Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
со оглед на тоа дека моравме да го избркаме манчини и да му платиме оштета а потоа да му платиме на мурињо.Мурињо е најскапата инвестиција!

Манчини не е исбркан тој сеуште е на платен список на Интер. Неможеме да се договориме за оштетата зошто Роберто бара ако не се лажам 20 милиони. Морати најверојатно чека Мансио да си најде нов клуб и така ќе се сложи за помала оштета

Манчини не е исбркан тој сеуште е на платен список на Интер. Неможеме да се договориме за оштетата зошто Роберто бара ако не се лажам 20 милиони. Морати најверојатно чека Мансио да си најде нов клуб и така ќе се сложи за помала оштета
Кога ќе најде нов клуб Интер ќе предстане да му исплаќа плата на Манчини. Затоа Манчини не се брза во потрага по нов клуб.

111824.jpg
174672.1010.a.jpg

Марко Матераци никнејм Зоро :pos2:

18 + ( хахаха)

image009.jpg
Taratur.com_Sara_Varone9.jpg

Најдобрите гради на Италија не паднаа во рацете на напаѓачот на Милан, туку среќникот е неговиот ривал од Интер, Бразилецот Мансини. Сара Вароне сними и календар за 2009 година, кој го одзема здивот..

Еве зошто не игра убаво Мансини кај нас ...

Марко Матераци никнејм Зоро :pos2:

Матрикс, Зоро, ги помина сите филмски жанрови, плус 100% му имаат закачено и некој сериски убица од филмовиве со оглед на стартовите што ги има правено .

Еве дел од изјавата на Мурињо што ја даде по коментарот на Михајлович за Адри ( се надоврзувам на Бојан ) :
“Everyone deserves a second chance. If this club allowed a player that spat in the face of an opponent to coach the team, then why not give Adriano another chance to play,” said Mourinho, referring to his Bologna counterpart Mihajlovic.

The assistant coach of Inter is Baresi, but Mihajlovic speaks more than him, it seems like he is still here even though he is not,” added the coach.
Не ни е токму тренеров :D .

Најдов интересни работи па реков да ги постирам :smir:

Најпопуларната реклама на Мастеркард после одигранато финале во Истанбул меѓу Милан - Ливерпул :)

Flights to Istanbul - 300 Euro's with Mastercard

Tickets for the final - 250 Euro's with Mastercard

Seeing Berlusconi's face at the end of the game - PRICELESS! :pos2:

Derby4.jpg

Транспарентов се однесува кога на Билан им бегавме -14 бода
(сигурно им било многууу ладнооо :pos2:)

palledorojk9.jpg

Oчигледно откако ги добија Златните топки Шева и Рони...им падна формата (им се фатија ноџињата :) со топкиве)
80906534cj9.png

Берлускони за време на натпреварот Палермо - Милан (3-1) :tv:

rigori.jpg

Нема пенали?...Нема журка!!! :icon_lol:

И за крај погледнете каков старт на Гатузо :tapp:

http://video.gazzetta.it/?vxSiteId=...0de-c615-11dd-9be0-00144f02aabc&vxBitrate=300

Едит: Ќе забораев...Честитки до новиот Модератор Syn :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Еве дел од изјавата на Мурињо што ја даде по коментарот на Михајлович за Адри ( се надоврзувам на Бојан ) : Не ни е токму тренеров :D .

или во превод shut up , mihajlovic !!!!!

Само Барса да не ни падне у петок... иначе наеба*ме :)

Многу корнат...

Што корнат, мака мачеа со Реал кој во моментов изгледа како просечна екипа од средината на табелата, немааат еден играч што може со потег да го реши натпреварот. Можеби неможеме да одиграме убав фудбал за око ама тактичи и со добра поставеност можеме да ги совладаме. Имаат неколку мани, слаби се по страничните бековски позиции, Абидал не е класа, а Алвес е многу често во нападот, тоа комбинирано со многу ситни прекршоци на средината од теренот и занети фластер за Меси ќе ги реши работите.

Иначе Сики ја продолжува војната, вели дека со Мурињо неможе да се прави мубет за фудбал бидејќи Жозе никогаш не играл. Баш ме интересира што ќе донесе новиот ден. Изгледа Луди Милојко незнае со кого си има работа

awe neznaete kolku sakam barca da ni se padni.oti vaka mn me nervirate site od barca begate ko od dzavolot.sakam da ni se padni pa da vidite kolku ni se silite i deka ne e barca tolku kako sto e pravite

Ако одиме на титула не треба да се плашиме од никој, па ни од Барселона. Би било добро да се избегни засега но и да ни се падни имаме квалитетен тим за да ја совладаме...

Офанзивни екипи од типот на Барса, Реал и Манчестер воопшто не ме загрижуваат, тие играат тешко против италијанските. Ме плашат екипи како Ливерпул и Челзи, со нив ќе биде тврдо, малку голови и нијанси. А ние со Матриксот и Бурдисо тешко дека 180 минути ќе ги одиграме без глупости, некоја може да биде фатална. Јас лично ја посакувам Барса. Вечерва Реал со никаква игра направи неколку одлични шанси, само немаше кој да даде гол. Интер има многу подобри напаѓачи од Реал и нема да простува толку шанси. Иако сега е рано да зборуваме за меч кој можеби нема ни да се случи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom