bojann1
desmosedici rr
- Член од
- 7 ноември 2007
- Мислења
- 1.234
- Поени од реакции
- 41
Така де, да не цитирам и зголемувам пак прочитај во постот над тебе од каде е пласирана информацијата на страната на ФИФА. Добар извор на информации е ројтерс, ама ете нема да ме убедиш дека е играч на Милан па и на камените плочи со божјите заповеди да пишува дека Т.Силва е играч на Милан, се додека не видам не верувам.
Обаво инатење сте удриле гледам хехехе, Галиани и агентот на Силва потврдија дека играчот ќе пристигне во Милано во недела, во понеделник се закажани лекарски прегледи и потоа ако се биде ОК ќе биде попишан договор. Ваљда не се будали до толку да цитираат лажни изјави. Ајде е ве да почекаме до понеделник да видиме што ќе се случи а со тоа кој бил во право а кој не.
Јас уште еднаш ќе кажам ДЕФАНЗИВЕЦ во моментов не ни е потребен. Потребен ни е ПЛЕЈ
Ти уствари го сакаш Иванович? Јас го имам гледано на 2-3 утакмици и искрено беше дупка у одбраната на Челзи, со испади у напад (бркаа резултат) и после у одбрана се враќаше последен. Многу тромав играч... Замислувам дуел со Роналдињо... уффф... Ич не ми го прави меракот овој играч и се надевам дека е само глупост од гол.ком 
ситуација која не е најдобра