Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Така де, да не цитирам и зголемувам пак прочитај во постот над тебе од каде е пласирана информацијата на страната на ФИФА. Добар извор на информации е ројтерс, ама ете нема да ме убедиш дека е играч на Милан па и на камените плочи со божјите заповеди да пишува дека Т.Силва е играч на Милан, се додека не видам не верувам.

Обаво инатење сте удриле гледам хехехе, Галиани и агентот на Силва потврдија дека играчот ќе пристигне во Милано во недела, во понеделник се закажани лекарски прегледи и потоа ако се биде ОК ќе биде попишан договор. Ваљда не се будали до толку да цитираат лажни изјави. Ајде е ве да почекаме до понеделник да видиме што ќе се случи а со тоа кој бил во право а кој не.

Јас уште еднаш ќе кажам ДЕФАНЗИВЕЦ во моментов не ни е потребен. Потребен ни е ПЛЕЈ

@Syn

ДА не идам у фан клуб Челзи, тука ќе потврдиш :) Ти уствари го сакаш Иванович? Јас го имам гледано на 2-3 утакмици и искрено беше дупка у одбраната на Челзи, со испади у напад (бркаа резултат) и после у одбрана се враќаше последен. Многу тромав играч... Замислувам дуел со Роналдињо... уффф... Ич не ми го прави меракот овој играч и се надевам дека е само глупост од гол.ком

Мое мислење, без љутиш...

Syn напиша:
типот за некоја година ако остане во овој тим ке биде стандарден првотимец во тимот и партнер на Тери во одбраната. :toe:

п.с. Веќе е стандарден првотимец во Репрезентацијата на Србија, има и постигнато два гола ( Франција и Литванија ) .

п.п.с. Може да игра и како бек и како централен дефанзивец .
Еве ти го мислењето на Син во челзи!
ама и да се реализира трансферов најмалце 6 месеци додека да се снајде во италија па после фудбал!

Мурињо пак ги изостави Мансини и Кварезма, двете големи засилувања од летниот преоден рок мака мачат оваа сезона во тактиката 4-3-3, за нив нема место во 4-4-2 :( ситуација која не е најдобра

@Syn

ДА не идам у фан клуб Челзи, тука ќе потврдиш :) Ти уствари го сакаш Иванович? Јас го имам гледано на 2-3 утакмици и искрено беше дупка у одбраната на Челзи, со испади у напад (бркаа резултат) и после у одбрана се враќаше последен. Многу тромав играч... Замислувам дуел со Роналдињо... уффф... Ич не ми го прави меракот овој играч и се надевам дека е само глупост од гол.ком

Мое мислење, без љутиш...

Другар грешка си, и Милан летоска го бараа па трансферот пропадна, плус читај ги и коментарите на goal.com од фанови на Челзи, сите викаат дека грешка би бил тој потег на Сколари и управата на Челзи. За Србија игра феноменално, со Арсенал беше еден од подобрите, еве и оние кои се фанови за Челзи на форумов само со пофални зборови беа за дечкото, само штета негова е што има јака конкуренција во Челзи .
Еве ти го мислењето на Син во челзи!
ама и да се реализира трансферов најмалце 6 месеци додека да се снајде во италија па после фудбал!
Имаше уште едно постаро :D

@ Бојан на официјалниот сајт нема ништо, еве и на goal.com, сигурен си во информацијата за Мансини и Кварезма ? Искрено, не би сакал да е точна, ова се мечеви во кои можат да ја истемпираат формата и да постават основа за иднина .

@ Бојан на официјалниот сајн нема ништо, еве и на goal.com, сигурен си во информацијата за Мансини и Кварезма ? Искрено, не би сакал да е точна, ова се мечеви во кои можат да ја истемпираат формата и да постават основа за иднина .

100% треба да одиш на сајтот што е за Италијански пошто Англискиот касни неколку саати.

APPIANO GENTILE - José Mourinho ha convocato 19 nerazzurri per Inter-Chievo, gara valida per 16^ giornata della Serie A Tim 2008-2009 in programma domani, domenica 14 dicembre '08, allo stadio "Giuseppe Meazza" in San Siro a Milano (ore 15).

Portieri: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec;

Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu;

Centrocampisti: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari;

Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli.

А Жозе ама му го плесна на Михајловиќ, вика ако Интер му дал шанса на некому кој има плукнато противник во лице (мислам на дуелот помеѓу Лацио и Челзи, Сики го плукна Муту), зошто јас да не му дадам шанса на Адри

100% треба да одиш на сајтот што е за Италијански пошто Англискиот касни неколку саати.

APPIANO GENTILE - José Mourinho ha convocato 19 nerazzurri per Inter-Chievo, gara valida per 16^ giornata della Serie A Tim 2008-2009 in programma domani, domenica 14 dicembre '08, allo stadio "Giuseppe Meazza" in San Siro a Milano (ore 15).

Portieri: 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec;

Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu;

Centrocampisti: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari;

Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 21 Victor Obinna, 45 Mario Balotelli.

А Жозе ама му го плесна на Михајловиќ, вика ако Интер му дал шанса на некому кој има плукнато противник во лице (мислам на дуелот помеѓу Лацио и Челзи, Сики го плукна Муту), зошто јас да не му дадам шанса на Адри

Си ме претркал сакав да те потврдам, сега го читав истото на италијанската верзија, како и да е, мислам дека овој пат Мурињо греши зашто и во таа негова модифицирана 4-4-2 или 4-3-1-2 можат да бидат вметнати и Мансини и Кварезма на сметка на еден од напаѓачите и Станкович, потребни се 2 до 3 меча да се навикнат на новиот стил на игра а овој меч беше создаден за истото . :toe:

п.с. Болдираните горе би требало да го започнат мечот, не верувам дека Киву ке настапи од стамиот старт, и воопшто тешко дека ке добие шанса во Недела .

Си ме претркал сакав да те потврдам, сега го читав истото на италијанската верзија, како и да е, мислам дека овој пат Мурињо греши зашто и во таа негова модифицирана 4-4-2 или 4-3-1-2 можат да бидат вметнати и Мансини и Кварезма на сметка на еден од напаѓачите и Станкович, потребни се 2 до 3 меча да се навикнат на новиот стил на игра а овој меч беше создаден за истото . :toe:

п.с. Болдираните горе би требало да го започнат мечот, не верувам дека Киву ке настапи од стамиот старт, и воопшто тешко дека ке добие шанса во Недела .
Балотели ќе игра 100% ;)

Балотели ќе игра 100% ;)

Хм, по лошиот настап со Вердер тешко, плус минатата недела го санкционираше со префрлање во Примавера тимот поради незалагањето на тренинзите, ке видиме . Мурињо знам дека за Креспо пред некое време изјави дека бил фантастичен на тренинзите и дека се труди многу, со тоа дури и рече дека планира да го додаде на листата за ЛШ во втората фаза а не дека ке го продаде .
Иако изјавава беше пред скоро месец дена, не верувам дека до сега нешто се сменило .

Хм, по лошиот настап со Вердер тешко, плус минатата недела го санкционираше со префрлање во Примавера тимот поради незалагањето на тренинзите, ке видиме . Мурињо знам дека за Креспо пред некое време изјави дека бил фантастичен на тренинзите и дека се труди многу, со тоа дури и рече дека планира да го додаде на листата за ЛШ во втората фаза а не дека ке го продаде .
Иако изјавава беше пред скоро месец дена, не верувам дека до сега нешто се сменило .
Креспо е играч кој скоро сигурно заминува од Интер уште во Јануари.
Без повредените Курз и Адриано, мислам дека Балотели би бил првиот избор на Мурињо за натпреварот со Киево.
Ако не се лажам Мурињо имаше изјава и за Балотели.. Дека може да стане еден од најдобрите играчи ако се труди и дава се од себе на тренинзите.
Мое лично мислење е дека Балотели ќе игра од првата минута...

Креспо е играч кој скоро сигурно заминува од Интер уште во Јануари.
Без повредените Курз и Адриано, мислам дека Балотели би бил првиот избор на Мурињо за натпреварот со Киево.
Ако не се лажам Мурињо имаше изјава и за Балотели.. Дека може да стане еден од најдобрите играчи ако се труди и дава се од себе на тренинзите.
Мое лично мислење е дека Балотели ќе игра од првата минута...

Сеедно, како и да е Ибра 100% дава гол, тоа го реков и пред мечот со Лацио, истото мислење го имам и сега . Навистина штета за Мансини и Кварезма, колку само фали нивната креативност во една ваква формација, да се уиграат и ке уживаме во настапите на Интер кога е во прашање играта, не дека и сега е лоша, и те како е поправена за разлика од стартот на сезоната па се до мечот со Удинезе, со исклучоци нормално .

Мурињо е работлив човек што би рекле народот во америка воркохолик
111832.jpg

Сеедно, како и да е Ибра 100% дава гол, тоа го реков и пред мечот со Лацио, истото мислење го имам и сега . Навистина штета за Мансини и Кварезма, колку само фали нивната креативност во една ваква формација, да се уиграат и ке уживаме во настапите на Интер кога е во прашање играта, не дека и сега е лоша, и те како е поправена за разлика од стартот на сезоната па се до мечот со Удинезе, со исклучоци нормално .
Се надевав дека токму со Киево ќе видиме како ќе функционираат Мансини и Кварезма на новите позиции но ништо од тоа. Најскапите засилувања во летниот период засега се безкорисни...

со оглед на тоа дека моравме да го избркаме манчини и да му платиме оштета а потоа да му платиме на мурињо.Мурињо е најскапата инвестиција!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom