Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас ви реков не го сваќајте за повокација вие...:uvo:...Ако мојот тим е тиња што игра секоја година полуфинале ЛШ а твојот испаѓа осмина финале секоја година,а се радуваш на победа против палермо и лацио,твојот тим е шоља после голема нужда:smir:
Aко мојот тим има барем 2 титули во најелитниот европски куп твојот нема ниеден!
Ako мојот тим има 17 во домашно првенство твојот има 3!

и затоа не си ги кревајте многу акциите оти 90 проценти од вас навиваат за челзи одкако дојде Абрамович и потроши повеќе за трансфери отколку англиска шпанска и италијанска лига заедно!
ако се сеќаваш добро а изгледа не, пред 5 години на челзи главна опсесија им беше да успеат да влезат во првите 10 во англија а не па да се борат за финале на ЛШ!

Не реплицирајте на сешто таман го средивме фан-клубов да заличи на нешто. Сега има место за дискусија на релација Интер - Барса фанови, а дали била подобра Барса од Манчестер и колку полуфиналиња има Челзи се оф-топици.

Не реплицирајте на сешто таман го средивме фан-клубов да заличи на нешто. Сега има место за дискусија на релација Интер - Барса фанови, а дали била подобра Барса од Манчестер и колку полуфиналиња има Челзи се оф-топици.

Сите ги фати паника, видоа дека сме јаки, па ај сега на Интер ќе удриме, биле дупки. Ке дојде дуелот со Барса, па ќе видиме што ќе се деси. Нека победи подобриот.
Разлика прави можеби само Меси и Џави, на другиве позиции мислам дека сме подобри.
Одбрана топ, средината со Шнајдер е на повисоко ниво од било кога во последниве години, а сме немале и подобар тандем во напад .
Клупата квалитетна на секоја позиција и тоа е тоа.Го имаме Мурињо и што више сакаат другиве, ќе дојдат резултати и во ЛШ кога тогаш.

Како што кажа, тоа е твое мислење, но за 99% од нас фановите на Барса, не само тука на форумов туку воопшто, ланската игра на Барса е нешто што нема да се види во догледно време од друга екипа а ниту пак се видела до сега.

За првиот болд, иако бев мал сепак го следев Манчестер со Кол, Јорк, Бекам, Кин, Шерингам, Сколс, Солскер а и Арсенал со Виеира, Анри, Беркамп, Симан,Пирес,Љунберг и остала багра, кога цела сезона немаа пораз, но за мене лично оваа игра на Барса гледано за око е подобра од таа на тогашниот Арсенал и Манчестер.

Што се однесува до вториот болд, сум разговарал со постари личности, личности од постарата генерација баш за ланската игра на Барса, некои биле фанови на Интер, некои на Манчестер, некои на Реал но повеќето од нив изјавиа различно од тоа што го збориш ти.:smir:

Како и да е, некој ќе биде демантиран во среда, дали ние или вие останува да видиме набрзо. Спортски поздрав до вас.:smir:
Епа да беше маалце поголем периодот кога дечките од Манчестер и Арсенал разараа, веруј ми, друг ке беше твојот став . Дај бе не зезајте, срамота е да деградирате таква фудбалска фантазија, да ја спуштате на толку ниско ниво, срамота е . . .
Тоа беа тимови кои го подигнаа фудбалот на едно ново скалило, донесоа една нова фудбалска димензија . . . и сеа децава овде на форумов, по една брилијантна сезона на Барса дојдоа памет да ни солат, како тоа они биле најдобри .
Само ке ве потсетам, во времето на Роналдињо и Рајкард истото го збореа, кога ги победија Арсенал во финалето во ЛШ и освоија Примера, ИСТО, истите муабети . . .

Прашај било кој друг, а е постар од 20 години за она што тогаш го играа горенаведените екипи, а не, си праел муабет за Манчестер и Арсенал со други фанови . . . немој молимтисе со тие детски муабетчиња, шо, удри наџ на мсн и се консултираше ?

Арсенал друже, 38 кола немаа пораз, да, немаа успех во ЛШ али не беше тука дански судија ко 12ти играч за нив, е ТОА, тоа е она што нема да се види доолго време, 38 кола да бидеш константен и да не изгубиш во конкуренција на Манчестер, Челзи, тогашен Лидс, Ливерпул, тогашен Њукасл, а не ова на Барса, и Манчестер, и Реал, и Баер освојувале тројни круни, тоа е веќе видено, врвен фудбал, али она за кое јас ти говорам е нешто посебно, УНИКАТНО, збор кој очигледно ти, и останатите не го разбирате .

п.с. И не ми се убацувајте ко пијавици, мене Барселона ми е втора екипа во животов и прва за која искрено сум почнал да навивам, низа ситуации ( пред Се Панчев, Роналдо, Баџо и Занети ) влијаеле на мене за Интер да биде приоритетот во фудбалот . До ден денес ја сакам и почитувам Барселона и секогаш, освен кога играат Интер во ист термин, ја следам и ќе ја следам и ке навивам за нив во Примера . Не сакам да ја потценам, во никој случај да ја спуштам на ниско ниво, само ви укажувам дека за да дојде до тоа скалило за кое јас говорам, има уште леб да јаде, една сезона не е доволна за истото . Може за година, две, три, ке се согласам со вас, но сега во моментов не, шанса нема, а со носењето на Ибра, за жал, направија грешка која во иднина скапо ке се одрази .

Епа да беше маалце поголем периодот кога дечките од Манчестер и Арсенал разараа, веруј ми, друг ке беше твојот став . Дај бе не зезајте, срамота е да деградирате таква фудбалска фантазија, да ја спуштате на толку ниско ниво, срамота е . . .
Тоа беа тимови кои го подигнаа фудбалот на едно ново скалило, донесоа една нова фудбалска димензија . . . и сеа децава овде на форумов, по една брилијантна сезона на Барса дојдоа памет да ни солат, како тоа они биле најдобри .
Само ке ве потсетам, во времето на Роналдињо и Рајкард истото го збореа, кога ги победија Арсенал во финалето во ЛШ и освоија Примера, ИСТО, истите муабети . . .

Прашај било кој друг, а е постар од 20 години за она што тогаш го играа горенаведените екипи, а не, си праел муабет за Манчестер и Арсенал со други фанови . . . немој молимтисе со тие детски муабетчиња, шо, удри наџ на мсн и се консултираше ?

Арсенал друже, 38 кола немаа пораз, да, немаа успех во ЛШ али не беше тука дански судија ко 12ти играч за нив, е ТОА, тоа е она што нема да се види доолго време, 38 кола да бидеш константен и да не изгубиш во конкуренција на Манчестер, Челзи, тогашен Лидс, Ливерпул, тогашен Њукасл, а не ова на Барса, и Манчестер, и Реал, и Баер освојувале тројни круни, тоа е веќе видено, врвен фудбал, али она за кое јас ти говорам е нешто посебно, УНИКАТНО, збор кој очигледно ти, и останатите не го разбирате .
Мислам дека се на се имаа околу 50 кола без пораз. Земени во предвид и минатата и идната сезона...

49 утакмици беа! баш се сеќавам 50 утакмица беше со Манчестер и еден од публиката држеше знак 49+Манчестер Јунајтед=50 ама ја изгубија таа утакмица со 1-0!

Барса со Рајкард во 2006 и со Пеп 2009 е сосема различна приказна,верувајте!
Престанете да се карате,или ќе не демантирате в Среда,или ние само ќе ви докажеме што зборувавме цело време и зошто ви дававме предност во кладбите,а дотогаш да не билдаме постови за џабе,секој ќе си остане на својата страна

Мислам дека се на се имаа околу 50 кола без пораз. Земени во предвид и минатата и идната сезона...
Не, децата нема да разберат дека на времето кога Јунајтед играа, коментаторот тогаш мислам на А1, велеше, погледнете ја оваа игра, како од фудбалски учебник, фантазија . 10 години ми се увртени тие зборови кога 11 души везеа на терен, слично како и Арсенал кои во секој меч држеа лекции за тоа како треба да постигнеш гол и да изреметиш противничка одбрана до максимум .
А денес слушаме, Меси, Меси, Меси, Ето, Ето, Ето, Ибра, Ибра . . . и имаш екипа во која еден играч вреди ко 10 и ке ми каже мене некој тоа е оној т.н. фудбалски врв .
Баџо знаете што вели за денешниов фудбал, истиот се претвори во циркуз, дојде време кога публиката очекува од еден човек да реши натпревар и да направи потег за публика .

Престанете да се карате,или ќе не демантирате в Среда,или ние само ќе ви докажеме што зборувавме цело време и зошто ви дававме предност во кладбите,а дотогаш да билдаме постови за џабе,секој ќе си остане на својата страна
Браво бе, не просветли сега сите, еден натпревар и одма тишина, ке не замолчите . Да те прашам јас тебе, од кога еден, или два, или три натпревари биле фактор за муабетот што овде го збориме, од кога истите ни давале слика за остатокот од сезоната . Само да те потсетам, Барса лани на почеток загуби од екипа која штотуку дојде во Примера и истата се викаше чинам Нумансија, Барса второ коло играше дома со Сантандер и едвај извади бод . Вие овде, стручњаците на форум по тие два меча говоревте дека играта е иста ко од времето на Рајкард, се плете само мрежа околку голот без завршница, дел од вас уште и кукаа по Роналдињо, за по неколку месеци, истите вие, фанови на Барса, зборевте дека сте најдобри, несопирливи и тн и тн .

А пред Барса немаме друг натпревар или со Парма одложена е? Многу муабети за нешто што следи потоа..

Јас ви реков не го сваќајте за повокација вие...:uvo:...Ако мојот тим е тиња што игра секоја година полуфинале ЛШ а твојот испаѓа осмина финале секоја година,а се радуваш на победа против палермо и лацио,твојот тим е шоља после голема нужда:smir:

Ја и понатам сметам дека твојот тим е тиња бидејќи нема ништо освоено последните две години,а тоа што се однесува до играта имаме каде каде подобра од вас:kez:....е и за малку ќе заборавев кога сме веќе во провоцирањето твојот тим е тоа што го има во шољата после голема нужда:drk: ајде мрш:pehar:

Pravo da vi kazam natprevarot Inter-Barca za mene ke bide mec za uzivanje :icon_bigg
Sakam i Inter i Barca da odat ponatamu i da se sretnat vo FINALE :ojea:

п.с. И не ми се убацувајте ко пијавици, мене Барселона ми е втора екипа во животов и прва за која искрено сум почнал да навивам, низа ситуации ( пред Се Панчев, Роналдо, Баџо и Занети ) влијаеле на мене за Интер да биде приоритетот во фудбалот . До ден денес ја сакам и почитувам Барселона и секогаш, освен кога играат Интер во ист термин, ја следам и ќе ја следам и ке навивам за нив во Примера . Не сакам да ја потценам, во никој случај да ја спуштам на ниско ниво, само ви укажувам дека за да дојде до тоа скалило за кое јас говорам, има уште леб да јаде, една сезона не е доволна за истото . Може за година, две, три, ке се согласам со вас, но сега во моментов не, шанса нема, а со носењето на Ибра, за жал, направија грешка која во иднина скапо ке се одрази .

Како прво: никој, ама буквално никој нит ја деградира нит ја спушта на ниско ниво играта на Арсенал и на Манчестер.Незнам ти тоа кај го прочита.:toe:

Како второ: и ти и поголемиот дел од интеристите да имавте таква фантастична сезона, односно Интер да освоеше 3 титула (читај 3 титула a воедно во нив да спаѓа ЛШ) а до сега се веќе 5 титули, и вие ќе се дигневте во облаци и вие ќе мислевте дека сте најдобри. Верувај дека така ќе беше!!!

Како трето: И во времето на Рајкард, кога Роналдињо беше во врвот на својата форма, кога Барса зема титула во ЛШ и Ла лига, и таа сезона Барса беше класа над другите екипи. Само незнам зашто тоа време почна да го мешаш.

Како четврто: Не користам мсн,малце време од денот го користам за нет,а и не сум нешто многу помал од тебе, така да не летај во облаци со твоите постови деца меца.

И пето: мислам дека премногу отидовме ОФ ТОПИК само заради тебe, незнам зашто почна да ги мешаш Челзи, Арсенал и Манчестер, како да немаш доволно доверба во својот Интер. Мислам дека релацијата треба да биде Интер Барса а не Барса, Манчестер, Челзи, Арсенал.:smir:

Како прво: никој, ама буквално никој нит ја деградира нит ја спушта на ниско ниво играта на Арсенал и на Манчестер.Незнам ти тоа кај го прочита.:toe:

Како второ: и ти и поголемиот дел од интеристите да имавте таква фантастична сезона, односно Интер да освоеше 3 титула (читај 3 титула a воедно во нив да спаѓа ЛШ) а до сега се веќе 5 титули, и вие ќе се дигневте во облаци и вие ќе мислевте дека сте најдобри. Верувај дека така ќе беше!!!

Како трето: И во времето на Рајкард, кога Роналдињо беше во врвот на својата форма, кога Барса зема титула во ЛШ и Ла лига, и таа сезона Барса беше класа над другите екипи. Само незнам зашто тоа време почна да го мешаш.

Како четврто: Не користам мсн,малце време од денот го користам за нет,а и не сум нешто многу помал од тебе, така да не летај во облаци со твоите постови деца меца.

И пето: мислам дека премногу отидовме ОФ ТОПИК само заради тебe, незнам зашто почна да ги мешаш Челзи, Арсенал и Манчестер, како да немаш доволно доверба во својот Интер. Мислам дека релацијата треба да биде Интер Барса а не Барса, Манчестер, Челзи, Арсенал.:smir:
И као шесто : гледаш на пи*карски начин да избегаш од дискусија.

алооо ејјј

гледај што ти пишал чоекот, глеј ти што му враќаш... :tapp:

Престанете да се карате,или ќе не демантирате в Среда,или ние само ќе ви докажеме што зборувавме цело време и зошто ви дававме предност во кладбите,а дотогаш да не билдаме постови за џабе,секој ќе си остане на својата страна

овој па овој па...

Еве, ке ти го цитирам другар ти
Ваков фудбал не се играл во светот на клубскиот фудбал уште од времето на Кројф. Гледај натпревар, ќе ја видиш разликата помеѓу Арсенал, Јунајтед( кој никогаш не е играл тотален фудбал) и Барселона.
Oд една страна, очигледно е дека е апла субјективен, од друга, факт, фантазира .
Самиот себе си се демантира со тоа што вели дека Арсенал и Јунајтед никогаш не играле тотален фудбал, самиот со тоа ми кажува дека он фудбал прати од 2002,2003, така иде зборот . Незнам колку години е и колку долго ја следи фудбалската игра али факт е дека овие два тима очигледно тој период не ги гледал, зашто уз здрав разум вакво нешто никогаш не би кажал .

И да, извини што така ти се обратив, дете, али со твојот начин на постирање на тоа алудираш, ти реков, и Манчестер, и Реал, и Баерн освојувале тројни круни, вие овде ми се понашате ко прв пат тоа некој да го направил, што значи не се сеќавате на оној Јунајтед кој стигна до европскиот врв, случајно или не, на вашиот стадион, Ноу Камп, очигледно е дека не ја памтите таа сезона . :wink:

Абе Syn.. Ќе викнам некој модератор да те среди.. :smir:
Нели се гледаш дека стануваш на моменти како мене? :pipi:
Па кај да гледаат децата фудбал бре.. Кога се играше тој фудбал од времето на Манчестер па и Арсенал ако не се лажам немаше преноси на ТВ од Англија.. Единствено ги даваа дерби натпреварите.. Исто ги даваа дерби утакмиците и од Шпанија.. Кај да гледаат децата.. Не се тие криви.. Башка тоа беа времиња на маалски фудбал и петарди.. Немаше тогаш АДСЛ и онлине гледање на интернет.. :back:
Разбери и ти.. Да го е*ам.. :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom