Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Jas malku otsuten sum od forumov,ama opravdano mi e oti sum Sk da gi dopolozam ispitive.Sega se ukluciv od mob. da vidam kako e stanjevo,i troa da se utesam.Za utakmicata,sto da kazam,se soglasuvam so poveketo,morase da igra Adri kako starter,taka definitivno ke imavme poveke sansi...mnogu bev razocaran,ne za drugo tuku deka uste Inter ja cekav da vlezi x2(dvoznak)za 50 evra...za drugoto ne e strasno,titulata nasa e:)

Чекав да ги видам денеска коментарите на Италијанските медиуми околу валидноста на голот на Роналдињо, никој не спомна за ’евентуалниот’ офасајд на Кака. Не ја оспорувам победата на Милан, но ми пречи што никој не кажа ништо. Кога на Интер лани ќе му се случеше вакво нешто сите медиуми се јавуваа одма и сите велеа дека сме добивале помош дека сме биле фаворизирани од судиите и фрлаа со дрва и камења по нас.

Сега сите ќутат како да не го гледале натпревварот па уште и ќе почнат да застануваат во одбрана на судијата и како тоа ситуацијата била тешка за проценка дали било офсајд или не.

Kakva teska situacija? Kako toa sudijata ne go videl ofsajdot? Pa imashe uste 2-3 drugi ofsajdi i na obete strani koi bea dosudeni onaka do milimetar sto se vika... kako niv gi vidoa, a ovoj pri golot ne go vidoa?? Gledaa milimetarski ofsajdi koga bese guzva vo 16 -terec... koga mu svirnaa na Adriano vo vtoroto poluvreme koga nafrlavme, a ne vidoa ofsajd koga kaka beshe sam vo prvoto poluvreme?? Kako toa ne videle? ako ne gledaat neka ne sudat...

Kakva teska situacija? Kako toa sudijata ne go videl ofsajdot? Pa imashe uste 2-3 drugi ofsajdi i na obete strani koi bea dosudeni onaka do milimetar sto se vika... kako niv gi vidoa, a ovoj pri golot ne go vidoa?? Gledaa milimetarski ofsajdi koga bese guzva vo 16 -terec... koga mu svirnaa na Adriano vo vtoroto poluvreme koga nafrlavme, a ne vidoa ofsajd koga kaka beshe sam vo prvoto poluvreme?? Kako toa ne videle? ako ne gledaat neka ne sudat...

Друже и јас сум фан на Интер, само нозам аватр на Милан пошо изгубив кладба, (како Думан и Мац). :)

За бељата треба еднаш таа е!
Ајде кој го прочита постот на Меаца забележа во Среда 20.45 немој никаде да сте оделе на Мтв 1 директен пренос ИНтер-Вердер Бремен,а во сабота Интер-Болоња во 20.30-значи и двете ке ги гледаме!

Следното големо дерби за нас е Рома-Интер на 19 октомври!

Од толку чукање у груди и зборење интер ова интер она, на крајот испадна најголем плачко, уште се правда со црвените за да не би стаел аватар цццц,

Само ептен ме разочара што си дозволи самиот себеси да паднеш толку ниско и се фати за Цирих жал ми падна за тебе у тој момент најозбилно ;)

За бељата треба еднаш таа е!
Ајде кој го прочита постот на Меаца забележа во Среда 20.45 немој никаде да сте оделе на Мтв 1 директен пренос ИНтер-Вердер Бремен,а во сабота Интер-Болоња во 20.30-значи и двете ке ги гледаме!

Следното големо дерби за нас е Рома-Интер на 19 октомври!

Ке си купиш сателитска роки и ке гледаш се шо душа ке ти посака верујте се исплати.Мозеш да го гледаш интер не само кога игра туку кога и тренираат на интер каналот,,,Иначе зашо фанови на милан коментираат на интер форумот,па си има посебен форум за таа дикусија,,ама ај нека се радуваат али ништо не е готово.ПОЗЗЗЗ

Ке си купиш сателитска роки и ке гледаш се шо душа ке ти посака верујте се исплати.Мозеш да го гледаш интер не само кога игра туку кога и тренираат на интер каналот,,,Иначе зашо фанови на милан коментираат на интер форумот,па си има посебен форум за таа дикусија,,ама ај нека се радуваат али ништо не е готово.ПОЗЗЗЗ
Не е проблем тоа. И на интернет ќе ги најдиш сите натпревари кои ги сакаш :)

Брате без навреда ама се гледа дека си уште некое сполетано Јаврииче и дека фудбалот и не е некоја преокупација за тебе...оди бирај друга дисциплина у животот...играј си таму шах на диви води...или пак иди прај со некој ферка: 100 метра со морска пења....не ме зезај милан проработеа???тоа е исто како да кажеш штедилницата ТАТ проработе....

Брат не те разбирам стварно,а извини неможеш да оценуваш дека немам др.преокупација во животот не ти е добра репликата да ми беше нешто репликата да јадев такви против интер ајде некако,незнам што мислеше ама ајде излгеда те боли фактот дека тоа што пишав е вистина,и на ова да остане да не се препукуваме за глупости може за др.работи да.
А да имам преокупации во животот МИЛАН И ВАРДАР и се разбирам во фудбал.поздрав

Е ова е за почит!
Исто размислувам и јас. Јас сум фан на Интер, но и на Калчото. Секогаш во лигата на шампиони сум за Италијански тим. Имам читано и многу изјави на Морати и Берлускони, кога нивниот тим испаѓа од игра тие го подржуваат својот лут градски ривал во продолжение од тоа натпреварување.

Јас пак ако не ја освои Интер,нејќам ниту Милан,ниту Јувентус.

Среќен би бил со Лацио и Фиорентина...

А за потписов,не се секирајте,не ме потресува мене гол од офсајд.
Ме потресуваат патетични тврдења овде и од мои другари-фанови на милан- како демек тоа бил преубав гол да се поништи:tapp:

Така да,Интер ќе се дигне,следната ставете ја најмалце 4+,има да паѓаат голови.
Мислам дека ништо не мотивира повеќе за да играте отколку пораз,тогаш сте накурчени и сакате да докажете дека не било заслужено.

А тек наместен пораз,е тоа ќе биде мотивација.

И не ви пишувам до недела на темава,за да не се појавува ова потписчево веќе:kesa:

Со овоа потписиве ме потсеќате на филмот Селтик прајд!
Кога Скот ги тера киднапериве(болни по Селтик) во Финалето да носат дресови на Јута!:smir:

Од толку чукање у груди и зборење интер ова интер она, на крајот испадна најголем плачко, уште се правда со црвените за да не би стаел аватар цццц,

Само ептен ме разочара што си дозволи самиот себеси да паднеш толку ниско и се фати за Цирих жал ми падна за тебе у тој момент најозбилно ;)

Ti be prirodno si glup ili odis nekade na casovi te spremaat za da bides glup? Jas rekov ke go smenam imeto vo strelecot na pobednickiot gol za Milan ako ne pobedat 11 na 11!! Da ne treba da ti nacrtam za da razberes? Pobeda si e pobeda, Milan pobedi, no jas nema da go smenam od prosta pricina sto Inter imashe crven karton! Ajt tamu..

леле бее, шо му стана на судијата вчера, уште на мене да ми дадеше црвен! скапан еден! а киву беше the man of the match, нели?:) како само изигра, уф уф... :)

Мислам дека од кај Интер најдобар беше Камбиасо! :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom