Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледам некој ги искритикувал Матераци и Бурдисо. Според мене добро изиграа, а освен нив и Камбијасо, Виера, Занети... Маикон беше ОК, не може се сам да направи. Киву си имаше киксови, на Кварезма и Мансини не им беше денот, а бидејќи тие играа послабо и Ибра немаше многу шанси. Штета за пропуштените шанси на натпреварот. Некаде напишав дека со оглед на околностите на натпреварот и нерешено ќе беше добро за нас. 1-0 не е толку лош пораз. Бодовите ги изгубивме, но не и достоинството (Милан играа подобро вчера, но и ние бевме добар противник). Верувам дека Мурињо нема да остави да се провлекуваат истите грешки и понатаму.

Сега најдобро ќе биде да се фокусираме на натпреварот со Вердер во Лига на шампиони. Дербито веќе помина!

Дај бе Интераши глава горе .. Тие не победија ама ние игравме добро не се окажувавме игравме со 4 напагачи и со играч помалку.Адриано имаше 2 шанси за гол но немавме срека.Кој последен се смее најслатко се смее а ние ке се смееме последни верувајте. Браво за Камби топка не помина покрај него , Кварезма потфрли ама ке дојде време и тој кога ке прави 'ршум не се секирајте.Ибра имаше шанса ама избрза , добар шут на Станкович .. Луге добро изигравме само Милан имаше поке срека ништо друго . Поздрав до сите Интераши ние сме шампиони не заборавајте !!!

Изјавата на Мурињо за натпреварот - Мурињо: Заслуживме реми

"Мислам дека 1-1 е вистинскиот резултат, но се се сведе на пракса. Подобро да изгубите отколку да се плашите да играте фудбал, а ние игравме."

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=6705ac47-e35f-4525-96d7-bb2f6c817fdc&ln=3&typeBack=%D0%98%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%98%D0%B0

brat vcetvrtok igrate so Zurich.. stedi sili ke vi trebaat...:pos2:
Што бе? Толку од твојот збор? Ајде си знаеш што си рече самиот пред натпреварот. Од сега си Ronaldinjo No1 fan :pos2:. Ова да ти видам како титл под аватар (ако веќе неможеш да мењаш ник).
Да се вратам на натпреварот. Кварезма беше тотално промашување синоќа, неколку пати топката му бегаше а беше сам. Мурињо си тераше тактика со две крила, барем се обиде ама не му пројде со Милан, да беше Адриано на местото од Ибра можеби ќе беше поинаку.

Абе ако сте изгубиле немора да се откажувате од тимот, гледам Думан аватар Милан а Мац потпис од Милан нели за Интер беа ? :smir:

Mac, немој тоа човечето што моча да го ставаш, најозбилно ти велам, доволно е резултатот од синоќа. Стварно не сакам да гледам такви работи од фанови на интер.

Абе ако сте изгубиле немора да се откажувате од тимот, гледам Думан аватар Милан а Мац потпис од Милан нели за Интер беа ? :smir:

Не се секирај, се уште се за Интер. Си го исполнуваат ветувањето, ако победи Милан да стават аватар од Милан :smir:.

Ајде ништо страшно. Долга е сезоната, ќе има победи, порази, нерешени. Изгубивме со гол од офсајд но сега тоа не е толку важно. 3те бода ги зеде Милан.
Галијани сонувал дека Милан ќе победи со Интер.
"They'll say I'm crazy, but I dreamed about tonight's result,” said the Uncle Fester look-alike.
“Not exactly like this but I dreamed it. A strange dream, Julio Cesar lost the ball and Albertino Bigon dribbled the goalkeeper and scored. It was like a premonition."

Ова му е најдобар дел. :)
"I don't know if we'll win the Scudetto this year, but certainly we will show we don't deserve to finish 21 points behind. In the last few years we concentrated more on Europe, now we will be protagonists again in the league."

Галијани се надева дека оваа сезона ќе напредуваат малку, и можеби ќе завршат со барем 15 бодиви позади Интер. Па и тоа за нив е успех .:)

Што бе? Толку од твојот збор? Ајде си знаеш што си рече самиот пред натпреварот. Од сега си Ronaldinjo No1 fan :pos2:. Ова да ти видам како титл под аватар (ако веќе неможеш да мењаш ник).
Да се вратам на натпреварот. Кварезма беше тотално промашување синоќа, неколку пати топката му бегаше а беше сам. Мурињо си тераше тактика со две крила, барем се обиде ама не му пројде со Милан, да беше Адриано на местото од Ибра можеби ќе беше поинаку.

Citaj ubavo sto velam pred da pisis nesto... ako Inter ne dobie 2 crveni kartoni i ako Milan pobedi 11 na 11 jas ke go smenam imeto!! Taka li bshe sinoka? Ili ti si gledal nekoj drug fudbal.. ??? Mozebi mi vikas da go smenam oti na krajot iako nie imavme igrac pomalku vie igravte bunker... mozebi si se zbunil.. pa ne znaes za kogo bil crvenito karton... ajt tamu..

Mac, немој тоа човечето што моча да го ставаш, најозбилно ти велам, доволно е резултатот од синоќа. Стварно не сакам да гледам такви работи од фанови на интер.

Нормално, но кладба си е кладба.
Да изгубеше Милан ќе ме гледавте мене со интер и анти милан потпис. Така да и тоа е дел од натпреварувањето:)

Инаку можеби реми ќе беше реално, но и победата е заслужена игравме подобро и беа Милан подобри противници. Не заслужи Интер да победи дефинитивно.
Но некој мораше да биде разочаран во дербиво, така да има уште многу до крај. Интер играат одлично но Мурињо направи неколку грешки синојка што многу скапо го чинеа. Матераци ништо не покажа, Станкович не ни требаше да влезе, а Круз јас многу го ценам и кога влезе во игра се извадив од памет начисто.:) А и Адријано џабе влезе како замена.
Така да има реванш 15ти фебруари 2009та ќе видиме кој е навистина подобар. :pipi:

И со среќа во Лига Шампиони мора италијанска екипа да ја освои титулата ајдеее :vozbud:

Нормално, но кладба си е кладба.
Да изгубеше Милан ќе ме гледавте мене со интер и анти милан потпис. Така да и тоа е дел од натпреварувањето:)

Инаку можеби реми ќе беше реално, но и победата е заслужена игравме подобро и беа Милан подобри противници. Не заслужи Интер да победи дефинитивно.
Но некој мораше да биде разочаран во дербиво, така да има уште многу до крај. Интер играат одлично но Мурињо направи неколку грешки синојка што многу скапо го чинеа. Матераци ништо не покажа, Станкович не ни требаше да влезе, а Круз јас многу го ценам и кога влезе во игра се извадив од памет начисто.:) А и Адријано џабе влезе како замена.
Така да има реванш 15ти фебруари 2009та ќе видиме кој е навистина подобар. :pipi:

И со среќа во Лига Шампиони мора италијанска екипа да ја освои титулата ајдеее :vozbud:
Е ова е за почит!
Исто размислувам и јас. Јас сум фан на Интер, но и на Калчото. Секогаш во лигата на шампиони сум за Италијански тим. Имам читано и многу изјави на Морати и Берлускони, кога нивниот тим испаѓа од игра тие го подржуваат својот лут градски ривал во продолжение од тоа натпреварување.

Богами за да се освои Лига на шампиони треба и многу среќа. Убаво што не поддржуваш :wink:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom