Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mинимум 2 кафичи пренесуваат фудбалски мечеви, планот би бил ваков, накај 8 се собираме на Плоштад и фино лепо ке прашаме за утакмица дал ке даваат, мада не се ни сумјам у тоа, најтешкото беше да се соберемe, тоа бидна така да ке тераме .

Е сеа у случај да сум сеуште болен, у моментов температура,грло и синуси маме ми ебаваат можно е ја да не доам мада не веруем дека ке ме држи ова до Среда, 99.9% сум таму .

п.с. Коа сум кај симптомиве, некој истите од свински грип да не ги знае :), сумљив сум им дома, ме избегаваат, кафетин, аналгин не помага сеа за сеа :D .

п.п.с. Пандев да дојде у Јануар и Хамшик наредно лето и имате буквално перфектен тим у секој поглед, овие двајца се једина моја желба у наредни 2 трансфер рокови, потоа ке се создаде една генерација врз која ке се гради тимот во иднина .

Za hamsik majstore celosno te podrzuvam pogolema zelba mi e od pandev ama aj Goceto nas e pa neka dojde i toj.

p.s. I za gripot te podrzuvam mame mi eba mavam cefaleksin ama nekako tnka e rabotava ne mi ide na arno :):):)

FORZA INTER

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Хаха која патетика се овие ЈуБенташиве. До вчера го величеа Чиро по 5-1, денес ке ги бркаат сите :)

Кој сака добро поминато време на нет, пропратено со добра смеа... Фан Клуб: ЈуБе :)

Иначе Балотели не игра утре. Ето, Милито, Суазо и Арна се во комбинација кај напагачите. На клупа се и Кварезма и Мансини па Мурињо би можел да го изненади Козми со некоја тактика кога Киву го нема, а Занети на лев бек некако не ми иде.

Decki citav niz portalov i gledam nekoi gramaticki i smislovni greski. Mene toa mi e profesionalna deformacija ali nekoj drug ke si tera rezil so nas. Edno e koga ke piseme na forum " utakmica " a drugo e toa koga stoi na stranata za koja tesko rabotea nasite kolegi fanovi. Imam eden predlog ke go dadev i porano ali letovo ne bev tuka a koga se vrativ netot mi bese spor zatoa sto sestra mi go siluvala download-ot i ne mozev da vi pisam na raat ali dajte nekako da napraime eve ja ke im praam lektura na prilozite samo da ne stojat greski od tipot '' efektiven '' gol namesto '' efekten '' gol. Pisete ja sum otvoren za sorabotka u sekoj moment i ziv ke se izedam so ne mozev da pomognam pri pravenjeto na portalot. POZZZZ.

P.S. Gleam prvi sme i dobro ni e ide u Calcio i bez Zlatko!
P.P.S. FORZA INTER!!!

Mинимум 2 кафичи пренесуваат фудбалски мечеви, планот би бил ваков, накај 8 се собираме на Плоштад и фино лепо ке прашаме за утакмица дал ке даваат, мада не се ни сумјам у тоа, најтешкото беше да се соберемe, тоа бидна така да ке тераме .

Е сеа у случај да сум сеуште болен, у моментов температура,грло и синуси маме ми ебаваат можно е ја да не доам мада не веруем дека ке ме држи ова до Среда, 99.9% сум таму .

п.с. Коа сум кај симптомиве, некој истите од свински грип да не ги знае :), сумљив сум им дома, ме избегаваат, кафетин, аналгин не помага сеа за сеа :D .

п.п.с. Пандев да дојде у Јануар и Хамшик наредно лето и имате буквално перфектен тим у секој поглед, овие двајца се једина моја желба у наредни 2 трансфер рокови, потоа ке се создаде една генерација врз која ке се гради тимот во иднина .

Syn dobar ti e muabetov ali ako Sneijder uspee da tera bez povredi i ako Deki tera vaka ko so trgnal ja mislam deka nema da ni treba Hamsik posto ke dojde Coutinho letoska Deki potpisa nov dogovor a tuka e i Mota taka da ne sum siguren bas za Hamsik sega iako imam pisuvano vo prethodni postovi deka sakam da go vidam vo Inter ali se smeni sea situacijata. Nie so ovj tim so go imame sega zimame godinava Scudeto i minimum uste edna godina bez novi zasiluvanja. Realno zboreno vo epten podobra pozicija sme od konkurentite za u prvenstvo ja mislam deka ke pagja rekordot na Il Grande Torino od 5 Scudeta po red ideme na 6 ali od druga strana pa taa ebana Liga na Sampioni me jade ko bolest odvnatre i od toj aspekt bi rekol deka Hamsik e OK ali neka ne se zezaat neka davaat pari za Fabregas bolji e. Koj moze neka me demantira deka ne e.

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 89 Marko Arnautovic.

Е ова ми се свига веке! Браво бе хозе ...уште со еден од нив да почнеш ке ти го пратам Деко како поклон. :pos:

sto e rizik?Da ja igras juve - inter 1 i toa za 4 kola:baeh:Inter treba izlea da gi prefrlat vo anglija tuka neame konkurencija uste ne pocnal noenvri nie ke bigame 7 boda:toe:

Можно е Суазо да стартува денес... Арнаутовиќ тешко да добие шанса, ко што прочитав од вас, треба да се дадат милиони на Твенте ако се случи такво нешто, така да... Морати му има кажано едно здраво “НЕ“ на Мурињо...
Башка прочитав дека само што стигнал во Интер прва работа била Ферарито кое го купил, па после тоа се фрлил на сендвичите и се поправил добри 5-10кг.
Уште не сум го видел да заигра, а ми се створи некоја аверзија кон играчов. :smir:
Мечот почнува за 50ина минути... Ќе биде интересно...

Uh sto sakam da pobedime denes i da im izbegame na Jube 7 boda :helou:

Можно е Суазо да стартува денес... Арнаутовиќ тешко да добие шанса, ко што прочитав од вас, треба да се дадат милиони на Твенте ако се случи такво нешто, така да... Морати му има кажано едно здраво “НЕ“ на Мурињо...
Башка прочитав дека само што стигнал во Интер прва работа била Ферарито кое го купил, па после тоа се фрлил на сендвичите и се поправил добри 5-10кг.
Уште не сум го видел да заигра, а ми се створи некоја аверзија кон играчов. :smir:
Мечот почнува за 50ина минути... Ќе биде интересно...

Kratki noze a izdolzena glava :) :).Uste ako sto kazuvas se popravil :nesum:

Виера, Крхин и Мансини во први 11...

Livorno: 11 Benussi; 59 Diniz, 4 Rivas, 17 Miglionico; 77 Raimondi, 83 Candreva, 46 Pieri; 21 Moro, 7 Pulzetti, 87 Vitale; 10 Tavano,
A disposizione: 1 De Lucia, 5 Marchini, 6 Galante, 8 Bergvold, 9 Danilevicius, 13 Knezevic, 18 Dionisi;
Allenatore: Serse Cosmi.
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 6 Lucio, 4 Zanetti; 15 Krhin, 14 Vieira, 11 Muntari; 5 Stankovic, 30 Mancini; 22 Milito;
A disposizione: 21 Orlandoni, 7 Quaresma, 9 Eto'o, 19 Cambiasso, 23 Materazzi, 25 Samuel, 89 Arnautovic;
Allenatore: José Mourinho.

Wow составов... Ц ц ц ц... Ова само ја потврдува енормната важност на натпреварот во среда... Види го Мурињо кого се остава на клупа...
Составот за во среда 90% уште од сега е јасен...

Ни следи интересна и тешка утакмица за пола саат... Ќе биде весело, доста весело...

Forza Inter!

Се одмараат сите но нема страшно најакиот играч игра Мунтари па Киву и Бурдисо играат среден ред подобро од него.Ретко знае да одземе топка без фаул треба да учи од Камбијасо не знае едно додавање да направи.
Ај белким ке направи некое нафрлување денес и случајно ќе даде гол.

Виера, Крхин и Мансини во први 11...

Livorno: 11 Benussi; 59 Diniz, 4 Rivas, 17 Miglionico; 77 Raimondi, 83 Candreva, 46 Pieri; 21 Moro, 7 Pulzetti, 87 Vitale; 10 Tavano,
A disposizione: 1 De Lucia, 5 Marchini, 6 Galante, 8 Bergvold, 9 Danilevicius, 13 Knezevic, 18 Dionisi;
Allenatore: Serse Cosmi.
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 6 Lucio, 4 Zanetti; 15 Krhin, 14 Vieira, 11 Muntari; 5 Stankovic, 30 Mancini; 22 Milito;
A disposizione: 21 Orlandoni, 7 Quaresma, 9 Eto'o, 19 Cambiasso, 23 Materazzi, 25 Samuel, 89 Arnautovic;
Allenatore: José Mourinho.
Еве го човекот на мечот. Ке ни подари некое голче на тацна и немаме гајле :)

Дечки, јас сум нов овде :) , има ли пренос на Телма?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom