Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Marso напиша:
El Imperatore е ѕверка невидена, кога ќе си отиде од Интер Креспо (АКО) Има да се покаже во вистинско светло!!!! Напад El Imperatore so Ibracadabra. Смрт за секоја одбрана!

El Imperatore (силина), Ibracadabra (техника комбинирана со моќ - Poetry in motion)

A за утакмицата утре!? Не знам Рома мора да тепа, ама по тоа што го најави Il Тratore - Il Capitano, Интер атакуваат на 3 бода за да ја завршат работата пред време и да го освојат скудетото на домашен терен. Иако срање е распоредот што го направија да играат Интер со Рома во 5 ипол. Ама тоа е тоа!

el il i ti pocna kako mene na prekar da gi vikash :pos2::pos2::pos2:

napadot sho elegancija vo dvizienje

тимот на Р. Манчини за дербито

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 77 Marco Andreolli.

Midfielders
: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.

Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 20 Alvaro Recoba.

вести од тимовите

Интер - Виера сеуште не е опоравен од повредата, истотака и Креспо е надвор од овој дуел поради повредата што ја задоби минатото коло и ќе паузира 2 недели. Други играчи кои се суспендирани се Самуел и Максвел. Можна формација :
Julio Cesar, Maicon, Burdisso, Materazzi, Grosso, Stankovic, Cambiasso, Zanetti, Figo Adriano, Ibrahimovic

Рома - Аквилани и Мартинез се подолго повредени а истотака и настапот на Тадеи е неизвесен. Можна формација :
Doni, Panucci, Mexes, Chivu, Tonetto, Mancini, De Rossi, Pizarro, Wilhelmsson, Perrotta, Totti.

Играчи на кои треба да внимаваме се Ибрахимович кој по повредата се враќа во игра и Тоти кој минатото коло ја покажа својата големина и покажа дека изданието против манчестер за него беше само еден лош ден.

моја претпоставка Интер - Рома 3-2 голови ќе има сигурно и тоа во изобилство :)

Marso напиша:
El Imperatore е ѕверка невидена, кога ќе си отиде од Интер Креспо (АКО) Има да се покаже во вистинско светло!!!! Напад El Imperatore so Ibracadabra. Смрт за секоја одбрана!

El Imperatore (силина), Ibracadabra (техника комбинирана со моќ - Poetry in motion)

A за утакмицата утре!? Не знам Рома мора да тепа, ама по тоа што го најави Il Тratore - Il Capitano, Интер атакуваат на 3 бода за да ја завршат работата пред време и да го освојат скудетото на домашен терен. Иако срање е распоредот што го направија да играат Интер со Рома во 5 ипол. Ама тоа е тоа!
во право си и ти. и јас сум изнервиран од тоа што ја ставија во 5 30 утакмицата место да ја стават во 20 30 и плус има две други во 20 30 а не ја ставиле рома - интер.
според мене точен резултат - 2 - 2

и дали прв изгубен натпревар на Интер од Рома, 1-3. Епа, редно беше. :)

Поздрав до сите навивачи на Рома! Нека им е честита победата! Па тоа е, не може цело време да се тепа! Мора некогаш да изгубат! Ние наместо да сe нервираме за поразов, сега треба едноставно да го подзаборавиме и да им вратиме на 9ти и 17ти Мај (финале на куп). А да не го заборавиме и скудетото, сега без разлика дали Рома ќе тепа, Интер ќе треба да победи на две следни утакмици (Сиена и Емполи). А ако Рома киксне на некоја од следните утакмици - скудетото ќе дојде побрзо!!!

Marso напиша:
Поздрав до сите навивачи на Рома! Нека им е честита победата! Па тоа е, не може цело време да се тепа! Мора некогаш да изгубат! Ние наместо да сe нервираме за поразов, сега треба едноставно да го подзаборавиме и да им вратиме на 9ти и 17ти Мај (финале на куп). А да не го заборавиме и скудетото, сега без разлика дали Рома ќе тепа, Интер ќе треба да победи на две следни утакмици (Сиена и Емполи). А ако Рома киксне на некоја од следните утакмици - скудетото ќе дојде побрзо!!!
не навивам за Интер, но сепак..... Ја зеде титулата ?! - па што има да се прави муабет повеќе ? :)

па нормално дека беше редно веќе интер да биде поразен.
и морам да кажам а и самата статистика го вели истото рома 9 шута кон гол интер само 4.
значи статистички и резултатски победи рома.
и сега на ред е купот на и талија па супер купот нормално.
не дека ги мрзим интер но ќе кажам доста беше со ПОБЕДИ осетите како е и да се ИЗГУБИ! :P

Ајде неважен натпревар неважен пораз.... уште само 2 победи, па Рома нека победи и со тимовите во Серија Б ако сака (пример Јуве) :)
Титулата ќе е наша...

runBABYrun напиша:
па нормално дека беше редно веќе интер да биде поразен.
и морам да кажам а и самата статистика го вели истото рома 9 шута кон гол интер само 4.
значи статистички и резултатски победи рома.
и сега на ред е купот на и талија па супер купот нормално.
не дека ги мрзим интер но ќе кажам доста беше со ПОБЕДИ осетите како е и да се ИЗГУБИ! :P
Ах што ми се чини дека во супер купот интер сам со себеси ќе игра:vozbud:

hogar_oh напиша:
Ах што ми се чини дека во супер купот интер сам со себеси ќе игра:vozbud:
Не море.. ќе играат првиот состав против резервите. :uvo:

TonInter напиша:
Не море.. ќе играат првиот состав против резервите. :uvo:

ц ц ц ц ц ц .добро не објснувам знам дека знаете.
Ама убаво беше да останете без неден пораз како Арсенал пред некоја година.

ако ако фалете се фалете се ама ќе ве видам во супер купот что ќе направите и од многу фалење ништо не бидува така викаат.
и ако мислите дека е неважен натпреварот се лажете пошто и самиот манчини рекол дека сезонава освен скудетото задача ќе им биде да имаат повеќе од 100 поени како и да останат без пораз.

runBABYrun напиша:
ако ако фалете се фалете се ама ќе ве видам во супер купот что ќе направите и од многу фалење ништо не бидува така викаат.
и ако мислите дека е неважен натпреварот се лажете пошто и самиот манчини рекол дека сезонава освен скудетото задача ќе им биде да имаат повеќе од 100 поени како и да останат без пораз.

nema vrska brat ubavo e da tepade vi ja pustifme L:) оти стварно ве болеше од манч. па да закрепните, ама како шо ни сте стални пациенти во купот 3 години со ред пак ке ве шлапниме еве лани во с. купот и 3-0 предност ви дадоФме и пак не знајте да тепате :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom