Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
cambiaso ke igra protiv valencia!??!

Vrska neam ama i da ne igra pak ke bide:zlo:

И Камбијасо е во Валенсија, но тренира посебно од останатите... Прашање е дали, ќе биде во тимот. Во секој случај, мислам дека ќе седи на клупа, и нема да биде во игра доколку ситуацијата не зажешти....

Ajде малку да погледаме што се случува во таборот на Интер за утрешната утакмица против Валенсија. Тие тренираа на стадионот на Леванте. Па по тренингот, Манчини ги собра да им каже што ќе биде тактиката за утре и некои детаљи. Еве:
92733.jpg

А покрај сите овие кој слушаат, еве кој е најзаинтересиран што ќе се случува утре:
92734.jpg

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

За утакмицата вечер против Валенсија нема да игра Адриано, воопшто не е земен :( а би требало да играат Станкович и Камбијасо заедно со Дакур (Хавиер Занети) и Максвел (Солари или Фиго)

Aко игра Ибрахимович како против Ливорно, ич да не се секираме :)

Сам ќе ги убие
bi.gif

Денес Интер доволно е да тепа и 0-1 и ке одат и плус слатка победата ке бидеto e to

Убаво е што играчите имаат само една опција а тоа е ПОБЕДА!!!
и би требало да тепаме...
ФОРЦА ИНТЕР
ФОРЦА НЕРАЅУРИ

Не верувам дека ќе заврши 0:1 така да мислам дека треба Интер да проба да даде 2 гола.А да се надеваме дека ќе се повтори натпреварот од пред 2-3 год не знам точно кога беше кога мислам дека заврши 1:5 за Интер:)

Леле уште сега ме фаќа трема!Ајде, каква и да е-победа да е!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Макар и со педерска игра само победа да е :vozbud::kesa:

Леле луѓе не знаете до каде ме донесе мојата еб*на тврдоглавост. Денеска седиме кај еден мој другар и збориме за фудбал. Тој навива за Барселона и почнавме да се инаетиме кој е во подобра форма влезен, кој има подобар тим и сл. такви работи! И се изнервирав и удрив една кладба: Се кладев дека ако оваа година Интер ќе стигне до финалето на Лига на Шампиони (без разлика дали ќе победи), тој ќе си купи дрес од Реал од Раул 7 и да си се шета низ маало сите да знаат, ама ако не стигне Интер до финале јас да купам дрес од Милан од Ф. Инзаги 9 да ме слика и да ме стаи на интернет - Најверниот фан на Интер фатен со дрес од Милан.

Кога дојдов дома, кога размислив подобро - дознав во што сум се ставил !!!!

И затоа оваа година ми е од особено значење, особено мачот со Валенсија што не очекува за саат и пол! Имам верба во Интер и сакам да тепа НЕНОРМАЛНО МНОГУ!!!!!!!!

Marso напиша:
Леле луѓе не знаете до каде ме донесе мојата еб*на тврдоглавост. Денеска седиме кај еден мој другар и збориме за фудбал. Тој навива за Барселона и почнавме да се инаетиме кој е во подобра форма влезен, кој има подобар тим и сл. такви работи! И се изнервирав и удрив една кладба: Се кладев дека ако оваа година Интер ќе стигне до финалето на Лига на Шампиони (без разлика дали ќе победи), тој ќе си купи дрес од Реал од Раул 7 и да си се шета низ маало сите да знаат, ама ако не стигне Интер до финале јас да купам дрес од Милан од Ф. Инзаги 9 да ме слика и да ме стаи на интернет - Најверниот фан на Интер фатен со дрес од Милан.

Кога дојдов дома, кога размислив подобро - дознав во што сум се ставил !!!!

И затоа оваа година ми е од особено значење, особено мачот со Валенсија што не очекува за саат и пол! Имам верба во Интер и сакам да тепа НЕНОРМАЛНО МНОГУ!!!!!!!!
се е ок ама болдираново некако не ми се чита толку.
:vozbud::vozbud:ЈАС СУМ НАЈВЕРЕН НАВИВАЧ!!!:vozbud::vozbud::zver:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom