Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2::pos2::pos2:
Комшикиве се радуваат како да го фатиле Господ за јаја :pos2:
Има за што. :)
Мене баш ми е мило да ги гледам италијанските тимови како имаат успех во лигата на шампиони. Сум навивач на Интер но и на калчото. Овие сезони не беа така успешни за тимовите од Серија А па затоа беше дури и најавувано да има еден представник помалку во лига на шампиони а Германија да профитира со еден плус.

:pos2::pos2::pos2:
Комшикиве се радуваат како да го фатиле Господ за јаја :pos2:

Chim mozheshe ti da se raduesh na neresheno doma so Barca , mislim deka imaa oni pravo da se raduaa mnogu pojkje na pobeda protiv Real na gosti neli ? bez provokacija go mislim ova tuku sakam da ti kazhem deka ne si u pravo . Milan barem vecherva imaa pri4ina da slava pogotovo posle mizernava serija shto im trae od po4etok na sezonava u Serie A :smir:

Chim mozheshe ti da se raduesh na neresheno doma so Barca , mislim deka imaa oni pravo da se raduaa mnogu pojkje na pobeda protiv Real na gosti neli ? bez provokacija go mislim ova tuku sakam da ti kazhem deka ne si u pravo . Milan barem vecherva imaa pri4ina da slava pogotovo posle mizernava serija shto im trae od po4etok na sezonava u Serie A :smir:

Кај виде да се радува некој на нерешеното против Барса ? Реалниот исход беше тој , што има да се бара повеќе/помалку ?

Кој рече дека се радував не нерешено бе море ???

Милан и да земеа бод вечерва,ке се радуваа како мали деца пошо се во енормна криза која трае од почетокот на Серија А,и уште трае...
Не мислам и јас да провоцирам,на крај краева ова е мој фан-клуб :)...јас се радував на доста победи оваа сезона,па редно им беше и на комшиките наши да го сторат истото,по не знам колку време.

Па зарем не заслуживме да се радуваме?
Вие да ја победевте барса немаше да се радувате?
Искрено се подобровува во последниве 2 меча и се надевам дека така ке биде и понатака...зашо ви треба конкурент така?
Поздрав

Искрено се подобровува во последниве 2 меча и се надевам дека така ке биде и понатака...зашо ви треба конкурент така?
Поздрав

Не е интересно да гледаме монолог во Сериа А.:wink:

Па зарем не заслуживме да се радуваме?
Вие да ја победевте барса немаше да се радувате?
Поздрав
haha konkurent so zbori ovoj be se kaldime deka vo italija ke si ostanete isto i ke se borite za 4 mesto ednas tepavte i sea mislete bogovi ste bogda cuva ej kakva euforija haha

Ти си имаш твое мислење ја мое...ако вие сте добри во СЕРИА А ние сме во ЛШ...има време до крај на сезонаа...сакаш смеј се сакаш ставај ме по потписи ама ке видиш

Ти си имаш твое мислење ја мое...ако вие сте добри во СЕРИА А ние сме во ЛШ...има време до крај на сезонаа...сакаш смеј се сакаш ставај ме по потписи ама ке видиш
Друже се во ред ова, ама еднаш те опоменав, сега пак, преголем ти е потписот . Намали некако или стави друг, незнам шо да ти кажам .

ja vi cestitam za pobedata vecerva ali nemozete tolku da se digate na noze i kao mozes da kazes konkurent vo italija koa ste tapa tamu neame nie konkurenicja vo italija nakaji sme 0-5 tepame vas 0-4 mislam nema potreba od diskusija za vo italija gazime

Ја не викам дека не сте добри..него викам дека треба да продолжиме и вака во сериа а за да гледаме поинтересен фудбал...вака е премногу досадно...
Син готово средив потписот

Ау, ау потење, Кире релаксирајсе, ти Форца слави во твој фан клуб.

Син навлегов во твоја јурисдикција, али нема смисла, претеризам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom