Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а можен некој да ме потсети зошто беше казнет круз?

Заради тоа што на мечот со Џенова кога беше ставен во игра Мурињо му рекол да игра позади Ибрахимович, да не влегува многу внатре во 16 м, а овој обратно, не излегол од таму... Круз сакал да даде гол, а Мурињо изгледа имал замисла Круз да повлечи некој одбрамбен играч надвор од 16 м, за да има повеќе простор за Ибрахимович...

а можен некој да ме потсети зошто беше казнет круз?

Заради тоа што на мечот со Џенова кога беше ставен во игра Мурињо му рекол да игра позади Ибрахимович, да не влегува многу внатре во 16 м, а овој обратно, не излегол од таму... Круз сакал да даде гол, а Мурињо изгледа имал замисла Круз да повлечи некој одбрамбен играч надвор од 16 м, за да има повеќе простор за Ибрахимович...
Круз е казнет заедно со Адриано поради доцнење на тренинг, после натпреварот со Џенова, кој се одигра во неделата, Понеделникот двајцата задоцниле, на Круз тоа му бил прв пат, а на Адриано почесто му се случува.
За Адриано прашање е кога повторно ќе биде повикан.
За верзијата од Ibracadabra немав слушнато.

Адриано како што гледате повторно не е повикан, изгледа пак пиет некаде со внуката на Галијани, па од некоја хотелска соба ќе го :tv: натпреварот.

Поради доцнење на тренинг е казнет само Адриано! А Круз е казнет поради причината која погоре ти ја наведов! Имаше цели стории за тоа како Мурињо му вика на Круз " Go to Hell ", тоа беше дадено на Ску Спорт повеќе пати, а беше прашан и Морати за тоа... имаше и официјално... така да за доцнење е казнет само Адриано! Круз заради неслушање на инструкции... А потврда за тоа ти е што Круз е повикан за со Анортхозис а Адриано не е повикан.. ако се казнети за исто како што велиш ти.. тогаш зошто Адриано не е повикан? Или посимпатичен му е на Мурињо - Круз :pipi: :toe:

fuck adriano
или е многу глуп или........глуп
ова беше негова шанца,баш почна да игра добро сега пак почна по старо

Поради доцнење на тренинг е казнет само Адриано! А Круз е казнет поради причината која погоре ти ја наведов! Имаше цели стории за тоа како Мурињо му вика на Круз " Go to Hell ", тоа беше дадено на Ску Спорт повеќе пати, а беше прашан и Морати за тоа... имаше и официјално... така да за доцнење е казнет само Адриано! Круз заради неслушање на инструкции... А потврда за тоа ти е што Круз е повикан за со Анортхозис а Адриано не е повикан.. ако се казнети за исто како што велиш ти.. тогаш зошто Адриано не е повикан? Или посимпатичен му е на Мурињо - Круз :pipi: :toe:
Точно е тоа дека во текот на натпреварот со Џенова, Мурињо цело време му довикуваше за време на натпреварот.
Ок, еве се согласувам со тебе дека токму тоа била причината за неговото изоставање во претходните натпревари.

Мурињо претера со Адри, сите го разбравме дека е човек што бара почитување на принципите, ама се треба да има граници. И јас да сум како Адри на крај краева ќе си отидам од Интер па преку кур и од Мурињо и од се. А се кладам дека ако отиде во друг клуб (особено Милан) има да прави парче па ние ќе жалиме што сме го шитнале.

Ако си отиде Адри рачунајте дека доаѓа Дрогба

Адриано како што гледате повторно не е повикан, изгледа пак пиет некаде со внуката на Галијани, па од некоја хотелска соба ќе го :tv: натпреварот.

Сигурно ни нему не му е лесно :toe:, ама сепак мора веќе еднаш да научи да се контролира! Ако не ќе си лета. Не ми е јасно како до сега тоа не го согледал, па можно ли е да е до толку глупав :icon_neut?!

Во последното интервју на Морати, вели дека нема никаква кавга помеѓу Адриано и Мурињо, дека Адриано се извинил и ја оправдува оваа казна од Мурињо! Што значи Адриано секој ден тренира, и покрај тоа што не е повикан од страна на Мурињо за последните 2 натпревари... Моја прогноза е дека за следниот со Удинезе ке биде повикан, и не само тоа ке стартува во првите 11.. али останува да видиме..

Мурињо претера со Адри, сите го разбравме дека е човек што бара почитување на принципите, ама се треба да има граници. И јас да сум како Адри на крај краева ќе си отидам од Интер па преку кур и од Мурињо и од се. А се кладам дека ако отиде во друг клуб (особено Милан) има да прави парче па ние ќе жалиме што сме го шитнале.

Ако си отиде Адри рачунајте дека доаѓа Дрогба

Тешко , ја би рекол Агуеро , а глеам сеуште траат и шпекулациите за Елано , супер полушпиц или втор напаѓач . Кој и да дојде од нив двајца , нема да постои онаа голема дупка помеѓу средината и нападот а и Ибра не ке мора да се враќа до половина терен за да прими топка , да се додаде уште некое плејмејкерче и се би било во ред .

Мурињо: Адриано ќе биде со нас доколку посакува Тренерот на Интер, Жозе Мурињо вели дека повторно ќе смета на услугите на напаѓачот Адриано, доколку Бразлецот посакува да игра за Нероаѕурите
adri-mourinho.jpg
Мурињо повторно го изостави Адриано како казна за задоцнувањето на еден од тренинзите изминатата недела. Ова е трет натпревар во низа во кој Жозе не смета на Бразилскиот интернационалец и на денешната прес-конференција најави дека вратата од тимот е отворена но за да Адри во составот ќе треба да пројави голема желба.
“Мислам дека Адриано ќе добие многу повеќе време за настап, но само доколку тиј самиот го посакува тоа.” – рече Мурињо.
“Исто како што играше и претходно кога работеше многу добро. Тој не е со нас на овој натпревар но има уште два дуели во Лигата на Шампионите.”
“Јас сум убеден дека тој ќе биде со нас, но само доколку посакува.”
Последните информации од медиумите говорат дека Сити ја надгледува ситуацијата на Адриано и сериозно размислува да го ангажира напаѓачот уште во јанури кога ќе се отвори трансфер пазарот.
Во Сиит веќе има голема Бразилска колонија и покрај Елано ова лето пристигнаа и напаѓачите Жо и Робињо.

Нема место за паника Адри според мене мислам дека следниот викенд веќе ќе биде во составот на Интер со Удинезе заедно со Ибра во нападот ќе го бомбардираат Хандановиќ.

ovaj murinho stvarno e pretera so adriano!!!!!!!!1

Чекајте бе луѓе , сетете се зашто Адри лани замина на позајмица во Бразил , истите проблеми ги имаше и со Манчини , сите тие испади беа виновни зашто неговата форма имаше огромен пад , не дека сега ова му е прв пат . Пред сезоната Мурињо јасно се изјасни на Адри кога кажа :' 'Ако ме слуша мене се ќе биде во ред, ако не ,ке го седнам на клупа. . . пак ". Kaпак на се , овој пат прво бара одмор од Мурињо , истиов му дозволува 3 дена слободни и овој му касни на тренинт . Не поминуваат две недели од тој настан , овој истата грешка пак ја повторува . . . на ваков начин Адри му врти грб на Интер , и на сите оние фанови кои веруваат во него , а не само на Мурињо .

Ако игра со Удинезе ке биде интересно!
потсетете се на јутуб шо им праеше Адри на Удинезе!
На Спалети од Адриано му попаѓа косата не од шо го глуми колина!:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom