Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај ако сака некој што ја гледал цела утакмица да пише што се случувало во кратки црти баш ме интересира , не бев во мозност да ја видам утакмицата а баш ме интересира:smir:

Не го догледав и јас.. Во 10 и пол морав да излезам.

Marcatori: Aimar, Maxwell, Balotelli, Reyes, Stankovic, Nuno Gomes, David Luis, Burdisso, Cambiasso.

Еве кои погодиле од белата точка...
сега гледав на телетекст на раи уно Ибракадабра промашил од белата точка ама па затоа изиграл цели 90 мин нешто многу поважно за нас!
еве мала репортажа од гоал.ком

Јас ја гледав, останав подолго дома ама џабе. Не вредеше, прво полувреме ја имавме играта, но немавме шанси. Само добар процент на посед на топка, и толку запиравме некаде на 30 метри оддалеченост од голот. Потоа имаше по некоја шанса, Бенфика ја имаше шансата на мечот, потоа Фиго промаши чист гол, Ибра премногу се повлекуваше на страна, Мансини го немаше никаде... потоа и кон крајот на натпреварот имавме уште еден шут, шут еј!:) Толку, од 80та натака имаше канонада на голот на Цезар. Добро е што истуркавме на пенали. Водевме со 2-3 па промаши Ибра(со сета сила), па пак беа расположени стрелците и конечни 5-4.

Јас ја гледав, останав подолго дома ама џабе. Не вредеше, прво полувреме ја имавме играта, но немавме шанси. Само добар процент на посед на топка, и толку запиравме некаде на 30 метри оддалеченост од голот. Потоа имаше по некоја шанса, Бенфика ја имаше шансата на мечот, потоа Фиго промаши чист гол, Ибра премногу се повлекуваше на страна, Мансини го немаше никаде... потоа и кон крајот на натпреварот имавме уште еден шут, шут еј!:) Толку, од 80та натака имаше канонада на голот на Цезар. Добро е што истуркавме на пенали. Водевме со 2-3 па промаши Ибра(со сета сила), па пак беа расположени стрелците и конечни 5-4.

Као што кажуате сме се мачеле малку.Која формација ја игравме бате?

Медиумите во италија шпекулираат дека Рома веќе доставиа понуда за Суазо, Пред два дена кажаа дека се интересираат а сега дека се очекува уште зелено светло од Мурињо

дајте слика од суазо, па ке ви кажам дали е за продавање или не!:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
инаку мурињо обожава африканци, па не е ни чудо шо го земал мунтари, нели? даа....

дајте слика од суазо, па ке ви кажам дали е за продавање или не!:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
инаку мурињо обожава африканци, па не е ни чудо шо го земал мунтари, нели? даа....
Црнец е.

1189730734306157870_Suazo.jpg

Lugje aj cestito neka ni e pobedava (iako bese na penali) :)
Jas momentalno sum vo Albanija na odmor i taka da nemam mnogu vreme za net :wink:

Gledam Branca vekje e vo Portugalija na pregovori za Quaresma pa taka da se nadevam koga ke se vratam ke go nacekam vo dresot na INTER!!!

:salut: do site Interisti

Jas momentalno sum vo Albanija na odmor i taka da nemam mnogu vreme za net :wink:

Gledam Branca vekje e vo Portugalija na pregovori za Quaresma pa taka da se nadevam koga ke se vratam ke go nacekam vo dresot na INTER!!!

Се гледа од Албанија? :uvo:

108671480qo8.jpg

108673480or8.jpg

Можеби е само обичен пријателски куп, но сепак сите овие победи и трофеи влијаат многу позитивно на играчите пред почетокот на новата сезона.

Мурињо ќе побара од Морати да му дозволи да чува некои од освоените трофеи во својата канцеларија, а првиот трофеј да биде штотуку освоениот куп против Бенфика.

Пријатен одмор :wink:

Момци да ве прашам...со кого игра првото коло Интер?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom