ADVISOR
barca & inter
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 799
- Поени од реакции
- 16
Па кај да гледаат децата фудбал бре.. Кога се играше тој фудбал од времето на Манчестер па и Арсенал ако не се лажам немаше преноси на ТВ од Англија
Se lazes imase na МТВ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па кај да гледаат децата фудбал бре.. Кога се играше тој фудбал од времето на Манчестер па и Арсенал ако не се лажам немаше преноси на ТВ од Англија

Se lazes imase na МТВ![]()

Да не си се помешал со Светското од 2002 и Европското од 2004?![]()
Англиска премиер лига имаше на МТВ како не се секаваш:nesvest:
Потоа правата ги откупи А1.
Англиска премиер лига имаше на МТВ како не се секаваш:nesvest:
Потоа правата ги откупи А1.
Кој беше коментатор? Златко Калински? :smir:Јас мислам дека Интер...
Упс! Извинете дечки, ја згрешив темата... :smir:

И да, извини што така ти се обратив, дете, али со твојот начин на постирање на тоа алудираш, ти реков, и Манчестер, и Реал, и Баерн освојувале тројни круни, вие овде ми се понашате ко прв пат тоа некој да го направил, што значи не се сеќавате на оној Јунајтед кој стигна до европскиот врв, случајно или не, на вашиот стадион, Ноу Камп, очигледно е дека не ја памтите таа сезона . :wink:
, џабе тролање.Еве, ке ти го цитирам другар ти
Oд една страна, очигледно е дека е апла субјективен, од друга, факт, фантазира .
Самиот себе си се демантира со тоа што вели дека Арсенал и Јунајтед никогаш не играле тотален фудбал, самиот со тоа ми кажува дека он фудбал прати од 2002,2003, така иде зборот . Незнам колку години е и колку долго ја следи фудбалската игра али факт е дека овие два тима очигледно тој период не ги гледал, зашто уз здрав разум вакво нешто никогаш не би кажал .
И да, извини што така ти се обратив, дете, али со твојот начин на постирање на тоа алудираш, ти реков, и Манчестер, и Реал, и Баерн освојувале тројни круни, вие овде ми се понашате ко прв пат тоа некој да го направил, што значи не се сеќавате на оној Јунајтед кој стигна до европскиот врв, случајно или не, на вашиот стадион, Ноу Камп, очигледно е дека не ја памтите таа сезона . :wink:
Ајде кажи ми ти што е за тебе тотален фудбал... чисто да знам на што сме.
ftopic: си!Ајде кажи ми ти што е за тебе тотален фудбал... чисто да знам на што сме.

Еве јас да ти кажам:
Тотален фудбал е кога Garry frickin Neville излегува 4 пати сам пред голман и забива голови.
И преку таквото веќеftopic: си!
Еве што да ти било тоа тотален фудбал :smir:
П.С. Интер игра утакмица со Парма во недела, за Барса кога ќе дојде време ќе правиме муабет и за тоталниот фудбал воедно.
П.П.С. Деко папучару, најсреќен роденден![]()
Зар треба да ти говорам за играта на Арсенал и Јунајтер детално ? Реков, ако прават фудбалски ученик, периодите за кои говорев а во кои беа директно инволвирани овие два клуба ке бидат земени како класичен репер, пример, за убавината на фудбалската игра .Ајде кажи ми ти што е за тебе тотален фудбал... чисто да знам на што сме.
Мање битно, знаеш како оди тоа во куповите, до резервите еВиди, за Реал си голема грешка, Реал никогаш не освоил тројна круна, али нема везе.
. Teк ако догураат до финале, може да извадат најсилен состав, иако во Италија на пример, Интер 2 години по ред у финале у Куп вадеше втор тим почнувајки од голманот .