Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја не викам дека не сте добри..него викам дека треба да продолжиме и вака во сериа а за да гледаме поинтересен фудбал...вака е премногу досадно...
Син готово средив потписот
ok taka kazi deka e dosadno i ni treba konkurenicja se slozuvam aj da vidime kolku ke imame konkurenicja ali tesko deka vie nesto ke napravite mnogu begame

Ајде Биланези не пимплајте многу,многу,ви честитаме победа поштено во ваш фан-клуб,вие тука јадете трици без врска.

Слики од вчера...

x39u1g.jpg

2m2sxzn.jpg

Ibrakadabra ние имавме кладба се сеќаваш???? Сега колку што знам треба да носиш аватар по моја желба 2 недели!

1-1 Станковиќ...

П.С. Ќе ни свирнат пенал денес... Кладба некој?

Ајде кладба....у аватар на 2 недели?

Алоооо јави се!!!! Не се криј! Кои беа правилата ако не се почитува кладба? Полнење црвенки или?

Muntari la Nord e con te:uvo::uvo::nesum::nesum:
:icon_razz
Tрнанспарентото многу убаво вика, големата слика е Мунтари заедно со Curva Nord на трибините . :toe:
Идиоти контрадикторни, Кварезма им сметаше, Мунтари е ок, незнам зашто го буцкаат со вакви транспаренти, или кртот, татко му, се убацил и едит напраил на некое платно . :)

p.s. Остајте револт кон него, така треба да постапуваат со секој фудбалер кој го носи црно-синиот дрес, а не уште толку деструктивно да влијаат со свирежи и да одмагаат на екипата, а од друга страна сакаат резултат а самите придонесуваат контра иситот .

Транспарентов???:nesvest::nesvest::nesvest:

Muntari la Nord e con te:uvo::uvo::nesum::nesum:
:icon_razz
НЕ знам зошто толку го сакаат. Според мене е само еден просечен играч со многу променлива форма. Оваа сезона се што одигра беше катастрофално, не доби оцена над 5. :)

se nadevam deka sea pisaniot post vo fan klub milan nema da ima tolku golema reakcija od milan.Zs sekad malce koa zboram relno mi gi brisat postovite vo fan klub milan im pisav ne e mala rabota da go pobedis real na gosti ama katastorfa e doma da izgubis 0-4 od inter

se nadevam deka sea pisaniot post vo fan klub milan nema da ima tolku golema reakcija od milan.Zs sekad malce koa zboram relno mi gi brisat postovite vo fan klub milan im pisav ne e mala rabota da go pobedis real na gosti ama katastorfa e doma da izgubis 0-4 od inter
Kire, дај олабави ги на нивна тема, жити Се . :)
Teрај тука некоја своја филозофија, со истата на нивни фан клуб или провоцираш или мааш на некој офтопик .

Оти нема на youtube хајлајти? Има едно видео со лош квалитет и натпис над него ништо не се гледа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom