Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
леле бее, шо му стана на судијата вчера, уште на мене да ми дадеше црвен! скапан еден! а киву беше the man of the match, нели?:) како само изигра, уф уф... :)
Не беше нешто посебно добар. Еднаш беше прелетан од Пато, во офанзива не одигра како што треба...
Ако некој треба да изберам од кај нас, тоа е дефинитивно Камбиасо.

Судијата направи многу грешки од кои една беше фатална за нас. Но тоа е, и лани се случуваше истото.

А јас зашто мислам дека Цезар беше ѕверот,со самата одбрана на ударот на Роналдињо?

Мислам,кој рефлекс треба да го имаш затоа,поготово што тргна во спротивна насока прво,и во дел од секундата го виде ударот,процени,и ја одбрани.

Man of the match,само ради тоа би му дал:helou:

mn mi e krivo za vcera, najrealno ke bese da zavrsese nereseno.
a za ova koj bil najdobar ja mislam chivu bese No.1 a ibra i mancini mn slabo izigraa, neznam sto mu e na ibrahimovic so slabi ekipi mn dobro igra, ali na derbi protiv milan ili juve katastrofa :nenene: sega sme 4 lazio napoli i udineze se pred nas a eden bod mislam deka im begame na milan.

Камбијасо вчера беше најдобар даде 100% партал правеше на средина веднаш по него е Виера другите на пример Маикон,Кварезма,Ибра,Мансини и да го имаа најдобриот ден пак ќе беше исто бидејќи примеа ли топка одма трчаа тројца кон нив и беа фаулирани.На ваквата игра на Милан решение ќе беше покрај Виера и Камбијасо и мунтари во средина + едно крило и 2 централни напаѓачи Адри и Ибра.Ќе бев загрижен доколку Милан не надиграше но не не надигра.Интересно ми е некои велат Роналдињо се вратил чиниш помина 5 играчи на Интер и гол даде.Најжално е што е метро ипол и ни даде гол со глава.
Најважно е сега да ги победиме Вердер во среда ако не тогаш ќе биде лошо.

А јас зашто мислам дека Цезар беше ѕверот,со самата одбрана на ударот на Роналдињо?

Мислам,кој рефлекс треба да го имаш затоа,поготово што тргна во спротивна насока прво,и во дел од секундата го виде ударот,процени,и ја одбрани.

Man of the match,само ради тоа би му дал:helou:
Па тие двајца беа единствени светли точки во нашиот тим. И Адриано одигра добро, имаше и пенал над него, но судијата и тоа не го виде...
Другите одиграа стандардно, дел од нив катастрофално.
Кварезма и Мансини катастрофа.

знаев за Кварезма,overrated, дечкото има неконстантна форма , има изиграно само неколку добри утакмици ,не ми се верува дека Мурињо го зема,просечен играч,лошо засилување

Па тие двајца беа единствени светли точки во нашиот тим. И Адриано одигра добро, имаше и пенал над него, но судијата и тоа не го виде...
Другите одиграа стандардно, дел од нив катастрофално.
Кварезма и Мансини катастрофа.

Не би рекол дека Мансини и Кварезма беа катастрофа, Кварезма сеуште се вклопува во италијанскиот фудбал, а најмногу вчера ме изнервира што секој жив од Милан стартуваше врз него кога ќе ја допреше топката, замислете дури и Кака го фаулираше.Гатузо имаше два фиректни-намерни старта на двете нозе на Кварезма, а уште поболен беше стартот на Амброзини врз него.Да бев на местото на Мурињо веднаш ќе го извадев зашто повреда не му бегаше доколку продолжеше да ги дрибла.А Мансини одигра доста солидно - далеку од катастрофално, само немаше многу простор за некој продор како што знае да направи.:toe:

знаев за Кварезма,overrated, дечкото има неконстантна форма , има изиграно само неколку добри утакмици ,не ми се верува дека Мурињо го зема,просечен играч,лошо засилување

Брат слабо пратиш фудбал, дечкото е доста добар! Само Мурињо синоќа го фрли во оган! Едноставно е млад и нов во Италија, а овој го стави во првите 11 на најголемото дерби!
Да те потсетам нешто за детево, на младинското првенство до 18 год. пред неколку год. играа и тој и К.Роналдо! Кваресма ја понесе наградата за најдобар играч! Не Роналдо! И да ти кажам уште нешто:
На Роналдо му беше потребна една цела сезона да се вклопи во Манчестер, а те уверувам дека Кваресма ке се вклопи побрзо!

Брат слабо пратиш фудбал, дечкото е доста добар! Само Мурињо синоќа го фрли во оган! Едноставно е млад и нов во Италија, а овој го стави во првите 11 на најголемото дерби!
Да те потсетам нешто за детево, на младинското првенство до 18 год. пред неколку год. играа и тој и К.Роналдо! Кваресма ја понесе наградата за најдобар играч! Не Роналдо! И да ти кажам уште нешто:
На Роналдо му беше потребна една цела сезона да се вклопи во Манчестер, а те уверувам дека Кваресма ке се вклопи побрзо!
:pos2:
А колку време се прилагодуваше во Барса:tapp:
Ај за година две ќе го вратите во Португалија, наредно треба да оди во бенфика:pos2:

А да го споредуваш со Роналдо е жално, нема споредба!

Ај за година две ќе го вратите во Португалија, наредно треба да оди во бенфика:pos2:

Абе ти од што си заслепен од тој Манчестер не можеш да видиш подалеку од 2 метра! Туку за тебе постои едно име пред кое плачеш, бегаш, врискаш... и што ли уште не...
ЖОЗЕ МУРИЊО!!!

п.с. А ова што го напишав јас за Кваресма е факт! (не ли го набркаа Роналдо од Динамо Москва или така ми се чини?)

Абе ти од што си заслепен од тој Манчестер не можеш да видиш подалеку од 2 метра! Туку за тебе постои едно име пред кое плачеш, бегаш, врискаш... и што ли уште не...
ЖОЗЕ МУРИЊО!!!

п.с. А ова што го напишав јас за Кваресма е факт!
Мурињо е најдобар тренер, нема што! Секоја чест:aplauz:
А факт е кога тоа што го кажуваш ќе се случи. Значи сеуште е шпекулација.
Отвори лексикон, провери некои работи.
Знаењето е моќ мали!

Факт е дека беше изберен за најдобар играч на младинското првенство пред Роналдо! За тоа ти викам дека е факт! А јас очекувам, а ти ќе видиш дека ке се вклопи побрзо од Роналдо во Манчестер!

Факт е дека беше изберен за најдобар играч на младинското првенство пред Роналдо! За тоа ти викам дека е факт! А јас очекувам, а ти ќе видиш дека ке се вклопи побрзо од Роналдо во Манчестер!
А во Барса за колку време се вклопи?

Кристијано Роналдо е играч на Манчестер, а ова е фан клуб Интер :smir:. Btw зошто толку ги мразиш Интер? До толку ли не можеш да му простиш на Мурињо што е одличен тренер, па сега за цел тим лошо ќе зборуваш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom