Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
utre ocekuvam tezok natprevar realno dinamo ne e naiven tii i imaat kvalitetno igraci ama nie sme vo fomra i ke tepame taka da dinamo neka ne se nadevaat na nekakvi bodovi

Абе не знам каде и дали би давале Интер - Динамо Киев. Затоа прашав што ќе се пренесува на Канал 5+... За Канал 5 само најдов за вторник и среда...

А за она гледање заедно, не знам зошто не го преферираме... Мислам дека би било интересно...

А и така и така сме први од фан клубовиве со разни идеи (мислам на сајтот, идејата на Били околу членството), така време е да почнеме да гледаме заедно утакмици... :)
Интеристи Велес - редовни собиранки

Ne mi se veruva kolku los den deneska vrne , ladno , oblacno , temno , se se dolzi na pobedata na milan:(:( FORZA INTER

Ајде на некој нереден поважен натпревар да се собереме. Со Барса не се собравме доволно, вајда наредна прилика ќе бидеме во поголем број. :helou:

Не, не бидна ништо. Требаше.

Mилито и Ето во тимот. :vozbud:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Renè Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito.

Значи што испадна со Канал 5? ке го гледаме Интер? :kez:

Немав време да пишам во изминатиов период еве еден мал осврт. НЕ ТРЕБАШЕ ДА ЈА ТЕПАМЕ ЏЕНОВА 5-0. Си имаме добри односи со нив, ќе ни се наљутат после нема да ни продаваат играчи ќе се обратат првин кај Јуве:pos2::pos2::pos2:.

Шала на страна не очекував дека вака моќно ќе ја победиме Џенова особено со детето Балотели во нападот. Може клучен беше првиот погодок на Камбијасо, многу полсесно играме кога ќе го скршиме противникот во првите минути. Лани исто беше и со Рома ми се чини кога победивме 4-1 или 4-0 не ме фаќајте за збор.

Што било поминало сега треба да се сконцентрираме на дуелот со Динамо Киев. Мурињо рече дека не е одлучувачки но и самиот е свенсен дека е ПРЕМНОГУ одлучувачки.

После утрешниот дуел на Меаца за две недели гостуваме во Украина доколку освоиме четири бода со една нога веќе сме во 1/8 - финале, со две победи сигурно одиме понатаму.

Е сеа сите знаеме дека во Милано е два пати полесно да се победи отколку на -5 во Киев и на замрзнат терен па затоа утрешниот натпревар и тоа како е одлучувачки.

Само Мур мораше да одри на психолшка војна за да ги олабави сите зошто знаеме како цел свет се радува на неуспехот на Интер во ЛШ.

Немав време да пишам во изминатиов период еве еден мал осврт. НЕ ТРЕБАШЕ ДА ЈА ТЕПАМЕ ЏЕНОВА 5-0. Си имаме добри односи со нив, ќе ни се наљутат после нема да ни продаваат играчи ќе се обратат првин кај Јуве:pos2::pos2::pos2:.

Шала на страна не очекував дека вака моќно ќе ја победиме Џенова особено со детето Балотели во нападот. Може клучен беше првиот погодок на Камбијасо, многу полсесно играме кога ќе го скршиме противникот во првите минути. Лани исто беше и со Рома ми се чини кога победивме 4-1 или 4-0 не ме фаќајте за збор.

Што било поминало сега треба да се сконцентрираме на дуелот со Динамо Киев. Мурињо рече дека не е одлучувачки но и самиот е свенсен дека е ПРЕМНОГУ одлучувачки.

После утрешниот дуел на Меаца за две недели гостуваме во Украина доколку освоиме четири бода со една нога веќе сме во 1/8 - финале, со две победи сигурно одиме понатаму.

Е сеа сите знаеме дека во Милано е два пати полесно да се победи отколку на -5 во Киев и на замрзнат терен па затоа утрешниот натпревар и тоа како е одлучувачки.

Само Мур мораше да одри на психолшка војна за да ги олабави сите зошто знаеме како цел свет се радува на неуспехот на Интер во ЛШ.

Не заборавај, и со Виера како стрелец на гол. :)

Некоја слика од CURVA NORD во Џенова...

15g7zx4.jpg

2e4c2lz.jpg

sncfwo.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud:

Утре играте со Динамо?Нема да пишувам за време на утакмица зошто а ја пишувам тепате 5-0.Иначе очекувам барем еден гол од шева ако играте со динамо к.Затоа после утакмица ке има интересна дебата ако изгубите или нерешено :) со подршка од Марли :):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom