Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене ме нервира публиката поарно да ја нема се експерти само исвиркуват.Од голема помош се на тимот.

Не можам Мунтари веќе да го гледам у стартен тим, предобра акција упропасти со мизерен удар а со тоа и чист гол спасуе за Фиорентина, дегенерик, Ето сам а овој кај левак, а е на позиција за десна нога, па и од агол каде ни деснак не може да погоди шутира .

Кварезма е еден од најдобрите на теренот т.е. најдобар, се двои од останатите само што е неспретен на моменти али разбирливо, Пандев има повеќе играно од него последнава година ебаго .
Мунтари више не е за стартни 11, разберете, ако приметуете, сезонава игра добро само кога влага од клупа, е таков материјал веќе станал и тоа е тоа, алтернатива, ништо повеќе, ништо, што би рекол Мурињо, една ебана нула .

Овие Фиорентина имаа само 2 директни удари од прекини и тоа истиве не беа сериозни, Интер 2 100% шанси, едната на Милито и онаа за која погоре говорев, на Мунтари .

Во второ очекувам Мунтари да излезе, со тоа Интер да добие 11 играчи на терен и нормално, победа !!!

Нема потреба да го дудлам,само на кратко.

Милито требаше да ја даде таа,,,,
Ето малце поснаодливо во финиш...
Браво за Рики ги кине по страна...се надевам дека ке даде гол,

Добро е полувремево, да се надеваме на погодоци во второ полувреме и победа.

Ти немаш поима што пишуваш детенце...ајде не ЈАДИ БУРЕК.
ФОРЦА ИНТЕР !
НЕНЕ ми донесе огромно задоволство....Каљари _ Јубе 1-0

Има некој проблем???
Зимај цвикерите ајде...

П.С. И пак по кујзнае кој пат се потврдува она дека жена и фудбал (а и кола) се лоша комбинација... Али чек, чек... Има и боље...

ПЛАВА жена и...

Свашта човече.

Назад на темата...

Точно дека Кварезма е еден од најдобрите на теренот... Ама нашиве у напад не се научени на 2 дриблинга па пас, и затоа се у офсајд цело време. Треба да лета Мунтари, Мота да влезе под итно. Тоа е првата замена, е сеа за даље...
Опции у напад ко што видовте немаме од клупа, освен Мансини, ама него не го бројам.

кварезма се повампири по десната страна, нека влезе мансини и нека се повампири од левата и фиорентина нема да знае кај се наоѓа!
уште принцот од џенова да бапне еден хеттрик и да ме разбудите за нашколо :)

Има некој проблем???
Зимај цвикерите ајде...

П.С. И пак по кујзнае кој пат се потврдува она дека жена и фудбал (а и кола) се лоша комбинација... Али чек, чек... Има и боље...

ПЛАВА жена и...

Свашта човече.

Назад на темата...

Точно дека Кварезма е еден од најдобрите на теренот... Ама нашиве у напад не се научени на 2 дриблинга па пас, и затоа се у офсајд цело време. Треба да лета Мунтари, Мота да влезе под итно. Тоа е првата замена, е сеа за даље...
Опции у напад ко што видовте немаме од клупа, освен Мансини, ама него не го бројам.

Ете излезе моето, одма се налути на мојот цитат, абе исто како мало детенце си Ибракадабра.
Ај не ти забележувам на твоите коментари за жените, така нека биде како што ќе кажеш ти.
Форца ИНТЕР !

Ок бе, кој ти е проблемот што секоја утакмица пред почеток на Интер пишуваш како ќе тепал Интер, нема да имал проблеми или еве па сеа Кварезма дека ќе покажел дека вреди, за после 15 минути да изедеш го*на на ф.к. (читај к.м.) МИЛАН или темата за Италијанско првенство дека Интер ќе го јадел или нешто у тој фазон??? Што демек, духови истеруваш нешто!? Магија праиш? Баксуз??
Ај изгуби се...

Од кај па сега ова? :pos2:

И што сфаќаш толку сероизно, нормално дека имам ЖЕЛБА Интер да киксне, но нигде не викам сигурен сум дека Интер губи. Ова велам само за калчо. :pos2: Инаку што има лошо да фалам ваш играч. :toe: Добар е Кварежма, само да не е толку стаклен.

Далеку од тоа дека се налутив, али проблемот е што овде се збори за фудбал, а не за 22 идиоти кои трчаат по топка. Иди научи прво што е разликата меѓу офсајд и индирект, па ќе збориме за фудбал.
Или ајде пробај да убедиш некој дека Мунтари добро игра ова прво полувреме...
Не заслужуваш со твоето (не)знаење за фудбал да ти реплицирам, али ајде добро е да се подели некоја лекција, па макар и на полувреме.

Рипни го копчето за цитат после ова...

Кварезма број еден на теренот, да ми го кажеше некој ова пред утакмицава ќе пукнев од смеа :)

Јес да заеба 1-2 акции, посебно акцијата кога се сопна таму горе пред шеснаесетникот, Кварезма покажа дека го има сеуште талентот, а најмногу ме радува тоа што се бореше на теренот. Имаше супер продор, но Ето се зезна и влезе во офсајд стапица. Сепак, да беше самодовербата кај Кварезма на повисоко ниво немаше ова да го речам, али Маикон да се најдеше во неговите ситуации денес, два гола ќе паднеа минимуН.

Тимот игра добро, Камбијасо ги коси во средината заедно со Мунтари, па така освен преку нафрлени топки или преку Варгас, Фиорентина не може да стигне до нашиот гол.
Ако продолжиме, а ќе продолжиме со ваква игра лесно ќе стигнеме до трите бода. Форца Интер !!!

Нека ми направи некој услуга и нека замисли среден ред кој би се состоел од Кварезма и Снајдер. :icon_cool

На денешниов натпревар Кварезма ќе биде играч на натпреварот.
Сега засега моето тврдење се остварува.
Кај се најде на ТЕЛМА да коментира Стево Костоски...( не го бива човечево да коментира ).

Еве пријателе кој предвиде за Кварезма.......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom