Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Изгледа дека врне во милано,така прочитав на официјалната страна на интер а еве ги и составите:
http://inter.it/aas/news/reader?N=32732&L=en
Балотели го нема ни на клупа:toe:
кварезма у прв состав:vozbud:

Inter: 12 Julio Cesar; 4 J.Zanetti, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 11 Muntari; 7 Quaresma, 22 Milito, 9 Eto'o.

Еве го тимот за со Фиорентина...

Кварезма игра :) :) :)

Inter: 12 Julio Cesar; 4 J.Zanetti, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 11 Muntari; 7 Quaresma, 22 Milito, 9 Eto'o.

Еве го тимот за со Фиорентина...

Кварезма игра :) :) :)
Mене ми е логички што игра, со Барселона од како влезе само тој трчаше.:toe:
Ај со среќа нека ни е, јаки се овие Фиорентина...

Не бе, и јас сум за да игра... Зошто да не.
Немаме резерва напаѓач за денес, само Мансини кој не е класичен напаѓач туку крило. Така да ќе се испукаат постоечкиве... :)

Еве ја и клупата:
Subs: 1 Toldo, 2 Cordoba, 8 Thiago Motta, 14 Vieira, 15 Krhin, 30 Mancini.

Ај баш да видиме како ќе изигра Кварезма. : )
Мислам дека ќе покаже дека вреди.

Е колку ми е жал што не успеа Кварезма па да гледаме и играч кој игра за око а не да ги гледам нашите феномени од средниот ред.Само и публиката е виновна што не успеа никогаш не му дадоа подршка секогаш го исвиркуваа.
Балотели не е ни на клупа можеби го чува за Јуве.

Ај баш да видиме како ќе изигра Кварезма. : )
Мислам дека ќе покаже дека вреди.

Ок бе, кој ти е проблемот што секоја утакмица пред почеток на Интер пишуваш како ќе тепал Интер, нема да имал проблеми или еве па сеа Кварезма дека ќе покажел дека вреди, за после 15 минути да изедеш го*на на ф.к. (читај к.м.) МИЛАН или темата за Италијанско првенство дека Интер ќе го јадел или нешто у тој фазон??? Што демек, духови истеруваш нешто!? Магија праиш? Баксуз??

Ај изгуби се...

Aeehehehahahaha РикардУ е на терен, оо господе, зашто баш сега, боље на гостински терен да го изигра со некои скепари ко Болоња па таму без притисок ако се покаже-покаже па после колку толку да ја врати довербата на Меаца .

Нема везе, не очекуем многу од него но очекувам победа од Интер иако знаат да поебат во период кога имаат тежок испит во ЛШ, така беше со Рома кога претходно играа со Динамо Киев .

Ајт, идам пред тв, forza Inter !!!

На денешниов натпревар Кварезма ќе биде играч на натпреварот.
Сега засега моето тврдење се остварува.
Кај се најде на ТЕЛМА да коментира Стево Костоски...( не го бива човечево да коментира ).

Каков идиот е овој Мунтари, не можам да се изначудам...

Ти немаш поима што пишуваш детенце...ајде не ЈАДИ БУРЕК.
ФОРЦА ИНТЕР !
НЕНЕ ми донесе огромно задоволство....Каљари _ Јубе 1-0

Аии, што се испромашивте во клучни моменти некој од играчите знаат да бидат многу себични. :S

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom