- Член од
- 13 октомври 2009
- Мислења
- 2.641
- Поени од реакции
- 1.241
Mинимум 2 кафичи пренесуваат фудбалски мечеви, планот би бил ваков, накај 8 се собираме на Плоштад и фино лепо ке прашаме за утакмица дал ке даваат, мада не се ни сумјам у тоа, најтешкото беше да се соберемe, тоа бидна така да ке тераме .
Е сеа у случај да сум сеуште болен, у моментов температура,грло и синуси маме ми ебаваат можно е ја да не доам мада не веруем дека ке ме држи ова до Среда, 99.9% сум таму .
п.с. Коа сум кај симптомиве, некој истите од свински грип да не ги знае, сумљив сум им дома, ме избегаваат, кафетин, аналгин не помага сеа за сеа
.
п.п.с. Пандев да дојде у Јануар и Хамшик наредно лето и имате буквално перфектен тим у секој поглед, овие двајца се једина моја желба у наредни 2 трансфер рокови, потоа ке се создаде една генерација врз која ке се гради тимот во иднина .
Za hamsik majstore celosno te podrzuvam pogolema zelba mi e od pandev ama aj Goceto nas e pa neka dojde i toj.
p.s. I za gripot te podrzuvam mame mi eba mavam cefaleksin ama nekako tnka e rabotava ne mi ide na arno

FORZA INTER
.

Мурињо ме е*е со составов