Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу сум среќен за Интер .. колку добро се осеќам .. не поради победата ,туку поради трагедијата на Билан :test:

Голем поздрав до сите интераши...многу се израдував на големата победа над Милан.
Многу ми беше мака што си замина Ибра, но за среќа сега играме уште подобро, сега игра Интер, а ланска сезона играше Ибрахимовиќ...се сложувам со повеќето дека кој несака да игра за Интер вратите му се отворени, а се надевам дека во Барса Ибро за неколку натпревари ќе го изгуби местото во првите 11-ет, па ќе ја грее клупата...ќе стане замена на ПЕДРОТО (младиот), ама тоа што го бараше ќе го добие.
За возврат добивме класа играчи во Шнајдер, Милито и Мота, а ЕТО си е ЕТО секогаш борбен до крај.
НАПРЕД ИНТЕР.
П.С Гледам едно момче Љубе станало доста популарно на форумув, те сакам ЉУБЕ...нај оргинален си, а другиве можат само да ти завидуваат на твоите постови...не за џабе ги ставиле како потписи...Браво ЉУБЕ.
ЈАСМИНКА ТЕ САКА...

Круз даде два гола за Лацио!
Сеуште незнам дали не ќе беше добра одлука да му се продолжи договорот на еден таков фудбалер барем за една година.. Фудбалер кој никогаш не се буни, кој седи на клупа и доста е корисен како џокер. Особено што токму оваа сезона остануваме без Ето месец и пол..

Што се секираш па и Арна треба да игра малку... Суазо е уште тука. Требаше да се поднови малку, одлично е. А и Круз треба да игра, зашто да седи на клупа. Супер ќе му е во Лацио.

Патем, не е исклучено во јануари да не израдува чичко Морати со уште некој трансфер, иако нема посебна потреба...

Топ си е бе топ...Седам си пијам кафица во маало и поминуваат мојте најомилени миланези ,,,абе едно здраво не пуштија :pos:

Туку гледам за девојчиња кој навиваат за интер зборите ..дај убацете ме во муабет :wink: (Убав дечко сум жими се) :pos:

Смирете доживљај и тоа хормоните, фудбалски фан клуб е ова.

Го спуштив натпреварот (на граница сум со лимитот ако ме нема утре тоа е :) ), и сега ќе си го изгледам репризно со пауза/плеј/рипит/, супер е сликата и се тоа, ама направив скриншот од почетокот, ова мора да го видите.

Неко меџу нама није наш :pos2:

А богами и кај нив е "појачан" нападот :pos2:

Пак да критикувате наши телевизии :pos2:

Ке има на телма пренос со Парма :? Нашиот братски клуб ?

обавезно преносот е загарантиран , шампионот мора да го даваат ,ако сака да има телма повеке гледаност , се надевам дека и панчев ке коментира :baeh:

Панчев беше феноменален како стручен коментатор, но не верувам дека ќе ги коментира сите натпревари...доволно е да коментира само дерби натпреварите.. Интер - Јувентус, Интер - Милан,

Панчев беше феноменален како стручен коментатор, но не верувам дека ќе ги коментира сите натпревари...доволно е да коментира само дерби натпреварите.. Интер - Јувентус, Интер - Милан,

Pancev se nadeam deka nikad vishe nema da komentira , pogolem idiot od nego nemozheja da najda , sramota e eden takov chuek da slushash koj komentira , mene mi e jasno vie zoshto sakate poshto vi e naklonet na vas i toa e PREmnogu o4igledno , a poradi taja pri4ina ostanatite fanovi shto ne sa za Inter ne sakaa da go slushaa i toa so pravo , zatoa koj go drca neka go mavna pobrgu od Telma poshto zvu4i mnogu losho ...

Напротив, Панчев во споредба со останатите наши фудбалски фаци кои се појавуваа како ко-коментатори (Џиџи, Канатларовски итн...) звучи како роден коментатор, зборува побрзо, поразбирливо, и кажува негови фудбалски размислувања на начин секој да може да го разбере.

Точно дека Даре е фан на Интер (и коментаторот Бранко е), и тоа ве погоди вас другите, но јас го сакам Даре пред се затоа што е Македонец и затоа што е Легенда која ја паметам од кога бев мал. Интер нема врска со тоа.

Помалку плукајте зошто немате толку кредибилитет, кога Панчев полнеше мрежи, на повеќето од вас родителите не ви беа ни запознати. Покажете малку респект, ако не знаете како, барем ќутете и не се резилете.

Pancev se nadeam deka nikad vishe nema da komentira , pogolem idiot od nego nemozheja da najda , sramota e eden takov chuek da slushash koj komentira , mene mi e jasno vie zoshto sakate poshto vi e naklonet na vas i toa e PREmnogu o4igledno , a poradi taja pri4ina ostanatite fanovi shto ne sa za Inter ne sakaa da go slushaa i toa so pravo , zatoa koj go drca neka go mavna pobrgu od Telma poshto zvu4i mnogu losho ...

Како можеш толку многу да не го почитуваш Пан4ев?

Како што кажа ИоСоњо, има поголем речник од коментаториве воопшто, има играно на такви натпреварувања, има огромно познавање од фудбалот. Малку претера со пристрасно коментирање но дај кажими дали некаде грешеше? Милан беа тотално изгубени во терен, па неговото коментирање го оправдувам.
Македонски менталитет, критикувате легенда, човек кој има играно на такви големи натпревари, најуспешниот македонски фудбалер, затоа што коментирал пристрасно. Баш убаво им текнало на Телма да го повикаат него, играл човекот во Италија па даваше интересни информации, еден е македонец што играл на дербито, дај обесете го затоа што коментирал пристрасно :uvo:

Па да де, затоа и ви смета . :wink:

Како и да е, легенда си е легенда, бар јас премногу го ценам тој човек и му симнувам капа за Се што постигнал во својата играчка кариера, и конечно на некој да му текне да го викне ко кокоментатор, мада овој пат баш за Интер мораа . :tv:

п.с. Се што кажа за Интер и нивната игра во минатото, за избор на играчи, стил на играње и остало беше 100% во право, исто и за Милан, кој btw добија само пофални зборови за нивниот стил на игра кој го практикуваат долги години .

п.п.с. Плукајте го колку сакате, златна копачка во Европа, светска клупска титула, титула во ЛШ каде го постигна последниот пенал и аналогно на претходното беше најдобар стрелец, заќутување на грци сред Атина против Панатинајкос . . . . абе пацери бе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom