Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
браќа што да пишам излезен бев вчера и и цело време на телефонот LIVE SCORE фрчеше и кога и да видам се по 1 гол даваа интер...... да бидам искрен очекував најмногу бод.... Али смеење падна кога се силеше овој на Џенова тренерот :pos2:.... а на крај испадна дека МУР му ја пеел на Гасперини Дали сакаш од Тони Зен и Слаткар: " dali sakas da vidis ti..... kolku mozam jas........ ;) ti nemozes da me pobedis....... ti ne mozes da me porazis....... "

Мурињо во позадина :)
stankovic.jpg

Секогаш големиот Толдо, ѕвер...
toldoy.jpg

Дечково има некоја елеганција во играта, мен од д меч против Џеноа...
sneijderw.jpg

Да имаме уште еден што знае да даде топка како Сјајдер би било супер. Прецизна топка точно на време...
И јас вчера реков, Снајдер е играч на натпреварот. Иако на гоал и тука на фан клубот Дејан доби највисока оцена.

а ?!

0-5 :vozbud:

конечно дојде и петардата од интер
не ја глеав утакмицата на жалост али сепак резултатот е многу добар , да не кажам одличен

А Кака лани играше у Челзи ??
Во Бордо играше!
Гледај сега колку играчи има од ББилан и кај се наожате моментално. Колку што давема голови во еден натпревар виде имате дадено цела сезона.
Како и да е, Интер има 3 играчи. Цезар, Маикон и Ибра од минатата сезона бидејќи се работи... А вие само 1 :baeh:

Секогаш големиот Толдо, ѕвер...
toldoy.jpg

Да, обично резервните играчи (посебно голманите кои дремат најмногу на клупа) се радуваат но не исто како оние кои се стандардни. Но тие што го сакаат клубот и што го ставаат пред себе си, како Толдоне, се секогаш исклучок. Човекот се радува како сам да го постигнал голот.

Инаку и мене ми се допадна играта на Снајдер ама нема сега да ги делам дали бил подобар Снајдер или Дејан, важно е дека кога тие двајца играат вака, противниците ќе бидат на големи маки.

Но тие што го сакаат клубот и што го ставаат пред себе си, како Толдоне, се секогаш исклучок. Човекот се радува како сам да го постигнал голот.

Затоа Толдо е голем, голем интериста кој треба да служи како пример за идните генерации интеристи.

П.С. Меаца, остај го Марли, и тој е наш навивач :)

121968-360.jpg

што му е овоа на прстот?
121974.jpg

амелија ја брка топката :)

денеска имаме тројца на листата Мајкон, Цезар и Ибра.
Ибра ова го заслужи со играта во Интер а не во Барса, истото е и за Ето, тој заслужи со играта во Барса!

Како и да е, Интер има 3 играчи. Цезар, Маикон и Ибра од минатата сезона бидејќи се работи... А вие само 1 :baeh:

Не сум 100 % сигурен, али мислам дека и двајцата грешите.. Точно е тоа дека Златан и Ето ако ја освојат титулата најдобар играч тоа се однесува на нивните минати сезони односно претходната, али мислам дека таму, а и на официјалната во УЕФА ќе пишува Златан играчот на Барселона во 2009 ја освои наградата. Исто и Ето, играчот на Интер во 2009 ќе пишува ја освои наградата. Ме мрзи да барам сега, али ако некој провери мислам дека ист беше случајот со Роналдо од Интер кој ја освои наградата за сезоната со Барселона, али ја доби во Интер и секаде стои дека Роналдо од Интер беше најдобар играч за 1997 година мислам дека беше..

Не сум 100 % сигурен, али мислам дека и двајцата грешите.. Точно е тоа дека Златан и Ето ако ја освојат титулата најдобар играч тоа се однесува на нивните минати сезони односно претходната, али мислам дека таму, а и на официјалната во УЕФА ќе пишува Златан играчот на Барселона во 2009 ја освои наградата. Исто и Ето, играчот на Интер во 2009 ќе пишува ја освои наградата. Ме мрзи да барам сега, али ако некој провери мислам дека ист беше случајот со Роналдо од Интер кој ја освои наградата за сезоната со Барселона, али ја доби во Интер и секаде стои дека Роналдо од Интер беше најдобар играч за 1997 година мислам дека беше..
глупави им се правилата на фифа инаку ако ибра ја земе треба да се нагласи дека ја освоил со придонесот за играта на ИНтер, а обратно за Ето.
мислам дека Меси ке ја земе оваа година, мада играта на Барса не зависеше толку од него како на Интер од ибра.

глупави им се правилата на фифа инаку ако ибра ја земе треба да се нагласи дека ја освоил со придонесот за играта на ИНтер, а обратно за Ето.
мислам дека Меси ке ја земе оваа година, мада играта на Барса не зависеше толку од него како на Интер од ибра.

Притисокот на медиумите, навивачите и остала багра во УЕФА скоро секоја година пред време го дава до знаење кој е победникот.. Така да таму мислам дека се повикуваат само тројца играчи, односно оние на кои треба да им се дадат наградите за 1, 2 и 3 место. Таму според мене би требало да бидат повикани Меси, Ето и Роналдо! Од нив тројца Меси мислам дека секако ќе биде на прво место, додека останативе 2 и 3. Така да ние ќе имаме играч кој ќе земе награда таму, било тоа да е сребрена или бронзена.. Ето од Интер..

Затоа во првиот пост ги споменав 3 играчи на интер а ни еден на милан но се побунуја веднаш Кака минатата сезона играл за Милан :)

Мене поентата ми беше што нема Италијанци, а од клубовите во Срија А само Интер има 3 представници. Било како, Милан или Јуве, само едниот има еден представник. Ако гледаме кај играле минатата, тогаш Милан има, доколку гледаме кај игра сега, Јуве има еден представник. Интер се одвојува со 3 :)

Само за споредба...
И Челзи има 3, Манчестер исто така.
Севиља, Волзбург и Бордо имаат по еден а Милан зеро :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom