_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
The Great , знам дека можеби Интер тие над се, исто како и мене но јас титулата во Лигата на шампиони ја чекам цели 20 години, па така на почетокот од оваа сезона најмногу си поверував дека ќе ја освоиме, за да им затниме усти на сите. Но со ваква игра далеку сме, пред нас се Барса и Манчестер Јунајтед.
Мислам дека овие две екипи се подобри од нас.
А за во Италија неправам муабет, јас веќе се навиканав Интер да го гледам на чело на табелата, а тоа го гледа како пишување домашна работа на еден ученик, тоа им е обавезна работа...за тоа нема што да размислувам.
Уште долго ќе бидеме Шампиони на Италија, а Милан ако сака и вонземјани нека носи, пак нема да се пласира во Лигата на Шампиони.
Поздрав The Great, и мило ми е што и ти си засекиран за Интер.
Да се надеваме на најдоброто кон крајот на Мај.
Да, сите долго време чекаме титула во ЛШ, но јас не ја гледам причината што те довела до мислење дека имаме слаба игра.Сите прават киксови понекогаш, тоа е многу нормално, нема логика еден тим нон-стоп да победува и да победува.
Го имаме специјалниот и јас верувам во него.Денес како беше победен Челзи?Фергусон тактички го згази Сколари, затоа не се плашам од големите екипи, затоа што имаме тренер за големи натпревари.
Како што рече IoSonoInterista едноставно немаме мотивација против малите екипи и исто така немаме уште еден добар напаѓач.Се надевам дека во јануарскиов преоден рок Мурињо ќе го направи вистинскиот избор на играчи.
Хаха, не сум загрижен за Интер, верувам дека работите ќе си дојдат на свое место, во Италија ќе продолжиме со исто темпо, а за ЛШ имаме фантастичен тренер.

напротив, таман да го замени Мунтари наредна утакмица