Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А дали е решено кој ќе ја освои пак Серија А ? :tv:

Најверојатно утре ќе се реши и тоа прашање на Уставен Суд во Ливорно! Можеби судијата ќе биде милостив па ќе не остави уште малку да гледаме во `неизвесноста` во Сериа А!

А дали е решено кој ќе ја освои пак Серија А ? :tv:

Хехехе... што да се праи, веч видено :pos2::pos2:
Со такви пациенти од конкуренти, тоа е...

П.С. Ете го ѕверот Чиро... Чиро Глигоров!

Abe koga rekov jas pred 2-3 stranici deka vidoa malku urda na K...t i odma mislat bacilo da praat mestacite...:pos2::pos2::pos2:
Grevcinja edni,oni ke bile konkurenti... :kesa:Umre vremeto koa mafijasite vladeea so kalcoto ,sea e zlatnata era na GRANDE INTER - vtor del.
POzz i ima posakuvam uste vakvi "jaki" utakmici !!

Заборавив , значи капитенот лево ке игра.

-----------------Цезар-----------------

Маикон--Лусио--Самуел--Занети

---Мота---Камбиасо--Мунтари---

-----------Станкович----------------

------Ето--------------Милито-------

Мурињо вика дека Ето не е 100 % спремен , но мислам дека ќе игра . Незнам колку добро ке се снајдат Мунтари и Мота во ист тим , ке видиме можда ке не изненади Мурињо со некој друг , сакам Крхин да го гледам почесто :smir:
Мислам дека Суазо ќе игра утре, имам некое предчуство :)

Abe koga rekov jas pred 2-3 stranici deka vidoa malku urda na K...t i odma mislat bacilo da praat mestacite...:pos2::pos2::pos2:
Grevcinja edni,oni ke bile konkurenti... :kesa:Umre vremeto koa mafijasite vladeea so kalcoto ,sea e zlatnata era na GRANDE INTER - vtor del.
POzz i ima posakuvam uste vakvi "jaki" utakmici !!
абе ај тие што се палат на 2 место ај ами оди на темата за Серија А биланезите се палат на 4 место, се кладам дека сега моментално дркаат :drk:во веце :pos2:

абе ај тие што се палат на 2 место ај ами оди на темата за Серија А биланезите се палат на 4 место, се кладам дека сега моментално дркаат :drk:во веце :pos2:

E toa e vise prava patetika!so vakvi "konkurenti" za da ni bide interesno na nas interasite najubavo bi bilo Inter da go prefrlat vo Angliska premier ili Spanskata primera:baeh::baeh:

Pak nema da bide interesno so e ova be 10 kola ne pominale a nie so utresnata pobeda ke begame 7 boda epten sme jaki znaci,ovie juve tepaa edna 5-1 i mislat konkurenti ni se haha, za milan da ne zboram go tepaa real i mislat deka se mn jaki haha, Decki mozeme da pocneme da ja slavime titulata. i:toe:

...а кога ќе стигне Горанчо во Јануари... па па па... Лудило, лудило... :)

Утре Супер Марио да стартува (ако е опраен од алергии и боЉки)...

За тие што не знаат (ако има такви) ќе има директен пренос на телма од 15:00... Бидете тука! :)

Полека бе... полека... чувајте ги петардите! :D :D :D

Еее... сеа распалете...

...и одете до фан клуб кај пацерине за гратис потписи!!! :)

Немој така, ја откако го начекав следниов коментар на нет по победата на Интер со Палермо од горд јувентидо коа одам на повиканот фан клуб се осеќам ко Ниче да го читам, кхм :

ermal juve
10:43 PM Oct 29, 2009
shame on you palermo,genoa,lazio,fiorentina,napoli - when you play against juve you play with all your heart you fight for every ball, you are ready to die on the pitch but when you play against inter or any other teams you are just average. you dont play with your heart and definitely you are not ready to die on the pitch .

Eте го бе проблемот, ЕУРЕКА !!! :tv:

Точно е, Чиро ги препороди Јуве, преродба во 11 чекори, нешто што ни на Раниери не му успеа, 11 чекори еквивалент на 11 кола, 11 натпревари по кои успеа да го изгуби приматот конкурент за титулата со инвестирани 50 милиони во нови засилувања, нешто што не му успеа на еден лузер ко Раниери ( со него 'ржеа до Јануар ) . :vozbud:

Е сеа хејт на страна, не ми се лепете ко пијавици, рано е за вакви предвидувања но заслужуваат сеир .

Кога играа нерешено со Фиорентина реков, се освен победа со Џенова е неуспех, ист став и сега, СЕ ОСВЕН ПОБЕДА Е КАТАСТРОФА во една ваква ситуација, еј, крај на Октомври а + 7 на табела со победа, епа јебига, едноставно МОРА истово да се деси . :wink:

А све мислам дека ќе дадеме бод утре на Ливорно, токму поради она што следи т.е. дуелот со Динамо. Осеќам дека сите мисли се таму...
Го пишав истово и пред дуелот со Палермо, дека очекувам 4 бода од следните 2 утакмици, и кажав дека ќе тепаме со Палермо, ама ќе губиме 2 бода со Ливорно. После тоа ти пиша дека имале нов тренер, и тоа не било кој туку момакот со капчето (Серсе Козми), типацот кој заедно со неговиот тогашен претседател у Перуџа кумуваа при шут картата на Јунг-Хван-Ан дека ги исфрлил Италија од СП...
Колку луда работа беше тоа... Памтат “ветераните“ овде на форумов за тоа...

Утре ќе гледаме интересна утакмица... In Jose we trust... :pos2::pos2:
П.С. Син, ќе договараш кафич за у среда?? Кажа знаеш кај даваат преноси... Или?

Mинимум 2 кафичи пренесуваат фудбалски мечеви, планот би бил ваков, накај 8 се собираме на Плоштад и фино лепо ке прашаме за утакмица дал ке даваат, мада не се ни сумјам у тоа, најтешкото беше да се соберемe, тоа бидна така да ке тераме .

Е сеа у случај да сум сеуште болен, у моментов температура,грло и синуси маме ми ебаваат можно е ја да не доам мада не веруем дека ке ме држи ова до Среда, 99.9% сум таму .

п.с. Коа сум кај симптомиве, некој истите од свински грип да не ги знае :), сумљив сум им дома, ме избегаваат, кафетин, аналгин не помага сеа за сеа :D .

п.п.с. Пандев да дојде у Јануар и Хамшик наредно лето и имате буквално перфектен тим у секој поглед, овие двајца се једина моја желба у наредни 2 трансфер рокови, потоа ке се создаде една генерација врз која ке се гради тимот во иднина .

Мамицу му... И јас сум со грип... Ваљда не е свинскиов... А и на работа со деца цело време, у гужва... И јас сум сумљив исто.

Абе утакмицава не ја одложија ние средбава да ја одложуеме... некако не иде... Јес да ако сме грипосани, ќе глеаме по дома.
Ќе се читаме деновиве што како ќе биде...
Утре едно аналгинче (0-3) и сме ко нови хааххахахахаха

П.С. Јуве денес МигоСисал! :)

п.с. Коа сум кај симптомиве, некој истите од свински грип да не ги знае :), сумљив сум им дома, ме избегаваат, кафетин, аналгин не помага сеа за сеа :D .

:icon_conf
Брат, а да те пратиме да ја гледаш Јуве во вторник со некои фанови на Јувентус ? Сумљив си ми.

п.с. Милан води. Се враќа во старата препознатлива форма изглеа :S

:icon_conf
Брат, а да те пратиме да ја гледаш Јуве во вторник со некои фанови на Јувентус ? Сумљив си ми.

п.с. Милан води. Се враќа во старата препознатлива форма изглеа :S
Па не е тоа лошо... Можеби ќе имаме еден конкурент за титула ако продолжат вака :baeh:

I'm back!

Ќе ми треба некое време да видам што се сте пишувале во последниве 10 дена. Тотално сум во аут ама за ден - два ќе се вратам во колосек. Честитки и благодарност до сите кои се трудевте околу сајтот овие скоро 2 недели!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom