaat podobar rezultat od dvata duela vo italijansko so inter , i + roma ima podobra odbrana a kaj i da e ke ima i podobar napad, i roma go ima prviot strelec vo kalcoto toti!

sea roma sto kiksnale so timovi kako empoli ascoli regina i dr e druga rabota.

a ustvari takvite utakmici go resavaat prvenstvoto!
tipicen primer za toa e Serie A 2006/2007.
roma da pobedese vo tie "lesni" utakmici ke bea sampioni.

inter pobedija vo tie utakmici i moram da kazam sekoja cest za niv!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom