Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
However, he has allegedly revealed to close friends and teammates that he will not wear the Nerazzurri shirt ever again.

Според goal.com натпреварот со Вердер беше последниот во дресот на Интер за Адриано.
Оваа вест ја пренесе само гоал. Добро, завчера го избрка (ако го избрка, а Мурињо вика дека е повреден) а овие веднаш стапија во контакт со неговите пријатели... :tapp:

Цезар, Маикон, Кордоба, Самуел, Максвел, Занети, Камби, Мунтари, Станкович, Ибра, Обиња
Значи не е ни Креспо ни Балотели :)

Цезар, Маикон, Кордоба, Самуел, Максвел, Занети, Камби, Мунтари, Станкович, Ибра, Обиња
Значи не е ни Креспо ни Балотели :)

Па требаше и Обина да го уфрлиме јас и ти во комбинација вчера, заборавивме дека помина цела сезона во Киево минатата година и добро ги познава, може тоа е и причината за ваквата одлука на Мурињо . :toe:

Другови и другарице ве имам 1 со хендикеп!И то!Ај сречно и поздрав:icon_lol:

Хаха од кај излезе сеа Обина :vozbud:
Треба да добие шанса и Обиња. Од тоа што го одигра до сега покажа многу повеќе од Балотели и Креспо. Сличен играч е на Адриано, има силен шут, знае да се загради, и е многу брз. АЈ ќе видиме што ќе покажи денес.

А за киево ќе настапат:
28 Sorrentino; 2 Morero, 21 Frey, 33 Yepes, 4 Mantovani; 10 Luciano, 9 Bentivoglio, 77 Italiano, 7 Marcolini, 97 Langella; 31 Pellissier.

Па требаше и Обина да го уфрлиме јас и ти во комбинација вчера, заборавивме дека помина цела сезона во Киево минатата година и добро ги познава, може тоа е и причината за ваквата одлука на Мурињо . :toe:
Заборавивме на него. Искренмо јас не ни обрнав внимание на него кога видов кои се повикани за денес.

А зошто не игра Керлон за Киево?

Треба да добие шанса и Обиња. Од тоа што го одигра до сега покажа многу повеќе од Балотели и Креспо. Сличен играч е на Адриано, има силен шут, знае да се загради, и е многу брз. АЈ ќе видиме што ќе покажи денес.

А за киево ќе настапат:
28 Sorrentino; 2 Morero, 21 Frey, 33 Yepes, 4 Mantovani; 10 Luciano, 9 Bentivoglio, 77 Italiano, 7 Marcolini, 97 Langella; 31 Pellissier.

Заборавивме на него. Искренмо јас не ни обрнав внимание на него кога видов кои се повикани за денес.

Мислам дека некој на форумов кажа дека имал незгодна повреда
:toe:

Незнае некој на кои тв ке има пренос Интер-Киево ?

А за киево ќе настапат:

не смее против своите :pos: :pos: , мислам дека е повреден веројатно уште ја влече старата повреда на коленото.
во ваква ситуација обина ќе добива шанса и пред балотели и пред адриано , затоа што е тип на играч по мерка на мурињо , брз , млад , одлична техника може да одговори и како напаѓач и како крило ( мене повеќе на анри ме потсеќа ) и секако се залага на тренинзи повеќе двајцат нив заедно

не смее против своите :pos: :pos: , мислам дека е повреден веројатно уште ја влече старата повреда на коленото.
во ваква ситуација обина ќе добива шанса и пред балотели и пред адриано , затоа што е тип на играч по мерка на мурињо , брз , млад , одлична техника може да одговори и како напаѓач и како крило ( мене повеќе на анри ме потсеќа ) и секако се залага на тренинзи повеќе двајцат нив заедно
Вистина потсека на Анри , Мурињо го става исто како Калу што го ставаше во Челзи

Мислам дека некој на форумов кажа дека имал незгодна повреда
:toe:

Незнае некој на кои тв ке има пренос Интер-Киево ?
Sport TV (TV Cabo)
Sky Calcio 2
C+France
Sport 2 HU
Digit ALB
Aljazeera Sport +1
C+Sport (Sweden)
Sport 1 CZ
OBN (Bosnia and Hercegovina)
TV Avala (Serbia)
Fox Soccer Channel
G Sports 2 (Nigeria)