Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со болдираното не се согласувам.
Камбиасо е еден а можда и НАЈДОБРИОТ трансфер потег што некогаш сме го направиле. Типот душа остава на теренот и 200000 пати од гомна не има вадено =)

пс:Од тие што ги наброја само станкович накај плејмејкер ми иде.
Станкович плејмејкер.Баба ми во најк патики.

Италија 04-11-2008 Адриано размислува за ’поланот Б’ Италијанските медиуми пренесуваат дека напаѓачот на Интер, Адриано размислува за преселба во градските ривали Милан
Upload
adri.jpg
Бразилскиот интернационалец оваа сезона се врати во Интер по шест месечната позајмица во Сао Паоло и под водство на Мурињо полека се враќаше во старата форма.
Но во последните неколку недели Адри почна повторно да прави проблеми, кои резултираа со пропуштање на три натпревари.
Мурињо вчера изјави дека вратата на првиот тим е отворена за напаѓачот но за Бразлицет повторно да се врати во тимот ќе треба да покаже дека го посакува тоа.
Tuttosport утрово објави дека Адри веќе размислува за друг опции доколку и понатаму останува надовр од тимот на Мурињо.
Бразилецот има договор со Интер до 2010 и доколку не се промени сегашната ситуација тој е подготвен да ги одработи последните 18 месеци и потоа како слободен играч да се пресели во градскиот ривал Милан.

24fudbal.com.mk

Диего е дупка.

Не ни треба некој кој постојано потфрлува во големите утакмици. Веќе имаме такви играчи. :)
Диего е добар за лига како Германската или Португалската, не е материјал за во Сериа А. Ни треба квалитет кој ќе не донесе на едно повисоко ниво, не некој просечен за пополнување на позиција или млад талент како што многу од вас бараа... Насри, Менез, слично. Штета што нема такви играчи на пазарот, бар нема засега али сепак ова е фудбалот и се е можно па и оној кој најмалце сметаме дека е можно да дојде во Интер, може да не засили следната година. Едно знам, после последните случувања, сигурно не е Меси. Со новата плата на Меси и додадете го тука и новиот договор на Ибра и даноците во Италија, и банкрот на Интер. :)

Вечерва очекувам добар настап од Сантон.

Јове не заебавај :pos2:. Дечкото отскокнува од Германската лига без разлика на моменталната форма. Можеби навистина помина моментот, пред една година требаше да се направи тој чекор. Ама мислам дека дури не најдеме саглам плеј, играта ќе ни биде ваква-никаква, без разлика колку офанзивно ќе игра Мурињо. Да се победува е убаво ама сакам да го видам Интер како везе по теренот. А за тоа мора да имаме плејмејкер.

Јове не заебавај :pos2:. Дечкото отскокнува од Германската лига без разлика на моменталната форма. Можеби навистина помина моментот, пред една година требаше да се направи тој чекор. Ама мислам дека дури не најдеме саглам плеј, играта ќе ни биде ваква-никаква, без разлика колку офанзивно ќе игра Мурињо. Да се победува е убаво ама сакам да го видам Интер како везе по теренот. А за тоа мора да имаме плејмејкер.
Потполно се согласувам со тебе :smir:

Срекен роденден на Фиго денеска полни 36 години:vozbud: Чичо Фиго :smir:

Со болдираното не се согласувам.
Камбиасо е еден а можда и НАЈДОБРИОТ трансфер потег што некогаш сме го направиле. Типот душа остава на теренот и 200000 пати од гомна не има вадено =)

пс:Од тие што ги наброја само станкович накај плејмејкер ми иде.

Абе Камбиасо не е слаб, туку не е тоа што го набројав кај овие другиве, човеков е извонреден деструктивец на средината, одвреме навреме знае и да се уфрли во противничкиот 16, ама многу слабо шутира, со други зборови скоро ич! А и слободни удари слабо изведува!

Диего е дупка.

Не ни треба некој кој постојано потфрлува во големите утакмици. Веќе имаме такви играчи. :)
Диего е добар за лига како Германската или Португалската, не е материјал за во Сериа А. Ни треба квалитет кој ќе не донесе на едно повисоко ниво, не некој просечен за пополнување на позиција или млад талент како што многу од вас бараа... Насри, Менез, слично. Штета што нема такви играчи на пазарот, бар нема засега али сепак ова е фудбалот и се е можно па и оној кој најмалце сметаме дека е можно да дојде во Интер, може да не засили следната година. Едно знам, после последните случувања, сигурно не е Меси. Со новата плата на Меси и додадете го тука и новиот договор на Ибра и даноците во Италија, и банкрот на Интер. :)

Вечерва очекувам добар настап од Сантон.

Јас ти набројав кој се според мене најдобрите плејмејкери погоре, а од овие веќе достапни за нас мислам дека најдобар ке биде Диего! Лампард потпиша договор, Балак тешко дека ќе ја промени средината, Деко исто така, а Џунињо е многу стар! Затоа останува само Диего, а тоа дали потфрла со појаки тимови не знаеме бидејки никогаш не играл во јак тим против друг јак тим! Остави ти тоа Вердер кој можи да го победи секој тим, но и да загуби од секој! Башка тоа има и 25 год мислам, во најубавите е, под раката на Мурињо мислам дека ке биде еден од најдобрите за 2-3 год!

Риналди: Се е решено помеѓу Адри и Мурињо Агентот на Адриано, Гилмар Риналди вели дека напаѓаот ги решил сите недоразбирањо со Мурињо и непланира за заминување од клубот
adri&mour.jpg
Бразилскиот интернационалец беше изоставен од тимот на претходните два натпревари како казна поради доцнење на еден тренинг Утрово итлијанските медиуми шпекулираа дека Адри е подготвен да се пресели во градскиот ривал Милан, или пак да се врати во Бразил, но агентот на напаѓачот го отфрли сето тоа.
“Се е разрешено помеѓу Адриано и Мурињо.” – рече Риналди. “Играчот сега сака да ја поврати формата и да биде на располагање на тренерот.”
“Тој не разговарал со мене за евнтуално враќање во Бразил и верувам дека тоа е невозможно.”
Адриано моментално ги одработува последните 18 месеци од договорот и управата на Интер најави дека ќе седне на преговарачка маса за продолжување на престојот.
“Новиот договор? Не сум разговарал со претставници на Интер околу состанокот.”
“Адриано сака да остане во клубот и тој е задоволен што доби повик за настап во селекцијата на Бразил.”

:helou:

Во Саботата Реџина - Интер гледав преку Sopcast , и сликата беше супер и немаше никакво сецкање и кочење за време на целиот натпревар .
Во случај вечер да има преку Sopcast линк , добро би било да го симнете програмов од google , мал е , и нема да се нервирате со оние стримови кои 20 сек се ок па има минут време кочење на сликата .

Во Саботата Реџина - Интер гледав преку Sopcast , и сликата беше супер и немаше никакво сецкање и кочење за време на целиот натпревар .
Во случај вечер да има преку Sopcast линк , добро би било да го симнете програмов од google , мал е , и нема да се нервирате со оние стримови кои 20 сек се ок па има минут време кочење на сликата .
де линк..за сајтот

де линк..за сајтот

Напиши Sopcast на google и собери го од таму , ме мрзи сеа и тоа да барам , а после оди тука http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=22788&part=sports , ако има од Sopcast линк , кликни го и воала :D .

p.s. Сеа за сеа нема ништо од Sopcast , ако се стави ок , ако не тогаш за некои наредни преноси ке ви заврши добра работа . :toe:

Ок тогаш сите кои сте фанови на Диего, најдете ми два-три натпревари на репрезентативно или клубско ниво со посилни тимови, каде што изиграл добро или решил натпревар. Нити со Бразил, нити со Вердер не изиграл некој натпревар кој би го привлекло вниманието па веднаш би се пратило конкретна понуда од некој голем клуб, едино се заинтересирани, т.е. беа, клубовите како Реал и Барса бидејќи покажуваше искри од време на време дека има потенцијал во него... но велам, додека беше помлад.

Уф, како мразам кога ќе се пука со стероиди кариерата за некој играч и ќе се прави Бог.

Мој предлог е Хамшик, словенецот веќе е изграден играч а има уште толку многу што претстои во иднина. Веќе игра на нивото на Чави, секоја недела се бројат асистенции, голови, прекрасни натпревари ако продолжи вака цената само ќе се дуплира. И да, Интер е заинтересиран и ќе прати сочна понуда следната сезона.

Ок тогаш сите кои сте фанови на Диего, најдете ми два-три натпревари на репрезентативно или клубско ниво со посилни тимови, каде што изиграл добро или решил натпревар. Нити со Бразил, нити со Вердер не изиграл некој натпревар кој би го привлекло вниманието па веднаш би се пратило конкретна понуда од некој голем клуб, едино се заинтересирани, т.е. беа, клубовите како Реал и Барса бидејќи покажуваше искри од време на време дека има потенцијал во него... но велам, додека беше помлад.

Уф, како мразам кога ќе се пука со стероиди кариерата за некој играч и ќе се прави Бог.

Мој предлог е Хамшик, словенецот веќе е изграден играч а има уште толку многу што претстои во иднина. Веќе игра на нивото на Чави, секоја недела се бројат асистенции, голови, прекрасни натпревари ако продолжи вака цената само ќе се дуплира. И да, Интер е заинтересиран и ќе прати сочна понуда следната сезона.

Јове, Диего не е толку слаб колку што го направи ти. Нема да навлегувам во подетална дискусија зошто е очигледно дека ќе имаме спротивни мислења.

Интер се интересираше за Хамшик уште кога тој беше во Бреша, Мурињо го одби како и многу други со познатата реченица не е доволно талентиран. Сега наполи не го дава а и ќе треба нешто над 30 милиони евра за негов ангажман. Јас сум за да го донесеме Рикелме на двегодишна позајмица. ако дојде уште во јануари ќе може да игра и во ЛШ а откако ќе си отиде ќе му остави место на младиот Коутињо за кога се надеваме дека ќе ги оправда очекувањата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom