Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Англиска премиер лига имаше на МТВ како не се секаваш:nesvest:
Потоа правата ги откупи А1.

да да англиско даваа на мтв после А1 ги откупи правата

Англиска премиер лига имаше на МТВ како не се секаваш:nesvest:
Потоа правата ги откупи А1.

Да ме отепаш ама на МТВ не памтам дека имало пренос на некакво првенство освен овие интернационалниве.. Можеби слабо сум гледал МТВ.. :pipi: Кој беше коментатор? Златко Калински? :smir:

Јас мислам дека Интер...

Упс! Извинете дечки, ја згрешив темата... :smir:

• Ми се допаѓа
Reactions: gos
Деко бе !! Сус .

Него, ај роденден ти е, па тука ке ти го честитам, соодветно место е мислам, ајт, среќен роденден и се најдобро у животов, не мора фала да ми викаш, само помалце офтопици и Се ке биде во ред . :smir:

Хахахаха , веќе почнав да си се пронаоѓам во сопствениот потпис !

Фала момци и Умбра !

Да ви се врати ;)

И да, извини што така ти се обратив, дете, али со твојот начин на постирање на тоа алудираш, ти реков, и Манчестер, и Реал, и Баерн освојувале тројни круни, вие овде ми се понашате ко прв пат тоа некој да го направил, што значи не се сеќавате на оној Јунајтед кој стигна до европскиот врв, случајно или не, на вашиот стадион, Ноу Камп, очигледно е дека не ја памтите таа сезона . :wink:

Види, за Реал си голема грешка, Реал никогаш не освоил тројна круна, али нема везе.

Него, муабетов може да оди до недоглед, тебе како што кажа, никој неможе да те разубеди во едното а мене во другото, можеме до утре да тераме празни муабети но сите ќе бидат оф топик и после ќе имаш работа, ќе треба да бришеш -;), џабе тролање.

Друго, искрајно вие сте клубот кој би сакал да земе ЛШ доколку Барса не ја земе, и баш сакам да ги видам твојте постови кога Интер би биле носители на тројната круна, кога Интер по толку време би ја зел Лигата на Шампиони, и да видиме колку ќе бидеш субјективен во истите.

Сепак поздрав до вас, се читаме после натпреварот во среда, па нека победи подобриот и посреќниот.:smir:

Еве, ке ти го цитирам другар ти
Oд една страна, очигледно е дека е апла субјективен, од друга, факт, фантазира .
Самиот себе си се демантира со тоа што вели дека Арсенал и Јунајтед никогаш не играле тотален фудбал, самиот со тоа ми кажува дека он фудбал прати од 2002,2003, така иде зборот . Незнам колку години е и колку долго ја следи фудбалската игра али факт е дека овие два тима очигледно тој период не ги гледал, зашто уз здрав разум вакво нешто никогаш не би кажал .

И да, извини што така ти се обратив, дете, али со твојот начин на постирање на тоа алудираш, ти реков, и Манчестер, и Реал, и Баерн освојувале тројни круни, вие овде ми се понашате ко прв пат тоа некој да го направил, што значи не се сеќавате на оној Јунајтед кој стигна до европскиот врв, случајно или не, на вашиот стадион, Ноу Камп, очигледно е дека не ја памтите таа сезона . :wink:

Ајде кажи ми ти што е за тебе тотален фудбал... чисто да знам на што сме.

Еве јас да ти кажам:

Тотален фудбал е кога Garry frickin Neville излегува 4 пати сам пред голман и забива голови.

И преку таквото веќе :oftopic: си!

Еве што да ти било тоа тотален фудбал :smir:

П.С. Интер игра утакмица со Парма во недела, за Барса кога ќе дојде време ќе правиме муабет и за тоталниот фудбал воедно.

П.П.С. Деко папучару, најсреќен роденден :)

Еве јас да ти кажам:

Тотален фудбал е кога Garry frickin Neville излегува 4 пати сам пред голман и забива голови.

И преку таквото веќе :oftopic: си!

Еве што да ти било тоа тотален фудбал :smir:

П.С. Интер игра утакмица со Парма во недела, за Барса кога ќе дојде време ќе правиме муабет и за тоталниот фудбал воедно.

П.П.С. Деко папучару, најсреќен роденден :)

Добро не пишувам веќе... ако тоа е тоа што го сакате.:smir:

Зар треба да ти говорам за играта на Арсенал и Јунајтер детално ? Реков, ако прават фудбалски ученик, периодите за кои говорев а во кои беа директно инволвирани овие два клуба ке бидат земени како класичен репер, пример, за убавината на фудбалската игра .
Тогаш немаше Меси, немаше Ето, немаше Ибра, тој фудбал кои они го играа немаше индивидуалци . . . ако не си ги гледал или ако не ги памтиш, одговор не можеш да добиеш, освен импресии од истото од моја страна . Реков и претходно, Барса по Интер ми е втора екипа во живтотов и прва што за која сум почнал искрено да навивам, така да немам никакви причини да ја деградирам и спуштам на ниско ниво, макар и што играле со Интер за неполна недела .
Тотален фудбал за мене не познава индивидуалци, тој тогашен Јунајтед можев да го замислам без Јорк, или Кол, или Бекам, или Кин, Барса во моментов без Меси ни на сон . Со оглед до кај догура фудбалов денес, прашање е и дали ке ја сретнам истата уникатна фудбалска претстава, јебига .

Види, за Реал си голема грешка, Реал никогаш не освоил тројна круна, али нема везе.
Мање битно, знаеш како оди тоа во куповите, до резервите е :) . Teк ако догураат до финале, може да извадат најсилен состав, иако во Италија на пример, Интер 2 години по ред у финале у Куп вадеше втор тим почнувајки од голманот .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom