Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Marso напиша:
Катанија вака-така помина. Сега треба да гледаме на утакмиците што следат. Среда 28 Февруари 20:30 на Џузепе Меаца доаѓа Удинезе. Удинезе е една од трите тимови кој во есенскито дел ни земаа бод. Па што да кажам PAYBACK TIME. Катанија си го доби денес (2:5), Сампдорија и таа го зема на 28.01.2007 (0:2). Па остана уште Удинезе. Значи Среда 28 Февруари е важен датум за Интер, затоа што, ако победат не само што ќе ра продолжат серијата од 17 на 18 победи, туку со таа победа Интер ќе биде тим кој ги победил сите тимови во Сериа А.
е нееееееее!
ке се шегуваме!!!

Утре, против Удинезе без Станковиќ... кој има еден куп жолти :)
А Удинезе ќе игра со цел тим....

Интер е на првото место со 66 поени (дома 10 победи и 1 нерешена) а Удинезе го дели 7-10то место со 31 поен (во гости 3 победи, 3 нерешени, 7 порази)

Интер ќе игра без Станкович кој е суспендиран, Виера повреден 6 недели, Камбијасо и тој е повреден, ама се враќа Дакур (тој беше суспендиран против Катанија) ама не знаеме кој ќе биде составот, затоа што Манчини како и да е мора да одмори некои играчи затоа што сега на Интер му претстои тежок распоред, утре домаќин е на Удинезе , во сабота игра во гости против Ливорно, во вторник против Валенсија, а во недела против МИЛАН. Па значи многу тежок распоред, ама јас мислам дека сега треба да игра со најјак состав, во сабота против Ливорно на гости нека игра со втор состав, за да може да игра со Валенсија со прв тим за да бидат одморени оние кој би играле утре против Удинезе, а против Милан треба да се направи комбинација од играчи од прв тим и од втор тим. Ама Интер има да направи два FULL тима со кој ќе игра со едноит во првенство, а со другиот во лига на шампиони. Плус тоа Интер има играчи кој можат да играат на повеќе позиции како што се: Максвел, Хавиер Занети, Станкович, Солари па и Рекоба. Искрено мислам дека Манчини ќе склопи добар тим за престојните неколку утакмици. Некако како да почнав да му верувам на Манчини и во неговите способности :)

Паа Интераши имам некои свежи вести за вас, не знам за првата вест кој колку ја сака, ама втората вест сигурно ќе ја сакате:
1. РАЗМЕНА САМУЕЛ - КАМОРАНЕЗИ
Наводно Самуел не ги оправдал 16 милиони евра што биле дадени за него за трансфер од Реал, а и откако Фиго ќе си оди на лето се размислува кој ќе ја завземе таа позиција. И најверојатно е да дојде Каморанези. Каморанези има уште 2 години од договорот со Јуве и тој го сакал Јуве, ама сакал да игра за шампионски тим, затоа смета дека Јуве нема да се бори за титула догодина и дека Интер ќе биде фаворит за титулата, па затоа се смета дека Каморанези веќе потпишал преддоговор со Интер и само треба да се договорат за детаљите. Видете сега, Самуел според мене добро игра во Интер, ама и сакам да го видам Каморанези во Интер, затоа што тој е брз играч кој има опасна техника и тој е би бил многу корисен играч, нешто како Солари, само поискусен и подобар.

2.НОВИ ЗАСИЛУВАЊА ВО ИНТЕР ДОГОДИНА

Пред некое време кажав дека почна да ми се свиѓа Манчини и дека не сакам да си иде од Интер, ама сега дефинитивно не сакам да си оди. Откако се договорил со Морати за неговиот договор кој треба да го потпише до крајов на неделава (инаку тригодишен договор) веќе почнал да размислува за догодина. Откако се освестил дека другата година се враќа Јуве во прва лига, Милан почна да збира засилувања и дека другата сезона ќе биде многу потешка од оваа. Двајцата (Морати и Манчини) разговарале и за трансферната политика на Интер и како нови засилувања за идната сезона ги посочиле Тиери Анри, Хавиер Савиола и Џанлуиџи Буфон.
Ама ако се земат овие засилувања значи дека ќе мора да си оди некој од Интер, ама ќе видиме.

Па затоа Интераши мислам дека дојде и нашето време на владеење.
:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

П.С. Не знам кој колку го интересира ама Славковски потпишал нов 3 ипол годишен договор со Интер

Vredese da se ceka tolku vreme za titula, ama neka se pokaze nekoj maz koj moze da ja zeme titulata od kaj Inter. Neka se otkazat, narednive 10 godini titulata e zafatena

Marso напиша:
Паа Интераши имам некои свежи вести за вас, не знам за првата вест кој колку ја сака, ама втората вест сигурно ќе ја сакате:
1. РАЗМЕНА САМУЕЛ - КАМОРАНЕЗИ
Наводно Самуел не ги оправдал 16 милиони евра што биле дадени за него за трансфер од Реал, а и откако Фиго ќе си оди на лето се размислува кој ќе ја завземе таа позиција. И најверојатно е да дојде Каморанези. Каморанези има уште 2 години од договорот со Јуве и тој го сакал Јуве, ама сакал да игра за шампионски тим, затоа смета дека Јуве нема да се бори за титула догодина и дека Интер ќе биде фаворит за титулата, па затоа се смета дека Каморанези веќе потпишал преддоговор со Интер и само треба да се договорат за детаљите. Видете сега, Самуел според мене добро игра во Интер, ама и сакам да го видам Каморанези во Интер, затоа што тој е брз играч кој има опасна техника и тој е би бил многу корисен играч, нешто како Солари, само поискусен и подобар.

2.НОВИ ЗАСИЛУВАЊА ВО ИНТЕР ДОГОДИНА

Пред некое време кажав дека почна да ми се свиѓа Манчини и дека не сакам да си иде од Интер, ама сега дефинитивно не сакам да си оди. Откако се договорил со Морати за неговиот договор кој треба да го потпише до крајов на неделава (инаку тригодишен договор) веќе почнал да размислува за догодина. Откако се освестил дека другата година се враќа Јуве во прва лига, Милан почна да збира засилувања и дека другата сезона ќе биде многу потешка од оваа. Двајцата (Морати и Манчини) разговарале и за трансферната политика на Интер и како нови засилувања за идната сезона ги посочиле Тиери Анри, Хавиер Савиола и Џанлуиџи Буфон.
Ама ако се земат овие засилувања значи дека ќе мора да си оди некој од Интер, ама ќе видиме.

Па затоа Интераши мислам дека дојде и нашето време на владеење.
:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

П.С. Не знам кој колку го интересира ама Славковски потпишал нов 3 ипол годишен договор со Интер
епа вака,Каморанези не знам што бара у Интер,ако дојде тој само ке го расипе тимот.
Савиола...чије место бе брат??Рекоба,Ибра,Креспо,Круз,(па и Славковски),не го вбројувам Адри пошто мислам дека сигурно ке го продадат ова лето.
Истото важи и за Анри.
Буфон,колку и да го сакам,колку и да е јак,сепак мислам дека Цезар ја врши одлично работата да не речам перфектно!!!
Сепак ова е само мое мислење дека ако има засилувања (а ке има) овие играчи не треба да се тие,туку К.Роналдо,Лампард и уше еден јак бек.
И само така Интер ке стане комплетен тим.

Брат ова што го кажа држи вода,стварно. Кој не сака да ги види во Интер Анри, Савиола и Буфон, ама сега едноставно нема место! Анри е најдобар напаѓач на светот и е подобар и од Ибракадабра и од Адри, ама има 30 години, а Ибракадабра и Адри по 25. Савиола е сигурно подобар од Креспо и Круз, ама тој си иде од Барса и доаѓа во Интер за да игра ,а не да грее клупа! Буфон ако дојде сигурно ќе го седне Цезар на клупа, а Толдо нема никад да облече ракавици, а Карини и Орландони, тие па нема да видат како изгледа терен. Ама како брани Цезар, одлично, да не го урочам, плус има 25 години,мислам, а за голман тие години се како за играч 18.

Od kaj gi najde informaciite zashto znam deka Buffon ako si odi od Juve (ama nema da si odi) ke odi u Milan..Navivacite na Juve ne mu dozvoluvaat da odi vo Inter on kaza deka ke gi poslusa...Moze da se pravi zamena Dzilardinjo so Milan...Na Anri koga mu istece dogovorot ne sakase da odi nigde a sega pa cisto sumnjam...Saviola najverojatno ke ide u Juve...A Samuel i Kamoranezi toa e tocno ama ushte ne e sigurno...

Marso напиша:
Кој не сака да ги види во Интер Анри, Савиола и Буфон.
Jaс, ни едниот ни другиот ни третиот....

Причината ја кажа тука:
Marso напиша:
Анри е најдобар напаѓач на светот и е подобар и од Ибракадабра и од Адри, ама има 30 години, а Ибракадабра и Адри по 25. Савиола е сигурно подобар од Креспо и Круз, ама тој си иде од Барса и доаѓа во Интер за да игра ,а не да грее клупа! Буфон ако дојде сигурно ќе го седне Цезар на клупа, а Толдо нема никад да облече ракавици, а Карини и Орландони, тие па нема да видат како изгледа терен. Ама како брани Цезар, одлично, да не го урочам, плус има 25 години,мислам, а за голман тие години се како за играч 18.

Ни јас не сакам никој да си иде од Интер, зашто ако некој дојде ќе мора да си иде некој. Овој Интер функционира многу перфектно, само треба да се покаже во Лигата на Шампионите и да ги затнеме устите не оние озборувачи кој викаат дека инвестициите на Морати се непотребни. Но да не забегуваме. Искрено не сакам да дојде никој позначаен во Интер, само некој што ќе биде добра резерва-џокер!

Прекината серијата :)
Ај на здравје да ни се 17, сега да го собориме рекордот на Арсенал, 49 натпревари без пораз (ако не го кркаме од Валенсија
ae.gif
)

Димитар напиша:
Прекината серијата :)
Ај на здравје да ни се 17, сега да го собориме рекордот на Арсенал, 49 натпревари без пораз (ако не го кркаме од Валенсија
ae.gif
)
не се бројат тие :)

Се почувствува неиграњето на Станковиќ. Годинава тој е столбот на Интер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom