Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
значи
веб страна тука

фејсбук фан група тука
фејсбук страна тука

џоин на овие двете кој нема направено досега. и ако познавате некој интераш кажете му за веб странава.

бидејки гугл транслејт си има мака со преведувањето ако може некој да го преведе ова, посебно делот во средината бидејки тој е најважен а гоал.ком не го преведе.
http://www.ilmessaggero.it/articolo.php?id=85631&sez=HOME_SPORT&ssez=CALCIO

бидејки гугл транслејт си има мака со преведувањето ако може некој да го преведе ова, посебно делот во средината бидејки тој е најважен а гоал.ком не го преведе.
http://www.ilmessaggero.it/articolo.php?id=85631&sez=HOME_SPORT&ssez=CALCIO

Преведувај секогаш од Италијански на Англиски, на Македонски е сеуште многу лош преводот. Горе - долу се е разбирливо ако го преведеш на Англиски.

еве ке направам состав од играчи на интер ко се релативно нови или ретко кога влагаат во прв тим и пак ке бидат доволно јаки да освојат серија а..идеме вака:

-----------Toldo-----------

Santon-----Materazzi----Codroba----Muntari (јбг мора некој лево)

Quaressma---Vieira---Snajder----Mancini

---------Arnautovic----Pandev----- (па 99% е наш така да ке го пишам)

И овој тим да го пуштиме во сериа А ке тепаат 80 % од екипите

:) многу сме јаки да си е*еме комшиките :pos:

Преведувај секогаш од Италијански на Англиски, на Македонски е сеуште многу лош преводот. Горе - долу се е разбирливо ако го преведеш на Англиски.
па така го преведов али истото испадна.
pandev letter open very much love fans lazio

па така го преведов али истото испадна.
pandev letter open very much love fans lazio

Кај мене не излегува таков дел во преводот. Како и да е: Отворено писмо на Пандев до навивачите на Лацио. Тоа love fans lazio не се појавува. Скокни го тој дел ако не можеш да дешифрираш, не мора баш се да има.

еве ке направам состав од играчи на интер ко се релативно нови или ретко кога влагаат во прв тим и пак ке бидат доволно јаки да освојат серија а..идеме вака:

-----------Toldo-----------

Santon-----Materazzi----Codroba----Muntari (јбг мора некој лево)

Quaressma---Vieira---Snajder----Mancini

---------Arnautovic----Pandev----- (па 99% е наш така да ке го пишам)

И овој тим да го пуштиме во сериа А ке тепаат 80 % од екипите

:) многу сме јаки да си е*еме комшиките :pos:

Да бе, сите ќе ги тепаме :) Матераци ќе собере 8 црвени картони како стартер, Мунтари ќе гледа кај Мурињо ќе прашува WTF да правам сега овде..., Кварезма ќе нафрла балони, Виера ако имаме среќа ќе прави црвени картони пошто кога е на терен повеќе пречи... лудница ти е составов :pos2:
П.С. заборавив, Толдо posle после секој примен гол ќе вика: премногу сум стар за срањево :) (Danny Glover, Leathal Weapon :) )

Чест ми е што Пандев потпиша за вас,бидејки во Милан и Јувентус ќе пропаднеше на чисто......Инаку,стрико ми кој живее во Италија,и е еден од органозаторите на фан клубот на Интер во неговиот град(Асти,100 км од Милано)...ми вети дека ќе ми купи дрес од Пандев(бидејки веќе почнале да ги прават , но без број),и ќе ми го донесе на лето,па иако не сум навивач на Интер ,ќе ми биде драго да го носам.Инаку од некаде и го нашол тел.број на Пандев,и завчера правел муабет со него,и ми рече дека било се готово..така да,нека ви е честито:smir:...Повеќе пати оди на утакмици со Македонско знаме и со Тробојка(поради тоа знаме ке се избиел со некој од Торино,на утакмицата Интер-Торино,го нарекувал комунисто, ао овој среден прст:pos2:)...Можеби го имате забележано , можеби не.....
Зборот ми беше дека му кажав баш за вашиот фан-клуб на форумов,па ми рече дека ке им го покажел на сите негови пријатели(италјанци),па можеби очекувајте некој пост на италјански(не ме држете за збор):smir:...Поззз до сите!!!!

Чест ми е што Пандев потпиша за вас,бидејки во Милан и Јувентус ќе пропаднеше на чисто......Инаку,стрико ми кој живее во Италија,и е еден од органозаторите на фан клубот на Интер во неговиот град(Асти,100 км од Милано)...ми вети дека ќе ми купи дрес од Пандев(бидејки веќе почнале да ги прават , но без број),и ќе ми го донесе на лето,па иако не сум навивач на Интер ,ќе ми биде драго да го носам.Инаку од некаде и го нашол тел.број на Пандев,и завчера правел муабет со него,и ми рече дека било се готово..така да,нека ви е честито:smir:...Повеќе пати оди на утакмици со Македонско знаме и со Тробојка(поради тоа знаме ке се избиел со некој од Торино,на утакмицата Интер-Торино,го нарекувал комунисто, ао овој среден прст:pos2:)...Можеби го имате забележано , можеби не.....
Зборот ми беше дека му кажав баш за вашиот фан-клуб на форумов,па ми рече дека ке им го покажел на сите негови пријатели(италјанци),па можеби очекувајте некој пост на италјански(не ме држете за збор):smir:...Поззз до сите!!!!

Поздрави го стрикоти, ваљда знае македонски, па нека се зачлени на форумов да ни праќа фотки директно од Меаца, па можеби еден ден заедно ќе го гледаме Интер на КурваНорд :)

Марсо, забелешката околу форматот се прифаќа, порано на .PNG ги правев, сега незнам од навика ваљда JPEG ги правам, како и да е :)

П.С. Пандев да потпишеше порано за Интер, сега и на свадба ќе му одевме :pos:

Najdov nekoi sliki negovi na San Siro,ali ne mozam da gi stavam......eve odam ovdeka dolu kaj sho e vnesi slika,go pisham linkot,i mi izleguva samo edno kvadrat4e i nisho pojke......aku saka nekoj da mi pomozit , pa za da gi postiram...

Овој вика за ниедни пари не си одел од Рио, му се свиѓале луѓето, нон стп се журкал...

C_3_Media_942347_immagine_det.jpg

Која будала е... :pos2:

Najdov nekoi sliki negovi na San Siro,ali ne mozam da gi stavam......eve odam ovdeka dolu kaj sho e vnesi slika,go pisham linkot,i mi izleguva samo edno kvadrat4e i nisho pojke......aku saka nekoj da mi pomozit , pa za da gi postiram...

Ако ти излегува само квадратче, нешто со линковите не е во ред, не ги прифаќа сите. Можеш преку додатоци да ги ставиш од твојот компјутер, прво оди во напреден уредувач па види таму ќе ти се отворат повеќе копчиња, копчето за додатоци ти е најгоре.

Kade se naogja toa dodatoci.....ovdeka negde kade sto se pishuva poraka ili....(izvinite malu dosaden , ali nemozam da se snajdam:smir::smir:)

Kade se naogja toa dodatoci.....ovdeka negde kade sto se pishuva poraka ili....(izvinite malu dosaden , ali nemozam da se snajdam:smir::smir:)

На тоа со пораки, само прво кликни на напреден уредувач, и после:

Capture.JPG

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom