Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Toлку им беше .... 4кола држеа врв , и сеа готово ... уште сампдорија да ја тепаме сеа у гости и решен е шампионот ....

Мислам дека Снајдер е повреден затоа не е повикан..

Мислам дека Снајдер е повреден затоа не е повикан..

Нема везе, да беше повреден ќе објавеа на интер.ит. Ова е само одморање на фудбалерите по исцрпувачкиот период.

П.С. Толку беше, повторно на првото место, со мало задоцнување, честито победа :)
FORZA INTER !!!

Нема везе, да беше повреден ќе објавеа на интер.ит. Ова е само одморање на фудбалерите по исцрпувачкиот период.

П.С. Толку беше, повторно на првото место, со мало задоцнување, честито победа :)
FORZA INTER !!!

Па да бе :wink:

Е тоа сум го пропуштил, не бев во можност да ги пратам интернет медиумиве во последно време.

П.С. Друже Занети, видеово нема врска со Интер или така ми се чини ? :)

Е тоа сум го пропуштил, не бев во можност да ги пратам интернет медиумиве во последно време.

П.С. Друже Занети, видеово нема врска со Интер или така ми се чини ? :)
ич нема ама толку е добро што морав да го постирам!

Deko ке :drk: сеа :icon_lol:

У кое време е утакмицата со Сампдорија ?? Пошо не сум погледнал распоред на колово ?
тоа иконче е само дел од тоа што ке го направи деко кога ке види...
18.30 сабота(утре) Интер-Сампдорија директен пренос на телевизија , на телевизија , уствари нема директен пренос.
како и да е договори си се ти со Iosonointerista за во која минута да се приклучиш на чатот и гледај покасно немој како неќна уште одма головите после само да дремеме џабе пред телевизор.

Деко трчаше 2пати на кеј денес ко идиот и нема јадено ништо
Деко ке си легне зашо неможе да глеа

пс:Кварежма ке ги убие !!!!

Добра ноќ !

Не можам да ве сватам како можите да се расправате за местење и судиски грешки. Се знае, доколку се мести, во главна улога е Јувентус и ќе го стигни Милан во второлигашки настапи...

Он топик:
Денес мислам дека нема да има некои големи измени во тимот. Отсуството на Снајдер ќе го пополни Балотели и тоа е се народе.
Цезар, Маикон, Лусио, Самуел, Киву, Занети, Камби, Дејан, Балотели, Милито, Ето

Токму ова сакав да го слушнам од играч на Интер. Доколку се судеше исто за сите, ќе беше признаен голот на Киелини со Џенова исто како што беше признаен на Милито со Наполи. Арно ама, судењето не е исто така да изјавава на Матераци држи вода.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom