Слепо Црево
Оџачар Грла
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 1.196
- Поени од реакции
- 223
На гости:helou:Дома?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На гости:helou:Дома?
Изгледа не си слушнал за INTER CHANAL, на овој канал во 12.00 часот има анализа на сите шпекулации во печатените медиуми (туто спорт, газета дела спорт, ла република и др.), во 19.00 има INTER news кој трае 30 минути .Сега читам сме се интересирале за некој Аргтентинец, Диего Бонаноте, го споредувале со Меси, ама тој треба да претставува дел од иднината на Интер,
Незнам зошто не пробаат да најдаа некои решение уште сега, еве пак започнуваат шпекулациите околу Диего (Вердер) па мислам дека можеме да направиме нешто околу тоа
едит А да, околу фановите и Мурињо, не ми е јасно зошто Морати нема свои весник или Телевизиска куќа, Јуве и Милан добро се влезени во тој бизнис, и само ни прават фрки, а ние сироти ни една веб страна за шпекулации немаме (или барем јас незнам)
Изгледа не си слушнал за INTER CHANAL, на овој канал во 12.00 часот има анализа на сите шпекулации во печатените медиуми (туто спорт, газета дела спорт, ла република и др.), во 19.00 има INTER news кој трае 30 минути .
Како информација Интер заедно со Милан се првите ФК со сопствени ТВ канали.
Абе и ја тоа пратам ама џабе кога не разбирам италијански
А како мислиш сопствени ТВ канали, дан мислиш на InterChannel ?
Да де на тој мисли , еден до друг ми беа на сателитска каналите на Интер и Милан , интересни ствари даваа , олд скул натпревари , ми текнува еднаш начекав Интер - Фиорентина во времето на Панчев , постигна и гол на натпреварот . За тие што го фаќале каналот сигурно гледале мечеви со Матеус во дресот на Интер , за прв и последен пат во животот останав зинат и без текст од фудбалер , тоа е нешто што еднаш во 100 години се раѓа , машина , еден од најдобрите играчи што некогаш Интер воошто у поседувале .
Ако некој се разбира со сателитскиве антени , со оглед дека уште ја имам сателитскава со ресивер кој прима картици што декодираат канали дал ке можам да најдам од некаде пак таква картица ( знам 500 денари беше пунење на истите ), одма да земам , бар нема да пропуштам меч на Интер сезонава . . . благодарен би бил за било каква информација.
ЕВЕ ЕДЕН СОВЕТ:Да де на тој мисли , еден до друг ми беа на сателитска каналите на Интер и Милан , интересни ствари даваа , олд скул натпревари , ми текнува еднаш начекав Интер - Фиорентина во времето на Панчев , постигна и гол на натпреварот . За тие што го фаќале каналот сигурно гледале мечеви со Матеус во дресот на Интер , за прв и последен пат во животот останав зинат и без текст од фудбалер , тоа е нешто што еднаш во 100 години се раѓа , машина , еден од најдобрите играчи што некогаш Интер воошто у поседувале .
Ако некој се разбира со сателитскиве антени , со оглед дека уште ја имам сателитскава со ресивер кој прима картици што декодираат канали дал ке можам да најдам од некаде пак таква картица ( знам 500 денари беше пунење на истите ), одма да земам , бар нема да пропуштам меч на Интер сезонава . . . благодарен би бил за било каква информација.
Изгледа не си слушнал за INTER CHANAL, на овој канал во 12.00 часот има анализа на сите шпекулации во печатените медиуми (туто спорт, газета дела спорт, ла република и др.), во 19.00 има INTER news кој трае 30 минути .
во Италија или во свет?
Исто и за тв канал е прв фудбалски клуб во светот а после нив е Милан.За ТВ канал не знам, ама Интер e првиот фудбалски клуб во светот со сопствен web сајт.![]()