Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле почнавме да им ги зимаме фановите на милан хаха ептен сме јаки нема што

C_27_photogallery_1805_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_3_immagine.jpg

Деки во нервозно издање: Шта ми глумиш, је*ем ти матер !!!

C_27_photogallery_1805_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_3_immagine.jpg

Деки во нервозно издање: Шта ми глумиш, је*ем ти матер !!!
ja да бев таму ке се изнервирав! ако има реплеј на јутуб нека го стави некој да се види какво копиле е и како сакаше да намести пенал среќа судијата не подлегна на провокацијата!

па и уште му се дереше....

Брат ... сеа уште да го остаиме КвареЖЖЖЖма да се ухода со Снајди ;D

Лелелелеллелелеле Оргазмииииии ! Ке дробиме :D

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Tииии си отиииииииден =)

пс:Една за Љубе-та моЉим.:D

Нема проблем, не смееме да забораваме вистински фанови на Интер. Еве една за фанот бр.002 ЉуБЕ, кој додал наставка АЦ-Милан за да се инфилтрира на фан-клуб Милан и да ги ремети ем поремети Миланезите:

Прегледај го приврзокот 12547

Вистински навивач на Интер!

BTW, дечки искрено, не ја добивам помошта која некои од вас ја ветија. Актуелни информации има секој ден и барем 1-2 да имаме готови. Еве сега на пример сум зафатен и не можам да стигнам, а на сајтот нема ништо ново. Не смееме да дозволиме вака да биде. Деар фор, би ги замолил сите што имаат намера да помогнат со преведување да се пријават, да се преброиме колку сме, и да одредиме термини, кој ден кој ке преведе по нешто. Никој не е обврзан и се разбира никој не е должен да го прави тоа, затоа само оние кои навистина можат и имаат време, нека се пријават. Имаме дискусија во групата FC Internazionale можете таму, или кај мене на профил или по ПП.

Брат ... сеа уште да го остаиме КвареЖЖЖЖма да се ухода со Снајди ;D

Лелелелеллелелеле Оргазмииииии ! Ке дробиме :D
За жал Кварежма денес ќе си замине.Интер го нуди на Лацио на позајмица + пари за Пандев.Мансини сака во Рома а Интер му ја нуди Џенова.
Желбата на Мурињо е да ги даде Мансини и Кварезма а да го земе Пандев кој ќе биде замена за Снајдер и Ето кога ќе е на Купот на Африка.Ќе има место и Пандев да игра Интер ќе игра на три фронта.
До крајот на денот ќе се знае.

luge kvarezma parce ke napravi samo da najde mesto stankovic treba nekogas da mu pusti mislam

idnite baloteli i muntari

na ovoj den vo istoriataDateEvent
31-08-1997 urugvajskiot napagac Alvaro 'El Chino' Recoba dade dva super gola vo debito sto go imase inter go pobedi Brescia 2-1 vo prviot natprevar na sezonata 31-08-2002 na ovoj den hernan crespo dojde od lacio vo interden na raganjeDatePlayerPlace of birth
31-08-1983 Mario Rebecchi Voghera (PV) prv mec za interDatePlayerMatch
31-08-1969 Mauro Bellugi Pisa-Inter 0-1 (Coppa Italia) 31-08-1969 Roberto Boninsegna Pisa-Inter 0-1 (Coppa Italia) 31-08-1997 Benoit Cauet Inter-Brescia 2-1 (Campionato) 31-08-1997 Francesco Moriero Inter-Brescia 2-1 (Campionato) 31-08-1994 Pierluigi Orlandini Padova-Inter 0-3 (Coppa Italia) 31-08-1997 Alvaro Recoba Inter-Brescia 2-1 (Campionato) 31-08-1997 Luiz Nazario De Lima Ronaldo Inter-Brescia 2-1 (Campionato) 31-08-1997 Luigi Sartor Inter-Brescia 2-1 (Campionato) 31-08-1997 Diego Simeone Inter-Brescia 2-1 (Campionato) 31-08-1969 Lido Vieri Pisa-Inter 0-1 (Coppa Italia) 31-08-2003 Sabri Lamouchi Inter-Modena 2-0 (Campionato) 31-08-2003 Siqueira De Oliveira Luciano Inter-Modena 2-0 (Campionato) 31-08-2003 Andy Van Der Meyde Inter-Modena 2-0 (Campionato) 31-08-2003 Thomas Helveg Inter-Modena 2-0 (Campionato) 31-08-2003 Cristian Alberto Peret Kily Gonzalez Inter-Modena 2-0 (Campionato) posleden natprevar za interDatePlayerMatch
31-08-1986 Massimo Pellegrini Inter-Catanzaro 4-1 (Coppa Italia) 31-08-1994 Igor Shalimov Lodigiani-Inter 0-1 (Coppa Italia)

Сега објавија и на фудбал-италија дека Интер е фаворит за потписот на Пандев и дека се преговара во послениве неколку часа.

Линк.

Сега објавија и на фудбал-италија дека Интер е фаворит за потписот на Пандев и дека се преговара во послениве неколку часа.

Линк.
Мислам дека Морати ќе се обиде да го искористи овој трансфер да додаде уште еден играч од школата на Интер во своите редови бидејќи со новите правила на УЕФА потребни се четворица играчи од школата на тимот и четворица Италијанци.

Е сеа, од младата школа ги имаме Балотели и Сантон па уште Пандев би бил доволен + еден кој најмногу ќе се докажи од младинците.
Италијанци имаме 2ца но тука се играчи кои имаат италијански пасош како Занети, Камби, Киву, Милито мислам и Мота. Ги има многу па не би требало тоа да биде проблем.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom