Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фејсбук Фарма
farmainter.png

Момци ајде да пишам и јас,нешто зафатен во последно време,најдов време да пишам на шампионскиов и мој омилен фан-клуб :)

Читам Кварезма прва постава е,ми се допага тоа,но само нека изигра еднаш асално,како кога играше на ТОП-ТИМ купот против ЈуБе и ББилан,нека не прави само тривели пошо знаеме дека ке ја усере така.
Снајдер ако игра дава гол,слушајте ми го зборот...Ето со Балотели ке се покажат дека можат да функционираат,а можат.
Милито нека одмара оваа утакмица,ке треба повеке со Барса во среда...Лусио може да одмара,нека игра Матрикс заедно со Кордоба,Мота не знам дали е доволно излечен од повредата,но и да е не треба да се ризикува,треба Мурињо да го поштеди.

За утакмицата со Барса,останува да видиме што како ке биде,џабе сега ке збориме се и свашта,иако јас верувам дека можеме да ја тепаме дома Барса,а зашто да не и во гости,на Ноу Камп,не мора да ме реплицирате одма,фанови на Барса со постови нема шанса ке ве сомелеме и тако даље,ова е само мое мислење...

Ибра ме интересира како ке изигра,мада мислам дека нема да мрдне од Лусио,нема да се изнаигра,ме интересира и навивачите на Интер каков пречек му дадат иако зборат дека нема да прават ништо,осекам дека ке биде пеколно за него на Џузепе Меаца,а и за цел тим на Барса.

FORZA INTER !!​

btv...Деко најсрекен роденден се што сакаш да ти се исполни братче :):)

According to Juventus, the Bianconeri's displays and victories in this start to the season are putting pressure on all the other teams, Inter most of all. Mourinho's reply to the Turin outfit? "Yes, yes. Look at the bags under my eyes. I don't sleep at night''...

Мур рулз, цело лето ги чекав овие изјави :)

Ako судиме по 1 меч, гледајки ги противниците, Милито е најдобар играч на Светот, гол и две асистенции со Милан сепак не се мала работа .

:tv:

Со среќа нека му е, нека се потури од голови само не против Интер, и не во ЛШ . :smir:

Слабо игра мајсторот за Барса... гол и асистенција... тапа :)

:drk::drk::drk:
Ме боли мене како игра мајсторот знам дека веќе не игра за Интер.А и знам дека е големо го*но азнам и дека е светски играч само со екипи како Хетафе.

Ха ха на срека го даде...Иначи против Гетафе и Ливорно најдобро му иде :wink:

Не почнувај со Златан пак.. :smir:
Ќе треба Syn да брише цела вечер..

П.С. Нешто интересно за сите нас.. Милан заспа со Ливорно.. 0-0.. Сега ќе слушаме коментари од типот Ливорно играл затворено.. :pipi:
Или пак Гатузо немал право на настап..

Стандард ко у италија, даваше голови со Парма, Реџина, и компанија. У лига шампиони ке го видим или со Реал кој ке играат. Тогаш се гледаат мајсторите :smir:

0-0 милан хх толку им е силата ке се борат за 4 место го глеав ибра изигра солидно даде гол и намести али ке го чека пекол во среда

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom