Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не али нема да тролаат некои патетикуси дека суделе судиите за Интер, бар вие кои навивате за Јуве тоа добро го знаете сезонава, а знаете да сте најгласни кога судиите се во прашање што е чудно .

Абе Син, зарем си ме слушнал мене да ви се уштекам на фан Клуб Интер и да кењам дека судиите суделе во корист на Интер!? Да, суделе нема дискусија, ама колку суделе за Интер толку суделе и во корист на Јуве и на Милан. Имаат обичај да го фаворизираат големите екипи (дали свесно или несвесно тоа не знам, се надевам на второво). Не знам само зошто Колина се прави наудрен...Знам некои од судииве ги прати да им судат на трето разредни клубови ама, дали има фајде не знам...

Aј гитла, коа суделе у наша корист па сеа да се деси тоа :tapp:

Иронично нели !?

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 25 Samuel, 26 Chivu, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Muntari; 5 Stankovic; 10 Adriano, 33 Mancini.

Subs: 1 Toldo, 2 Cordoba, 6 Maxwell, 7 Figo, 9 Cruz, 18 Crespo, 77 Quaresma.

Coach: José Mourinho.

Konecno veke samo i Quaresma trebase da bide u prv sostav inaku bas mie e milo sto kego vidam mancini u prv sostav i sekako Chivu se vraka vo svojata pozicia .

P.S . Santon zasluzi da bide u prv sostav.

Абе Син, зарем си ме слушнал мене да ви се уштекам на фан Клуб Интер и да кењам дека судиите суделе во корист на Интер!? Да, суделе нема дискусија, ама колку суделе за Интер толку суделе и во корист на Јуве и на Милан. Имаат обичај да го фаворизираат големите екипи (дали свесно или несвесно тоа не знам, се надевам на второво). Не знам само зошто Колина се прави наудрен...Знам некои од судииве ги прати да им судат на трето разредни клубови ама, дали има фајде не знам...

Види батка, како прво судиите отсекогаш ви биле наклонети, да бидеме реални.Кога не биле наклонети да судат во ваша полза, кога сакале да судат фер, биле присилувани да судат во ваша корист, доказ за тоа ти е Калчополи.

Е сега убаво пред некое време кажа Адриано во фан клубов, каде е сега тој педерот-новинар кој лани правеше некои табели за тоа кој-каде би се наоѓал на табела без помош на судии т.е. Интер беше најоцрнет како тим кој што голем дел на победи зел со судиска помош.Каде е сега тој да ни раскаже за пеналот, и поништениот гол на Џилардињо, за пеналот на Милан против Киево и за уште милион контраверзни ситуации годинава...

Него џабе, џабе само прајме муабет, се е залудно веруј.

П.С. И јас ќе ја гледам цела утакмица па на крај со Камискази ќе напрајме една добра рецензија :)

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 25 Samuel, 26 Chivu, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Muntari; 5 Stankovic; 10 Adriano, 33 Mancini.

Subs: 1 Toldo, 2 Cordoba, 6 Maxwell, 7 Figo, 9 Cruz, 18 Crespo, 77 Quaresma.

Coach: José Mourinho.

Konecno veke samo i Quaresma trebase da bide u prv sostav inaku bas mie e milo sto kego vidam mancini u prv sostav i sekako Chivu se vraka vo svojata pozicia .

P.S . Santon zasluzi da bide u prv sostav.

Опа, еден напаѓач, иако ова не е онаа класична 4-3-3, Мансини ке биде полушпиц во формацијава, со поголема слобода нешто слично како и во Рома што играше. Тимот ке добие на креативност, се надевам дека ке се адаптира на во овој систем, успее ли ке следи и имплементација во истиот на Кварезма ( на местото на Дејо ) и воала .
Нормално, вака едноставно изгледа, али добра игра на Мансини и многу нешта ке бидат поинакви во иднина зашто станува збор за доста добар фудбалер кој мора да биде од големо значење за овој тим, истото важи и за Р.К.

п.с. Круз игра сепак на местото на Мансини, daamn !!!!

п.п.с. Грешка на телопот :D, Мансини игра, Круз на клупа, а и Сантон игра на местото на Максвел .

Ова е мојот херој - браво ИМПЕРАТОРЕ !!! 1-0 води Интер !!!

П.С. Филип, Ибра е суспендиран поради жолти картони.

З'ш не ви игра Ибрахимовиќ?

Ибра е казнет, жолти картони.

Слабо прво полувреме... Среќа голема Адриано што даде гол, иначе кај ни беше крајот не знам. Маикон страшен пробив... Ѕвер! А утакмицава ептен е дрска. Ќе има црвени... :)

Адри за 1 - 0 , поголемиот дел од работата го заврши Маикон кој убаво се ослободи од чуварот и сервираше тацна за Адри . Интер почнаа да играат во 40та минута, се претходно беше досадно и хорор за очите на неутралните навивачи .
Сампдорија немаше шанси за гол, тоа е една од добрите страни на Интер што ги неутрализираат противниците, но играта во нападот и креирањето на прилики за гол е послабата страна сезонава, малце шанси имаат, но среќа реализацијата им е секогаш на ниво .

Мака ми е шо го пропуштив првото полувреме поради ракометот :( Второто ќе го гледам, секако немаме шанси за нешто повеќе во со Данска...

ГО видов голот на Адри. Добро е што влегува во голгетерска форма!

А зошто доби црвен Мурињо?

Само крајот го гледав и само да кажам: Цезар е :zver:.
За малку ќе беше од готово вересија, но Цезар одбрани топовски удар во продолжението. Морам да му честитам, иако Толдо ми е омилен Интеров голман, и Цезар заслужува респект од сите.

Повторно драма завршница на овој натпревар, баш во стилот на Интер.Најмногу од се ме изнервира судијата, копиле право!!! Но и покрај 6 минути продолжение, пак победивме, нови 3 бода ПА СЕГА ДА ВИДАМ НЕКОЈ ДА ПИШЕ КОЈ ДИШЕ ПРАШИНА!
Би требало ова да е враќање на самодовербата што ќе не води до нови победи.Одличен потег беше влегувањето на Фиго, кога влезе Максвел се подисплашив малку затоа што не игра на позиција централен стопер.Сепак браво за цел тим, посебно за Адри,Станковиќ и ѕвериштето Мунтари !!!

Форца Интер!!!

Само една работа да потенцирам, АДРИ ИЗ БЕК!!!
adriano-oct19-1.jpg
вака ако продолжи да ја гради топката и Дрогба може вода да му носи во тој поглед и
нека му ја мислат од следна утакмица, ИБРА - АДРИ! Ем Ибра одморен, ем Адри се помотивирано игра, така да головите сами по себе ке си дојдат. Си изиграа колку што треба. Ваков Интер сакам да глеам, несакам да глеам 80 мин да играат викторија пред 16ник и да примат гол од некоја безвезе акција. Дај гол или два и тупи го, и ако се укаже шанса дај уште 1. Сантон ке биде играчиште, верувај те. Сега за сега според мене најдобар можен состав е :
Цезар
Маикон - Самуел - Киву - Сантон
Занети - Камби - Максвел
Дејо
Ибра - Адри
Е сеа незнам што се и до кај се Самуел и Киву што се испоповредија али тоа е тоа, и јака одбранбена линија, и ЖИВОТИЊИ у напад, и пробиви по страни со Мајкон, Максвел и Сантон колку сакаш. ПС. Нека прекине Дејо да крши стативи да не идам да протестирам пред Српска Амбасада. Поз ИНТЕРИСТИ FORZA INTER, и мрш педерчиња што киснете на овој фан клуб, и уште еднаш да ви се разјасни, дека нема така лесно да ја дадеме титулата ;)

Значи да сумираме, тешко ни одеше завршницата бидејки игравме со некоја формација 4-4-1-1 која досега не сме ја играле, или пак ја игравме во оној дуел со Баерн на почетокот но тогаш играа Манчини и Златан! Значи овој пат тоа беше Адриано.. сепак.. кој друг ако не нашиот феномен Маикон.. еден од многуте добри центар шутеви и Адриано на место и ете ти гол! браво за двајцата.. е после тоа нема што да се кажува.. Интер ја препушти иницијативата, се беше добро затворено иако неколку пати се сменија играчите во одбраната.. најпрво излезе Самуел влезе Кордоба, се надевам Самуел не е повреден, потоа се повреди Чиву па влезе Максвел, Камбиасо појде на позиција централен дефанзивец.. што би се рекло сето тоа во стилот на Мурињо кој знае и тоа како да направи некоја дар мар формација.. имавме скината аркада на Мунтари, играчот на Сампдориа не заработи црвен, да беше тоа случај обратно, Мунтари ке беше испратен на трибини. И за крај.. црвен картон и за Мурињо.. па незнам јас од каде го најдоа овој судија да суди.. еден тон непотребни грешки на кои реагираше и Мурињо.. и за крај продолжение од 6 мин!!! Последен пат кога видов вакво продолжение беше утакмицата Милан - Лече пред неколку години, при резултат 0-0, му беа дадени на Милан цели 6 мин да даде гол, и Инзаги постигна гол во 95 мин!!! 6 мин луѓе.. катастрофа!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom