Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи ваков среден ред Интер немал со години:cuc:Свака част и се гледа дека носоњата Ибрахимович бил најголемиот баксуз кај вас.

Абе уште едне напагач нека стаи мурино да ги затне уште со 3 гола петарда нека пука и одмазда за тој пораз 6-0 хахахахах

Дојде време и фановите на Интер да изгледаат едно полувреме опуштено....само можам да замислам како им е на Миланистите.

Ne deka ve sakam ali kjejf mi e shto gi gazite da vi kazhem iskreno :) ajde cepajte edno 5,6 komada neka ima smeenje :) btw ve igrav 2ka na liste :smir:

Ооо интер ме изненади Лол.Па кога тогаш требаше да покажат тие ваши играчи дека вредат за парите.Иначе јас сум за Јувентус и не го поддржавам овој резултат хаха ама сепак заслужено чекав добар фудбал и дочекав.Вака ке биде сезонава Јуве ке има конкуренција.Ол д бест ин д секонд халф.

Аманте бе...ги силовавте за 45 минути. Свака Част!!

Кога ќе се опорави Камбиасо интересно ќе биде дали Мурињо ќе го префрли Занети на клупа.

Во игра ќе влезе Мунтари на местото од Мота, да веруваме дека Мота не е посериозно повреден.

Нели ви текна вака со Бари да играте а?
Или Милан послаби од Бари се

Не може да помине утакмица со Милан а Станко да не даде гол, браво србину, ни фалеа ваквите шутеви !!! 4-0

ИНТЕЕЕЕР !!!

хаха добро е бе доста са голоој зал ми е да го гледам тренерон на милан сиромав ќе умре :pos2::pos2: не сум за интер ама сварно добра игра секоја чест

Балотели е многу жеден за гол, има 10 минути за и тој да погоди.

ајде уште еден за петарда :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom