Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мала дигресија, видете какви таблички си направил овој:

110106-480.jpg

110108-480.jpg

Респект :vozbud:

Кој од овие ќе дојде во јануари?
Не знам што има на ум мурињо али ако е вистина ова би закал
phpThumb.php

Ниту еден!
Бројката од 24 играчи што ја сака мурињо е надмашена така да може само креспо да си замине или Дакурт друго ништо!

moratti.jpg

Поради големиот број на коментари во медиумите се изјасни и преседателот на Интер Масимо Морати:
- Да го заборавиме веќе тоа. Безпредметно е сите да го коментираме тој случај. Интер како клуб се изјасни, нас ни е жал тоа што се случи и ја признаваме грешката на судијата. Но, такви работи во фудбалот се случуваат секој ден. Грешките се можни и тоа не можеме да го поправиме -изјава на Морати.
Сите сакаат да ни ги оспоруваат успесите, но исти вакви работи по сто пати во корист им се имаат случувано и на јубентус и Билан.
Интер на пауза замина со 42 бода од можни 51, со предност пред Јубе од 6 и Билан од 9 бода.

Acquafresca: “Навистина ме бараат великани како Интер. Ќе ми биде чест да се вратам во Милано , но засега планот ми е да се задржам за земја и да играм најдобро што знам. Се осеќам одлично и во Каљари!”

Во јануари да дојде или Агуеро или Лавеци, никој друг! А Креспо,Дакур да си одат, Бурдисо на позајмица.Толку од моите новогодишни желби :)

Во јануари да дојде или Агуеро или Лавеци, никој друг! А Креспо,Дакур да си одат, Бурдисо на позајмица.Толку од моите новогодишни желби :)
Ezequiel Lavezzi

ќе биде од огромна корист и за во лигата на шампиони, млад играч на 23 години, еден од најдобрите во Сериа А..30 милиони не се жалаат за него, Морати треба како на тапан да ги фрли. Знам занего е заинтересиран сериозно и Р.Мадрид.
А за негово убедување нека се погрижи Хавиер Занети, а не Бурдисо да ни го носи.
Сететесе кој го довлечка Кака во Милан ?
- Леонардо.

И јас имам многу новогодишни желби за засилувања во Интер, меѓутоа е премногу очигледно дека нема да има ниту едно.
Како што претходно напоменаа некои од вас : Интер има повеќе од доволно играчи во "ростерот" , достојна замена на секоја позиција, пари за скапи трансфери нема, сетете се дека едвај Порто беше намолен да прифати играч плус кешот за Кварезма.
Ќе се чека крајот од сезоната да им завршат договорите на Креспо, Круз, Дакур, Фиго за да се направи простор за намалување на буџетот за плати и отварање на место за ново лице во составот.

Тешко, многу тешко дека ќе го земат Кун зимава, бидејќи немат право да играт во ЛШ. А за Лавеци, и јас би сакал да го земат. Добро ќе се снајде кај аргентиската гарда :).

Тешко, многу тешко дека ќе го земат Кун зимава, бидејќи немат право да играт во ЛШ. А за Лавеци, и јас би сакал да го земат. Добро ќе се снајде кај аргентиската гарда :).

Абе Лавеци е машина, сега мислам дека и Марадона го повика да игра за репрезентација.Може да игра како играч за врска.Дриблинг,шут,брзина - ова му се најсилните карактеристики, карактеристики кој го прават многу многу силен играч.Само сумата што ќе ја побара Наполи којзнае колкава ќе биде :toe:

Абе Лавеци е машина, сега мислам дека и Марадона го повика да игра за репрезентација.Може да игра како играч за врска.Дриблинг,шут,брзина - ова му се најсилните карактеристики, карактеристики кој го прават многу многу силен играч.Само сумата што ќе ја побара Наполи којзнае колкава ќе биде :toe:
Што ти е гајле колкава ке биде,ке ја плати аватарот на Думан

Што ти е гајле колкава ке биде,ке ја плати аватарот на Думан

:pos2:

Да, навистина луѓе, некогаш многу се замарате со сметководствени работи :pos2:

Шала...:smir:

Да боље со сметковотствени работи, него со туѓи фан-клубови али што е тука е;)
Мислам дека нема никој да дое зимскиов преоден рок. Преку лето ке има мн транфери ама сеа за сеа мислам не. Би се израдувал на некој ко Лавеци или Агуеро, тоа и што треба во Интер покрај плеј, ама сеа за сеа мислам дека тој е тимот,и до Јуни ке си кутиме :)

Незнам што толку сте запнале со напаѓач, ги имаме шест во составот, ни фали едно плејче. Оставето го Лавеци сеуште не е докажан дека може да игра за топ клуб а спомињата сума од 30 милиони евра за реконструкција на нападот ќе правиме по завршување на сезоната кога ќе видиме каква ќе биде состојбата со Креспо, Круз, Адри, Балотели и Обиња и веќе ако треба да се носат напаѓачи Агуеро ја плаќаме откупната клаузула и го враќаме Аквафреска и готово. Но тоа не треба да ни биде приоритет

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom