Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kire, дај олабави ги на нивна тема, жити Се . :)
Teрај тука некоја своја филозофија, со истата на нивни фан клуб или провоцираш или мааш на некој офтопик .
pa me nervirat edans tepaat i se digaat mislat se bogovi bogda cuva pa rubin kazan so treba da pravi, izlea trebase denes vo rusija neraboten den da bide ako bese taka.

pa me nervirat edans tepaat i se digaat mislat se bogovi bogda cuva pa rubin kazan so treba da pravi, izlea trebase denes vo rusija neraboten den da bide ako bese taka.

ИСкулирај си бе другар,викендов со кој и да играат ке ги лупнат од земја и пак ке биде по старо...мизерии во раскош ке бидат :)

Ја не знам која му е логиката на Мурињо да го внесува секоја утакмица Мунтари човекот е тапа жива па дај му шанса на Виера даде гол во минатото коло па треба да е екстра мотивиран да успее да се бори во првиот состав.
Друга работа Ето не е тој што го знаеме и не знам која е тактичката замисла на Мурињо, сам единствен спиц покрај целата корпулетна одбрана на Динамо.

@ Ice

Абе кој се крие, па спиеме покасно ние море... После фудбал у кревет, рано рано се станува за на работа :)

Ај давај аватар... :kesa:

@ Ice

Абе кој се крие, па спиеме покасно ние море... После фудбал у кревет, рано рано се станува за на работа :)

Ај давај аватар... :kesa:

Добро бе спанко не се љути:back:

Еве ти аватарче за наредните 2 недели:

5781445ec2a19a50ac811f8a633dfcc6-ge.jpg

Абе вакво ми смисли??? Ццццц... Искрено се надевав на поголема креативност од твоја страна хехехе...

Ај поззз :)

П.С. Се гледаме на наредна кладба... Оваа беше со коефициент 6 за мене :) 1.40 ко Реал за твоја добивка хехеххее

Незнам за вас али ја мислам дека време е ЕТО ДА ПРОРАБОТИ
Дури и да проработи, со таква игра на одбрана и среден ред никаде не стигаат . Ето не е лидерот во оваа екипа, незнам дал дел од вас тоа го сваќаат, во моментов Интер нема човек на кој може целосно да се потпре односно практикуваат тимски фудбал, доказ за тоа се и 10те играчи кои до сега се запишале во листата на стрелци .
Да, во моментов треба да проработи на формата иако во последниот дуел влезе делумно незалечен без соодветна алтернатива на клупата ( ако се лажеме, Суазо е добра алтернатива ), но средниот ред со катастрофален Занети, со играч плус за противникот Мунтари, и со несватливо лош Камбијасо ( пак не сврза добра утакмица викенд - Вторник ) е недозволива комбинација во ЛШ .
Не дека го бранам Ето, реков што мислам за него пред два дена, муабетот ми е дека во моментов далеку поболна точка во овој тим е средниот ред, тоа е факт. А за Ето убеден сум дека ке ги задоволи нашите апетити заедно со Милито оваа сезона, со враќањето на Мота веќе и ке добиеме уште еден фудбалер у среден ред па во Киев ке одат на победа и условно кажано ке го изненадат домаќинот кој со овие 2-2 ке влезе посамоуверено на домашен терен .
Една победа во ЛШ и нештата ке бидат поинакви, плус гледајки ги Рубин Казан, можат да се носат и со Барса, но, под услов во тој меч да влезат со 6 бода . :toe:

Ако Рубин ја тепа барса , полошо за нас .... Освен ако не успееме да ги тепаме двете со Барса под услов Рубин да не изгуби од Динамо дома ....

lele denes vo skolo site vo dresovi od milan ko bozem ja osvoile evropa a usvari oni go tepale samo real haha so ke vidam uste na ovoj svet ne mi se veruva ej pa do vcera gi pcuea sea se palat kako cigani na vodno ne be nema apcinja

Дури и да проработи, со таква игра на одбрана и среден ред никаде не стигаат . Ето не е лидерот во оваа екипа, незнам дал дел од вас тоа го сваќаат, во моментов Интер нема човек на кој може целосно да се потпре односно практикуваат тимски фудбал, доказ за тоа се и 10те играчи кои до сега се запишале во листата на стрелци .
Да, во моментов треба да проработи на формата иако во последниот дуел влезе делумно незалечен без соодветна алтернатива на клупата ( ако се лажеме, Суазо е добра алтернатива ), но средниот ред со катастрофален Занети, со играч плус за противникот Мунтари, и со несватливо лош Камбијасо ( пак не сврза добра утакмица викенд - Вторник ) е недозволива комбинација во ЛШ .
Не дека го бранам Ето, реков што мислам за него пред два дена, муабетот ми е дека во моментов далеку поболна точка во овој тим е средниот ред, тоа е факт. А за Ето убеден сум дека ке ги задоволи нашите апетити заедно со Милито оваа сезона, со враќањето на Мота веќе и ке добиеме уште еден фудбалер у среден ред па во Киев ке одат на победа и условно кажано ке го изненадат домаќинот кој со овие 2-2 ке влезе посамоуверено на домашен терен .
Една победа во ЛШ и нештата ке бидат поинакви, плус гледајки ги Рубин Казан, можат да се носат и со Барса, но, под услов во тој меч да влезат со 6 бода . :toe:
Играме многу променливо, тоа е нашиот проблем. Имаме и многу играчи кои не се во можност да играат поради повреди, суспензии...

За 2 недели играме со Динамо, многу важен натпревар за нас. Мора да го добиеме по секоја цена. Среќа што се враќаат Мота, Балотели а мислам и Милито ќе се врати до тогаш. Има време да се подобри играта, да се корегираат некои грешки.
Веќе доста му се дава шанса на Мунтари. секој натпревар играме со играч помалку, бескорисен е на теренот.

Мурињо знае дека во Киев е натпревар од кој најверојатно и му зависи работата па верувам дека до тогаш ќе го среди тимот и одиме на сигурна победа.

Дали некој знаеше кој е газда на Катанија пред да дојде до оние препукување во медиумите помеѓу Монако и Мурињо? Јас искрено прв пат слушнав тогаш, а по подолго време еве и сега привлекува внимание споменувајќи ги името на нашиот стратег.
Сега повторно, пред натпреварот на неговиот тим со Интер го провицира Мурињо нарекувајќи ги голем говорник но мал победник... Осеќам дека скапо ќе плати за овие зборови :)

Еве и една добра вест. Се враќаат Мота и Милито најверојатно уште викендов! :)

toa e dobro milito i mota se dobri igraci.Ama da se presmeta nekako matematicki gruapta nasa moze po so e kasa popara spored mene vake ke bide, dinamo - inter 1-2,rubin - barsa 0-1, dinamo vs barsa 1-1 , inter - rubin 2-1 , barsa - inter 1-1 dinamo - rubin 2-1 tabela inter 10 boda,barsa 9, dinamo 8 ako bide vaka zver sum

toa e dobro milito i mota se dobri igraci.Ama da se presmeta nekako matematicki gruapta nasa moze po so e kasa popara spored mene vake ke bide, dinamo - inter 1-2,rubin - barsa 0-1, dinamo vs barsa 1-1 , inter - rubin 2-1 , barsa - inter 1-1 dinamo - rubin 2-1 tabela inter 10 boda,barsa 9, dinamo 8 ako bide vaka zver sum

Јака ти е математикава, нема што !! :kesa:

лоша математика :)

Реално гледано , ако ние ги тепаме Динамо и Рубин , тогаш и барса ке треба да ги тепа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom