_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Леле леле колку го сакам овој човек 

, се објаснуа со еден збор UNSTOPABLE !!!

, се објаснуа со еден збор UNSTOPABLE !!!Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

, се објаснуа со еден збор UNSTOPABLE !!!Ај жити се чекај да заврши па пишуј колку сакаш :smir:
.

Подобро не можам да ја анализирам утакмицата, бидејќи не ја пратев целосно.
Честитки до сите Интеристи!!!

п.с. Што би рекол Камискази, 200 км/h турбо дизел со нос .

мразам дизлаши 
Како и да не се заебав што земав дресче од луди милојко (ибра) Ме плаши со Цезар ни е паднат мн у форма, последниве неколку утакмици само му бегаат топките од раце, мада мислам дека при првиот гол на Пелисиер немаше што да направи. Да се надеваме дека брзо ке се врати во форма. А што се однесува до Креспо, АУТ, очи да не му гледам...А без разлика што се пишува по весниците, мислам дека Адриано ке се врати во форма и ке биде нападот стандарден, со Ибра и Адриано. А ако испадне спротивното, тогаш кик на Адриано, и да си го земеме назад Суазо, зашто стварно е 1рва лига, имав неколку шанси да го глеам со Бенфика, попара праи. Балотели и Обиња по потреба да влагаат а Круз коа ке се врати од повреда, да влага ептен коа ке загусти, на пр. у 90та мин и да дае гол
Како и да е малце ако не те занервираат Интер на било која утакмица, не е на арно. Оваа сезона само 2 утакмици спокојно ги гледав, против Лацио и Наполи. На другите нервите си ги корнев