Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
"Losing to Barcelona was bad for Italian football? Yes, but not as bad as losing to Bordeaux away or Zurich at home" - Jose Mourinho

:tv:

Taка де, му го отекоа .

Arsenal Bid €30m For Inter Striker Mario Balotelli; Jose Mourinho Responds With Cesc Fabregas Request - Report

Eве уствари што мисли Мурињо за Супер Марио :toe:

Коментарче едно од доле: Well, I dont think Mourinho really thought that Arsenal is going to sell Fabregas. He rather wanted to point out that isnt willing to sell Balotetti, either.

Toa e тoa . :wink:

J.Zanetti напиша:
ама како фан на интер можам да речам дека балотели ке ве реши.
скриен од утакмицата против фиорентина, демек лошо се однесува, мурињо не сака да открие дали ке игра или не. балотели ке биде најмотивираниот играч на теренот, гледајки ја неговата кариера сите знаеме дека головите против јуве го прославија а плус е фактот што навивачите на јуве скандираат расистички навреди кон него. единствен и најдобар начин да ги заќути е да ја затресе мрежата на џиџи.
mysmilie_1068.gif
VS
mysmilie_1039.gif

Derby d'ITALIA

еве што мислам за во сабота, на ова се додаваат и трансфер шпекулациите за да се помисли дека интер и мурињо не го сакаат балотели .
Мурињо сака да го збуни ферара до максимум, не би ме чудело да испадне и со тројца напаѓачи против нив знаејки дека одбраната моментално им е најслаба.
што викаше ѓорѓи колозов ке го натера човека на суво риби да вајча :))

Јас се надевам дека ова е доволно за Кварезма да остане по јануари односно се надевам дека нема да сака да си замине во Јануари.

Ова би сакал да се деси првиот напад да ни е Ето,Милито и Снајдер.
А вториот за кој имам желба да е уште подобар Балотели напред а позади Пандев и Кварезма.Ова ми е желба за по Јануари.
Мансини сакал да остане човекот платата му е побитна отколку што сака да игра.Да си одат Мансини и Суазо уште Јануари.

Мансини сакал да остане човекот платата му е побитна отколку што сака да игра.Да си одат Мансини и Суазо уште Јануари.
и виеира копукот да си отиде!:smir:

Него сањај ме ночас е за дербиво со Милан, пасоши вадење једино преку вези, вака тек до Јуни ке чекате :) .

Него сањај ме ночас е за дербиво со Милан, пасоши вадење једино преку вези, вака тек до Јуни ке чекате :) .

Со еден другар (фан на Милан) се договаравме да одиме ама кога се јавив за пасоши ми рекоа во април:tapp::tapp::tapp:. Ако фатиме врски да средиме преку ред можно е да одиме во слободна режија а ако даде господ да фатиме нешто плус на кладилница ќе вадиме и пасоши по итна постапка:pos2::pos2::pos2:

Ако не биде ништо ќе се надеваме на дуел 1/2 - финале од Лига на Шампиони па здравје боже во април.

Moже по итна постапка и за 2 дена, али дупло повеќе плаќаш :) .

Јас вадев пасош по итна постапка, ме кошташе 5200 денари, нит се гужваш нит па чекаш, ти даваат бројче, ти кажуваат во колку саат да си го подигнеш и тоа е се, без никакво замарање, вреди ако ти треба хитно а во случајот ако сакате да идете за Милано ондак вадете.

и виеира копукот да си отиде!:smir:

Се поправа. Не е толку очаен колку што мислевме. Добро би дошол место Мунтари во Јануари кога овој ке оди во Африка. :wink:

Се поправа. Не е толку очаен колку што мислевме. Добро би дошол место Мунтари во Јануари кога овој ке оди во Африка. :wink:
не не, нека фаќа патот по совреме, неам намера највеќе кога ке ни треба тогаш да ми глуми главна фаца! му помина него одамна мандатот во интер.

инаку паспорт си иам уште во 2008 извадено, биометриски најнормално, на сликата сум како гробар ама јебига сеа ке ја шетам цела европа уште да ми донирате 2-3 илјади евра за сокчиња по пат да си купувам :)

инаку паспорт си иам уште во 2008 извадено, биометриски најнормално, на сликата сум како гробар ама јебига сеа ке ја шетам цела европа уште да ми донирате 2-3 илјади евра за сокчиња по пат да си купувам :)
Пак треба нов да вадиш за '' Јуроп '' :),

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom