Il Fenomeno
non mollare mai
- Член од
- 14 март 2007
- Мислења
- 3.226
- Поени од реакции
- 707
Мене ме нервира публиката поарно да ја нема се експерти само исвиркуват.Од голема помош се на тимот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти немаш поима што пишуваш детенце...ајде не ЈАДИ БУРЕК.
ФОРЦА ИНТЕР !
НЕНЕ ми донесе огромно задоволство....Каљари _ Јубе 1-0
Има некој проблем???
Зимај цвикерите ајде...
П.С. И пак по кујзнае кој пат се потврдува она дека жена и фудбал (а и кола) се лоша комбинација... Али чек, чек... Има и боље...
ПЛАВА жена и...
Свашта човече.
Назад на темата...
Точно дека Кварезма е еден од најдобрите на теренот... Ама нашиве у напад не се научени на 2 дриблинга па пас, и затоа се у офсајд цело време. Треба да лета Мунтари, Мота да влезе под итно. Тоа е првата замена, е сеа за даље...
Опции у напад ко што видовте немаме од клупа, освен Мансини, ама него не го бројам.
Ок бе, кој ти е проблемот што секоја утакмица пред почеток на Интер пишуваш како ќе тепал Интер, нема да имал проблеми или еве па сеа Кварезма дека ќе покажел дека вреди, за после 15 минути да изедеш го*на на ф.к. (читај к.м.) МИЛАН или темата за Италијанско првенство дека Интер ќе го јадел или нешто у тој фазон??? Што демек, духови истеруваш нешто!? Магија праиш? Баксуз??
Ај изгуби се...
На денешниов натпревар Кварезма ќе биде играч на натпреварот.
Сега засега моето тврдење се остварува.
Кај се најде на ТЕЛМА да коментира Стево Костоски...( не го бива човечево да коментира ).