Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако нема петарда , нема да бидам задоволен од резултатов, а гледам и Мурињо вика по играчите за уште еден гол.

Ае честито, добро ебење им дадовме, да не видам збор да рече некој тука :)

Ме радува дека направивме моќен тим, нека се запрашаат тие кои не веруваа во тоа и кои сметаа дека еден играч игра во тим, наместо 11.

И тоа, 4-0

FORZA INTER !!!

Честитки до сите фанови на Интер за оваа голема победа над Биланистите...
Благодарност и на останатите кој вечерва беа на страната на Интер .

добра игра,али сепак, немаше ПЕТАРДИСИМО!!:tapp::tapp: а можеа...јбг...стварно многу е подобрена и забрзана играта на ИНТЕР после доаѓањето на Снајдер и Милито... добри акции прават...

Леле сеа отварам резултати и не можам да верувам која порњава сте им ја напраиле.:)
Силување и тоа на суво...не го очекував ова од Милан.(иако се објективно послаби од Интер)

ЧЕстито победа ај и вие обелетого образот на Италија лш...

Aaaaaaaa Интер која игра ја имаа :drk::drk:

Секоја чест за сите играчи на Интер,на Декица наш највеке ми напраи мерак голот,на секоја утакмица по еден екстра гол им дава на комшикиве.
Снајдер солидно деби имаше вечерва,свака част.
Немам замерки за ниеден играч,брао браво...еве доказ дека можеме и без Ибранослович да играме и да тепаме :vozbud::vozbud:

Ае честито, добро ебење им дадовме, да не видам збор да рече некој тука :)

Ме радува дека направивме моќен тим, нека се запрашаат тие кои не веруваа во тоа и кои сметаа дека еден играч игра во тим, наместо 11.

И тоа, 4-0

FORZA INTER !!!
Стрписе до 16 септември , до натпреварот со Бара, зашто оваа со Билан неможе да ја измериме силата ( тие и така никој неги рачуна за озбилен тим) .

ДА ДА ТРЕБАШЕ ПЕТАРДА АЛИ АЈ ДА НЕ БИДЕ ГОЛЕМ СРАМ ЗА МИЛАН ПА САМО 4!!!ПОКАЗУВАМЕ ДЕКА ВО ИТАЛИЈА СМЕ БРОЈ ЕДЕН НЕКА ЗНААТ СИТЕ!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom