Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Видете, што се однесува до мене, нека ја прикачи кој сака, јас и онака немам време да ги прикачувам на Интер.Ит. Важно е да стои нашето лого и адреса на сликата. Ако сакате да си ги заштитите од вакви работи, тогаш отворете јузер на Интер.Ит и ставајте ги и таму веднаш кога ќе ги направите.

Димче е од Интеристите Велес. Незнам од кога е сликава ставена мислам дека е на почетокот, им кажавме и од тогаш мислам дека не прикачуваат повеќе.

Хм, јас пред натпреварот со Милан кога отворив во тоа за позадините на www.inter.it имаше закачено неколку слики и со нашево лого.

Тогаш не правеле никакви проблеми чим ги објавиле, незнам зошто сега би правеле. :toe:

јас сум за да продолжиме со ова истово, донегде и станавме заштитен трејдмарк со тоа ... не сакам да го мењаме, не гледам зошто би го смениле нема никаков конфликт, сега за сега, плус и штом го објавиле на официјалната страна не верувам дека им пречи

јас сум за да продолжиме со ова истово, донегде и станавме заштитен трејдмарк со тоа ... не сакам да го мењаме, не гледам зошто би го смениле нема никаков конфликт, сега за сега, плус и штом го објавиле на официјалната страна не верувам дека им пречи
не им пречи затоа што доле додаваат интер.ит
исто им иде, ние сме им како оддел македонија.:smir:

a и јас гласам да си остане ова лого убаво е и препознатливо. а може и едно патриотско наместо ова знаме, со сонцето од кутлеш :)

a и јас гласам да си остане ова лого убаво е и препознатливо. а може и едно патриотско наместо ова знаме, со сонцето од кутлеш :)

Додале Интер.ит на сликата? ц ц ц па треба да ги тужиме и да земеме некој денар за во кафана :pos: се шалам.

Туку како што можам да прочитам Суазо ке фака мукла а Кварезма не иде нигде...на трач.ком пише :)

Видете, што се однесува до мене, нека ја прикачи кој сака, јас и онака немам време да ги прикачувам на Интер.Ит. Важно е да стои нашето лого и адреса на сликата. Ако сакате да си ги заштитите од вакви работи, тогаш отворете јузер на Интер.Ит и ставајте ги и таму веднаш кога ќе ги направите.

Димче е од Интеристите Велес. Незнам од кога е сликава ставена мислам дека е на почетокот, им кажавме и од тогаш мислам дека не прикачуваат повеќе.
А да им пишете на inter.it и да ги прашате дали имаат проблем со нашето лого?

бтв. една забелешка. Направете да може да се кликне на сликите на сајтот (fcinter.com.mk) и тоа да води до статијата

Мора за челзи да се договори една добра собиранка :)да се собереме и со фан клуб велес и Филе да ни стави еден видео бим на плоштад :) Сонувам ? :)

Мора за челзи да се договори една добра собиранка :)да се собереме и со фан клуб велес и Филе да ни стави еден видео бим на плоштад :) Сонувам ? :)
Тоа за во финале,ке биде лудница на плоштад:vozbud:

Кој е “ЗА“ нека крене рака :pos::pos:

имав и такво едно, ама што знам дали е добро да го ставиме тоа, сите знаат дека македонското знаме е тоа вентилаторот, нема потреба од ова КуКлеш :smir:

едит: само една маааааааааалаааааааааааа забелешка до колегите од графичкиот тим: позадините и сликите што се снимаат да бидат во .PNG зашто стварно се губи квалитет кога се во .JPG вака можеби не е воочливо ама на FULL SCREEN SIZE се приметува и иритира..... :smir:

Дечки сега прв пат ви ја видов страната. Одлична е :helou:ми се допаѓа ептен. Само напред.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom