Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ Балотели мора да патува во Торино, има повеќе причини, прво, немаат напаѓач на клупа а ги чека и мечот со Рубин па дефакто мора да се има алтернатива проверена како резерва, второ, сите ке кажете еве го Кварезма, се врати, да, али дечкото вчера се повреди и имал истегнување на лигаментите и ке паузира 1 месец.
Толку од него во 2009![]()
Иначе фан на Интер паднал од C.N. и моментално е во кома и се бори за својот живот .
За Кварезма не е сеуште потврдено дека ке паузира еден месец на официјалната страница на Интер. До тогаш, најверојатно се врака Снајдер а со инаетот на Мурињо тешко дека Балотели ке добие шанса за со Јуве, доколку нешто драстично не се смени.
Ако сака да ги штеди за со Рубин, формацијата 4-3-2-1 може ке ја примени повторно, доколку Балотели не биде во комбинација.
Мора да се смири малиов малку. Џабе е талентот кога има катастрофа однесување, како на терен така и надвор од него како што гледаме.
Глеј сеа колку е глуп малиот . Место да стегне да изигра оваа полусезона после од нова година ето оди на куп на конфедерации и во тој случај марио би бил прв избор во нападот во тандем со милито . Тогаш ќе има невидена шанса да се изнаигра ама малиот се фолира.
Инаку според досегашново однесување на Марио , тој не заслужува да биде ни во резерви на интер , и не е свесен дека има други млади што ЧЕКААТ ШАНСА ( а овој веќе 3 години игра у сериа А ) тренираат и даваат се од себе и дека во јануарскиот преоден рок можно е да се купи напаѓач
ja дома од стол паднав кога видов дека кварезма игра како фудбалер а не како хокеар, не па луѓето на меаца.^ Балотели мора да патува во Торино, има повеќе причини, прво, немаат напаѓач на клупа а ги чека и мечот со Рубин па дефакто мора да се има алтернатива проверена како резерва, второ, сите ке кажете еве го Кварезма, се врати, да, али дечкото вчера се повреди и имал истегнување на лигаментите и ке паузира 1 месец.
Толку од него во 2009![]()
Иначе фан на Интер паднал од C.N. и моментално е во кома и се бори за својот живот .
Nikad nije dosadno kad je u blizini Jose Mourinho. Poznat kao fenomenalan trener, ali i čovjek koji kaže sve što mu je na pameti. Ovoga puta okomio se na Interove ljute rivale Milan i Juventus, ali i na svog šefa Massima Morattija.
U ovom trenutku Inter drži prvo mjesto u Serie A bježeći pred svojim rivalima sedam i osam bodova, a s obzirom na to da 'nerazzurri' u nedjelju igraju derbi protiv Juventusa, Mourinho je našao za shodno da se okrzne o 'staru damu'.
'Poraz od Barcelone loš je za talijanski nogomet? Možda, ali nimalo lošiji nego izgubiti od Bordeauxa vani ili od Züricha na svom travnjaku', kazao je Mourinho referirajući se na utakmice Juventusa i Milana u Ligi prvaka.
S obzirom na to da se u Italiji u posljednje vrijeme priča o tome da se Mourinhu trese stolica u Interu, jasno je da je 'poseban', kako sam sebe naziva, imao potrebu i to komentirati.
'Čitam kako mi je već pronađena zamjena na mjestu trenera. No to me nimalo ne uzrujava. Ako dobijem otkaz, u roku tjedan dana naći ću novi posao', zaključio je Mourinho.
Извор Тпортал.хр
Од каде сега па ова. Првпат слушам дека Мурињо би можел да замини.