Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само не ми е јасно како Ето го промаши тоа али нема везе ајде победивте ..

Oстајте вие тоа. Комшикиве ја тепаа Катанија и атакувале на прво место... :pos:

Дури ми паѓа и жал за второлигашиве, не знам дали сакам победа наредна недела или пораз за да биде поинтересно:)

Со толкава разлика нема да биде интересно да се гледа понатаму, ај еве компромис нека заврши нерешено:pos:

Од друга страна поважен ќе биде дуелот со Рубин каде не смее да се направи некаква глупост па да отиде ЛШ.

Дечки само да ве поздравам, уште не сум се вратил ама успеав некако да влезам на нет. Накратко, го гледав мечот со Барселона иако во прилично голема гужва во еден хотел тука кај нашиов северен сосед, каде што луѓето масовно навиваа за Интер :) што е малку чудно за наши прилики. Тоа се должи веројатно на Дејан Станковиќ, што пак наговестува какво ќе биде расположението кон Интер во Македонија ако го доведат Горан Пандев. Има да се омасовиме... :))

Иначе Барса колку и да не ја сакам заслужено не тепа, изгубивме без испукан куршум, Деко има нов аватар и то... Дека се подобри во моментов, подобри се. Дека премногу ги респектираме, премногу е... Односот кон играта не ни е тој што треба да биде.

Исто многу безобразно од наша страна што направивме +8 и го расипавме дербито, ама кога е веќе така, нека паѓаат температурите.

Aj, ќе пробам да уфрлам хајлајтс од Интер - Фиорентина на сајтот, незнам дали ќе успеам зошто сум на многу лош wireless.

Поздрав!

^ Балотели мора да патува во Торино, има повеќе причини, прво, немаат напаѓач на клупа а ги чека и мечот со Рубин па дефакто мора да се има алтернатива проверена како резерва, второ, сите ке кажете еве го Кварезма, се врати, да, али дечкото вчера се повреди и имал истегнување на лигаментите и ке паузира 1 месец.

Толку од него во 2009 :)

Иначе фан на Интер паднал од C.N. и моментално е во кома и се бори за својот живот .

Ете го муабетот со карактерот на балотели . Како што тргнале работите малиот ќе остане само една голема надеж на италијанскиот фудбал зашо дечкото си гази по диско и касни на тренинг и к.. го боли . А за натпреварот со Јуве искрено на клупата би сакал да го видам малдиот Албец , може овој повеќе заслужува да биде резерва одколку Марио

^ Балотели мора да патува во Торино, има повеќе причини, прво, немаат напаѓач на клупа а ги чека и мечот со Рубин па дефакто мора да се има алтернатива проверена како резерва, второ, сите ке кажете еве го Кварезма, се врати, да, али дечкото вчера се повреди и имал истегнување на лигаментите и ке паузира 1 месец.

Иначе фан на Интер паднал од C.N. и моментално е во кома и се бори за својот живот .

За Кварезма не е сеуште потврдено дека ке паузира еден месец на официјалната страница на Интер. До тогаш, најверојатно се врака Снајдер а со инаетот на Мурињо тешко дека Балотели ке добие шанса за со Јуве, доколку нешто драстично не се смени.

Ако сака да ги штеди за со Рубин, формацијата 4-3-2-1 може ке ја примени повторно, доколку Балотели не биде во комбинација.

Мора да се смири малиов малку. Џабе е талентот кога има катастрофа однесување, како на терен така и надвор од него како што гледаме.

Потврдено е, 1 месец пауза поради истегнување на лигаменти, самиот Мурињо кажа дека тешко во 2009 дека ке го видиме повторно на терените, еве ја неговата изјава :

Adesso ci vorrà del tempo pr rivederlo, provbabilmente l'anno prossimo, ma quel che più dispiace è il fatto che quanto guadagnato dopo tanto lavoro rischia di essere perso a causa di questa lunga sosta.

Сега ке треба време за да го видиме повторно на терените, најверојатно тоа ке биде наредната година. жалосно поради фактот што заслужи да игра покрај целата работа што ја направи овој период, сега истото е загубено поради долгата пауза .

За Кварезма не е сеуште потврдено дека ке паузира еден месец на официјалната страница на Интер. До тогаш, најверојатно се врака Снајдер а со инаетот на Мурињо тешко дека Балотели ке добие шанса за со Јуве, доколку нешто драстично не се смени.

Ако сака да ги штеди за со Рубин, формацијата 4-3-2-1 може ке ја примени повторно, доколку Балотели не биде во комбинација.

Мора да се смири малиов малку. Џабе е талентот кога има катастрофа однесување, како на терен така и надвор од него како што гледаме.

Глеј сеа колку е глуп малиот . Место да стегне да изигра оваа полусезона после од нова година ето оди на куп на конфедерации и во тој случај марио би бил прв избор во нападот во тандем со милито . Тогаш ќе има невидена шанса да се изнаигра ама малиот се фолира.

Инаку според досегашново однесување на Марио , тој не заслужува да биде ни во резерви на интер , и не е свесен дека има други млади што ЧЕКААТ ШАНСА ( а овој веќе 3 години игра у сериа А ) тренираат и даваат се од себе и дека во јануарскиот преоден рок можно е да се купи напаѓач

^ И да е така, Балотели ако продолжи вака не го гледа Торино.

Глеј сеа колку е глуп малиот . Место да стегне да изигра оваа полусезона после од нова година ето оди на куп на конфедерации и во тој случај марио би бил прв избор во нападот во тандем со милито . Тогаш ќе има невидена шанса да се изнаигра ама малиот се фолира.

Инаку според досегашново однесување на Марио , тој не заслужува да биде ни во резерви на интер , и не е свесен дека има други млади што ЧЕКААТ ШАНСА ( а овој веќе 3 години игра у сериа А ) тренираат и даваат се од себе и дека во јануарскиот преоден рок можно е да се купи напаѓач

Премногу е исфрустриран. Никој не вика дека е невиден талент, но со само 19 години, толку проблеми да имаш зад себе, нешто не е во ред со него.

Доби премногу од Мурињо сезонава(по неколкуте глупости), и го оправдувам тоа да биде со примавера викендов. Мора да се свести!

ja дома од стол паднав кога видов дека кварезма игра како фудбалер а не како хокеар, не па луѓето на меаца.
половина од наркоманите интераши веќе не пафкаат за да се уверат дека кварезма беше тоа неќна :)

Nikad nije dosadno kad je u blizini Jose Mourinho. Poznat kao fenomenalan trener, ali i čovjek koji kaže sve što mu je na pameti. Ovoga puta okomio se na Interove ljute rivale Milan i Juventus, ali i na svog šefa Massima Morattija.

U ovom trenutku Inter drži prvo mjesto u Serie A bježeći pred svojim rivalima sedam i osam bodova, a s obzirom na to da 'nerazzurri' u nedjelju igraju derbi protiv Juventusa, Mourinho je našao za shodno da se okrzne o 'staru damu'.

'Poraz od Barcelone loš je za talijanski nogomet? Možda, ali nimalo lošiji nego izgubiti od Bordeauxa vani ili od Züricha na svom travnjaku', kazao je Mourinho referirajući se na utakmice Juventusa i Milana u Ligi prvaka.

S obzirom na to da se u Italiji u posljednje vrijeme priča o tome da se Mourinhu trese stolica u Interu, jasno je da je 'poseban', kako sam sebe naziva, imao potrebu i to komentirati.

'Čitam kako mi je već pronađena zamjena na mjestu trenera. No to me nimalo ne uzrujava. Ako dobijem otkaz, u roku tjedan dana naći ću novi posao', zaključio je Mourinho.

Извор Тпортал.хр

Од каде сега па ова. Првпат слушам дека Мурињо би можел да замини.

Nikad nije dosadno kad je u blizini Jose Mourinho. Poznat kao fenomenalan trener, ali i čovjek koji kaže sve što mu je na pameti. Ovoga puta okomio se na Interove ljute rivale Milan i Juventus, ali i na svog šefa Massima Morattija.

U ovom trenutku Inter drži prvo mjesto u Serie A bježeći pred svojim rivalima sedam i osam bodova, a s obzirom na to da 'nerazzurri' u nedjelju igraju derbi protiv Juventusa, Mourinho je našao za shodno da se okrzne o 'staru damu'.

'Poraz od Barcelone loš je za talijanski nogomet? Možda, ali nimalo lošiji nego izgubiti od Bordeauxa vani ili od Züricha na svom travnjaku', kazao je Mourinho referirajući se na utakmice Juventusa i Milana u Ligi prvaka.

S obzirom na to da se u Italiji u posljednje vrijeme priča o tome da se Mourinhu trese stolica u Interu, jasno je da je 'poseban', kako sam sebe naziva, imao potrebu i to komentirati.

'Čitam kako mi je već pronađena zamjena na mjestu trenera. No to me nimalo ne uzrujava. Ako dobijem otkaz, u roku tjedan dana naći ću novi posao', zaključio je Mourinho.

Извор Тпортал.хр

Од каде сега па ова. Првпат слушам дека Мурињо би можел да замини.

Гледајки го изворот на ова,ми доага да прснам од смеа...ова друже ти е исто како goal.com срање у боја :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom