А
Адриано
Гостин
а можен некој да ме потсети зошто беше казнет круз?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Круз е казнет заедно со Адриано поради доцнење на тренинг, после натпреварот со Џенова, кој се одигра во неделата, Понеделникот двајцата задоцниле, на Круз тоа му бил прв пат, а на Адриано почесто му се случува.Заради тоа што на мечот со Џенова кога беше ставен во игра Мурињо му рекол да игра позади Ибрахимович, да не влегува многу внатре во 16 м, а овој обратно, не излегол од таму... Круз сакал да даде гол, а Мурињо изгледа имал замисла Круз да повлечи некој одбрамбен играч надвор од 16 м, за да има повеќе простор за Ибрахимович...

Точно е тоа дека во текот на натпреварот со Џенова, Мурињо цело време му довикуваше за време на натпреварот.Поради доцнење на тренинг е казнет само Адриано! А Круз е казнет поради причината која погоре ти ја наведов! Имаше цели стории за тоа како Мурињо му вика на Круз " Go to Hell ", тоа беше дадено на Ску Спорт повеќе пати, а беше прашан и Морати за тоа... имаше и официјално... така да за доцнење е казнет само Адриано! Круз заради неслушање на инструкции... А потврда за тоа ти е што Круз е повикан за со Анортхозис а Адриано не е повикан.. ако се казнети за исто како што велиш ти.. тогаш зошто Адриано не е повикан? Или посимпатичен му е на Мурињо - Круз![]()
![]()
Адриано како што гледате повторно не е повикан, изгледа пак пиет некаде со внуката на Галијани, па од некоја хотелска соба ќе го :tv: натпреварот.
, ама сепак мора веќе еднаш да научи да се контролира! Ако не ќе си лета. Не ми е јасно како до сега тоа не го согледал, па можно ли е да е до толку глупав :icon_neut?!Мурињо претера со Адри, сите го разбравме дека е човек што бара почитување на принципите, ама се треба да има граници. И јас да сум како Адри на крај краева ќе си отидам од Интер па преку кур и од Мурињо и од се. А се кладам дека ако отиде во друг клуб (особено Милан) има да прави парче па ние ќе жалиме што сме го шитнале.
Ако си отиде Адри рачунајте дека доаѓа Дрогба
ovaj murinho stvarno e pretera so adriano!!!!!!!!1