Кавадарчанец
Бадр Хари фан
- Член од
- 18 декември 2007
- Мислења
- 4.156
- Поени од реакции
- 29
Мислам дека од кај Интер најдобар беше Камбиасо! :salut:
Го дела, истото мислење со тебе Камбиасо и Маикон според мене беа најдобри синоќа..:helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека од кај Интер најдобар беше Камбиасо! :salut:
Не беше нешто посебно добар. Еднаш беше прелетан од Пато, во офанзива не одигра како што треба...леле бее, шо му стана на судијата вчера, уште на мене да ми дадеше црвен! скапан еден! а киву беше the man of the match, нели?како само изигра, уф уф...
![]()
Па тие двајца беа единствени светли точки во нашиот тим. И Адриано одигра добро, имаше и пенал над него, но судијата и тоа не го виде...А јас зашто мислам дека Цезар беше ѕверот,со самата одбрана на ударот на Роналдињо?
Мислам,кој рефлекс треба да го имаш затоа,поготово што тргна во спротивна насока прво,и во дел од секундата го виде ударот,процени,и ја одбрани.
Man of the match,само ради тоа би му дал:helou:
Па тие двајца беа единствени светли точки во нашиот тим. И Адриано одигра добро, имаше и пенал над него, но судијата и тоа не го виде...
Другите одиграа стандардно, дел од нив катастрофално.
Кварезма и Мансини катастрофа.
знаев за Кварезма,overrated, дечкото има неконстантна форма , има изиграно само неколку добри утакмици ,не ми се верува дека Мурињо го зема,просечен играч,лошо засилување
:pos2:Брат слабо пратиш фудбал, дечкото е доста добар! Само Мурињо синоќа го фрли во оган! Едноставно е млад и нов во Италија, а овој го стави во првите 11 на најголемото дерби!
Да те потсетам нешто за детево, на младинското првенство до 18 год. пред неколку год. играа и тој и К.Роналдо! Кваресма ја понесе наградата за најдобар играч! Не Роналдо! И да ти кажам уште нешто:
На Роналдо му беше потребна една цела сезона да се вклопи во Манчестер, а те уверувам дека Кваресма ке се вклопи побрзо!
:pos2:
А колку време се прилагодуваше во Барса
Ај за година две ќе го вратите во Португалија, наредно треба да оди во бенфика:pos2:
А да го споредуваш со Роналдо е жално, нема споредба!
Мурињо е најдобар тренер, нема што! Секоја честАбе ти од што си заслепен од тој Манчестер не можеш да видиш подалеку од 2 метра! Туку за тебе постои едно име пред кое плачеш, бегаш, врискаш... и што ли уште не...
ЖОЗЕ МУРИЊО!!!
п.с. А ова што го напишав јас за Кваресма е факт!
А во Барса за колку време се вклопи?Факт е дека беше изберен за најдобар играч на младинското првенство пред Роналдо! За тоа ти викам дека е факт! А јас очекувам, а ти ќе видиш дека ке се вклопи побрзо од Роналдо во Манчестер!
:pos2:
А колку време се прилагодуваше во Барса
Ај за година две ќе го вратите во Португалија, наредно треба да оди во бенфика:pos2:
А да го споредуваш со Роналдо е жално, нема споредба!