Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Crazy P0Y0L напиша:
да ви кажам право јас повеке Кварезма го сакам во интер одколку К.Роналдо...
се согласувам со тебе.му се восхитувам на играчов уште кога беше во барса.Ја па сакам во Реал да иде :D
my favorite

Кварезма би бил идеална замена за Фиго.. само што ќе биде со одбраната.. неколку играчи се суспендирани за лига на шампиони.. а и онака на Кордоба и Самуел им врви времето.. И пред некој ден прочитав за Тони.. само не знам што ќе им е Тони покрај Адриано, Ибра, Креспо и Круз.
Agent: Inter Milan have deal for Fiorentina striker Toni
Italian super agent Enzo Bronzetti is convinced Fiorentina striker Luca Toni will sign for Inter Milan in the summer.
Interviewed on Raisport last night, Bronzetti was asked about Inter's interest in Barcelona starlet Leo Messi.
The agent declared Messi would not be going to Inter because they had already "taken Toni" and if the deal hadn't been agreed, it was "99 per cent" certain.

meazza напиша:
Кварезма би бил идеална замена за Фиго.. само што ќе биде со одбраната.. неколку играчи се суспендирани за лига на шампиони.. а и онака на Кордоба и Самуел им врви времето.. И пред некој ден прочитав за Тони.. само не знам што ќе им е Тони покрај Адриано, Ибра, Креспо и Круз.
Agent: Inter Milan have deal for Fiorentina striker Toni
Italian super agent Enzo Bronzetti is convinced Fiorentina striker Luca Toni will sign for Inter Milan in the summer.
Interviewed on Raisport last night, Bronzetti was asked about Inter's interest in Barcelona starlet Leo Messi.
The agent declared Messi would not be going to Inter because they had already "taken Toni" and if the deal hadn't been agreed, it was "99 per cent" certain.

епа вака прво за одбраната имам некој пост поназад побарај има за тоа кој би можел да дојде летово како подршка на веќе ПРЕ-ДОБРАТА одбрана. Тоа сигурно нема да биде некој дефанзивец од светска класа бидејќи веќе ги има многу во интер. Друго што ќе им е Тони?-Тони иако не ми се верува да дојде би бил корисен поради тоа што како што знаеш ''Ел Чино''Рекоба изјави дека на лето ке го напушти интер, исто така се шпекулира дека и Челзи ќе го врати Креспо на крајот од сезоната Круз има уште година две на ова ниво и со тоа остануваат само на 2-3 напаѓачи. Како што се малери интер ако се повреди некој ќе треба со толдо во напад да играат.:0 сепак иако е Тони желба на Морати не верувам дека тој ќе дојде на лето, едно е веќе ''стар'' 31, друго е доста скап но мора да се признае дека вреди за секое ''evro'' што Морати бе го дал за него.:) Сепак мислам дека во овој преоден рок Интер ќе земе некој ''pomlad'' напаѓач како Суазо(27), G. Rossi(20), и Касано(24) кој 90 % иди ова лето.

pozdraFFF>...

ej lugje iako ja sum za roma kako so gleate moram da gi pofalam inter.
mada ja se nadevav na zeska i neizvesna sezona ne mislev deka inter taka lesno ke ja rasturat cela italija. ja se uste se nadevam na titula kako navivac
neli sportski e da se nadevas ama toa e. Lani mozda vi ja dadoa titulata ali ovaa sezona vi e zasluzena. Ja bas sakam prviot poraz da vi bide od roma ali ke vidime toa zavisi i od ligata na sampionite. Steta sto ispadnavte od liga na sampioni od neutralna gledna tocka ali od navivacka e super sto ispadnavte. Bolje valencia nego li inter. Bravo za inter kako i da e im se pogodi sezonava.

Vlatko_Rusin напиша:
ej lugje iako ja sum za roma kako so gleate moram da gi pofalam inter.
mada ja se nadevav na zeska i neizvesna sezona ne mislev deka inter taka lesno ke ja rasturat cela italija. ja se uste se nadevam na titula kako navivac
neli sportski e da se nadevas ama toa e. Lani mozda vi ja dadoa titulata ali ovaa sezona vi e zasluzena. Ja bas sakam prviot poraz da vi bide od roma ali ke vidime toa zavisi i od ligata na sampionite. Steta sto ispadnavte od liga na sampioni od neutralna gledna tocka ali od navivacka e super sto ispadnavte. Bolje valencia nego li inter. Bravo za inter kako i da e im se pogodi sezonava.
Тake that back! Or else :pishtoldz!

Искрено речено јас сакам повеќе да дојде Кварезма во Интер, отколку К.Ронало. Зашто? Затоа што К.Роналдо е веќе ѕвезда и кога ќе игра за интер (ако игра) ќе се курчи ќе бара многу пари, нема да потпишува договори и сл. срања! А Кварезма откако го избркаа од Барса се поправи! ! Да ве потсетам дека во годината 2003/2004 играше за Барса ама се курчеше не одеше на тренинзи и такви срања, и го дадоа во Порто! Тој мислеше дека со неговиот талент ќе најде место сегде, во секој добар тим ама полека полека се опорави и стана "прав" играч. И сега кога ќе дојде во Интер "AKO" дојде ќе треба да се докажува ако сака да стане мета на други гигантски клубови (тоа го сакаат сите фудбалери верувајте). И од таа причина треба да дојде Кварезма, барем од моја гледна точка. А за нападот што да кажам и по кој пат да кажам најголема грешка на Интер е што го продадоа Мартинс. Сега кога ќе си иде Кинезот-Рекоба, ќе се врати Креспо во Челзи, Круз е веќе при крај со формата (иако е добар и се покажува супер како џокер), остануваат Императорот - Адриано и Ибракадабра. Затоа на Интер му се потребни уште еден-двајца напаѓачи, не ѕвезди, треба Суазо и уште некој така како него. Средината обавезно Кварезма 22год. и Диего 21год.(Вердер) [двајцата ѕверови]. Одбрана мора некоја ѕвезда у стил на Тери, Фердинанд, мада знам дека нема да ги дадат. Па нека го земат Антон Фердинанд тој е ѕверка. И уште еден голман за резерва зашто Толдо е при крај со годиниве. Нека го земат Гомеш (ПСВ) ама дали ќе седи на клупа. Да се мењаат со Цезар на по една утакмица :).
Мислам дека тоа е се што му треба на Интер!

Marso напиша:
Искрено речено јас сакам повеќе да дојде Кварезма во Интер, отколку К.Ронало. Зашто? Затоа што К.Роналдо е веќе ѕвезда и кога ќе игра за интер (ако игра) ќе се курчи ќе бара многу пари, нема да потпишува договори и сл. срања! А Кварезма откако го избркаа од Барса се поправи! ! Да ве потсетам дека во годината 2003/2004 играше за Барса ама се курчеше не одеше на тренинзи и такви срања, и го дадоа во Порто! Тој мислеше дека со неговиот талент ќе најде место сегде, во секој добар тим ама полека полека се опорави и стана "прав" играч. И сега кога ќе дојде во Интер "AKO" дојде ќе треба да се докажува ако сака да стане мета на други гигантски клубови (тоа го сакаат сите фудбалери верувајте). И од таа причина треба да дојде Кварезма, барем од моја гледна точка. А за нападот што да кажам и по кој пат да кажам најголема грешка на Интер е што го продадоа Мартинс. Сега кога ќе си иде Кинезот-Рекоба, ќе се врати Креспо во Челзи, Круз е веќе при крај со формата (иако е добар и се покажува супер како џокер), остануваат Императорот - Адриано и Ибракадабра. Затоа на Интер му се потребни уште еден-двајца напаѓачи, не ѕвезди, треба Суазо и уште некој така како него. Средината обавезно Кварезма 22год. и Диего 21год.(Вердер) [двајцата ѕверови]. Одбрана мора некоја ѕвезда у стил на Тери, Фердинанд, мада знам дека нема да ги дадат. Па нека го земат Антон Фердинанд тој е ѕверка. И уште еден голман за резерва зашто Толдо е при крај со годиниве. Нека го земат Гомеш (ПСВ) ама дали ќе седи на клупа. Да се мењаат со Цезар на по една утакмица :).
Мислам дека тоа е се што му треба на Интер!
Се е ок.. само мислам дека Креспо ќе остани во Интер.. а како што прочитав и голема е шансата Тони да дојде во Интер. А за голман нема потреба друг. Цезар е ѕвер, а на клупа е Толдо..

94001pe2.jpg

Некој не го бидува за фудбал, па бара нова професија :)
....
....
снајперист

Димитар напиша:
94001pe2.jpg

Некој не го бидува за фудбал, па бара нова професија :)
....
....
снајперист
aaa можи не го бидва... најак е .... ама за кревање чаши

Da mu se stavam u dzapanje tekila mislam deka ke go stavam vo zabi! :)

ајде среќен роденден Nicolas Burdisso
94056.jpg

Today you are 26 year old
нека ти се множат голчињата и прв стрелец да те правиме во купот.

Сега само што прочитав на goal.com дека Интер ќе иде на шопинг во Португалија, поточно во Спортинг. Заинтересирани се за Роберто Нани и за Тао Мутињо. Искено кога гледав Нани што се направи со топката кога играа против Интер се здивев! Еве линк за тоа!

А покрај тоа слушнав друга вест што стварно се изнервирав: Виера поради носталгијата према Англија, најверојатно ќе замине да игра за некој тим од Англија. Но за таа цел Интер атакува по нови ѕвезди: од Челзи - Тери, и од Реал Мадрид - Диара (замена за Виера), и Касано.
Еве линк и за ова

Abe da odgovoram na temata sto e zapocnata. Ne se los tim inter ali kako i povenjeto sto mislat ,i jas se sogalsuvam! Klubot si e maler! I mislam deka tesko da zemat nekoja titula!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom