Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ili 1 utakmica ko 1 mkv/rmvb/mp4 film... :wink: OK, fala. :helou:

A so ti napravil on, glej gi ti Bugarine, Grcine a covekot ostaj go na raat :). I onaka toa sto go pravi e gluma, ne e stvarno. Ako gledas na izgledot i ponasanje, kolku pejac(k)i i grupi ne treba da gi slusas, eheeeej...

Ок де, не ти извадив нож јас :)

П.С. Браво и од мене за АЦАБ, јака слика.

Момци еден виц:

Се враќа Трпе нервозен дома и и вика на Трпана:
- Трпано ме еба Интер у гости!!!
А оваа му му вика:
- И мене Милан комшијата ме еба дома!!!

Дечкото со зелената мајца позади, ете го натрапникот . . . :pos2:

Дечки јас обично гледам на Atdhe.net ама не гледам најава за натпреварот, така да давајте со време линкови, сопкаст или било што друго, да се гледа...

Иначе „Жолтата подморница“ ни го потопи Јуве, а? Как чемо живет' болан? :pos2:

Со мало задоцнување - fcinter-macedonia.com или fcinter.com.mk

Убаво ќе биде да се најдат некои линкови за гледање. Јас сум на одмор, па не можам да гледам на ТВ, а дома имам барем 10 телевизии што ќе ја пренесуваат :(.

А на кои тв ќе ја преносуваат?

FORMAZIONI
INTER (4-1-2-1-2):
Julio Cesar; Maicon, Lucio, Chivu, Zanetti; Cambiasso; Muntari, Thiago Motta; Stankovic; Milito, Eto'o. All.: Mourinho. A disp.: Toldo, Cordoba, Santon, Vieira, Quaresma, Mancini, Balotelli.
LAZIO (4-1-2-1-2): Muslera; Lichtsteiner, Diakitè, Siviglia, Kolarov; Baronio; Brocchi, Mauri; Matuzalem; Rocchi, Zarate. All.: Ballardini. A disp: Bizzarri, Cribari, Radu, Dabo, Eliseu, Foggia, Cruz.
На Раи уно е ја пренесуват.

Аца Лукас и Сако Полумента владеат бе :vozbud::vozbud::vozbud:

Сликата и ја коа ја видов брат,му ја пракам на еден другар и се пукна од смеење...:pos2::pos2:

Мало потсетување како беше лани на СуперКупот со вечните пациенти-Рома...:vozbud:

хахаха хихихихи

инаку ви посакувам среќа во дуелот со лазио ќе ми го направите меракот ако ги победете

FORMAZIONI
INTER (4-1-2-1-2):
Julio Cesar; Maicon, Lucio, Chivu, Zanetti; Cambiasso; Muntari, Thiago Motta; Stankovic; Milito, Eto'o. All.: Mourinho. A disp.: Toldo, Cordoba, Santon, Vieira, Quaresma, Mancini, Balotelli.
LAZIO (4-1-2-1-2): Muslera; Lichtsteiner, Diakitè, Siviglia, Kolarov; Baronio; Brocchi, Mauri; Matuzalem; Rocchi, Zarate. All.: Ballardini. A disp: Bizzarri, Cribari, Radu, Dabo, Eliseu, Foggia, Cruz.
На Раи уно е ја пренесуват.
Види брат како ги погодив уште пред некој ден без ни една грешка :pos2:

Eto kje igra so Lazio.

Eve go timot spored mene:

intert.png

:oftopic:
Dali gledavte Crvena Zvezda so Dinamo? E ova e balkanski nachin na igranj. Ochite kje im gi izvadea:)

Кај мене на кабловска нема ни РАИ УНО. Сега видов број им се јавив ми вика тешко не знам ќе видам ќе прашам. :tapp:

И кај мене ја снема Rai Uno а до пред саат време имаше со некоја лоша слика ама се трпеше.

Саботажа упм... :nerv:

Составот е најдобриот само Самоел фали на место Киву повреда имал некоја затоа не игра.
Јас имам Раи но ја кодират некогаш кога има фудбал или филмови еве сега дават некој филм и укочена е сликата се надевам дека фудбалот нема да е кодиран преносот почнува во 13.55

Мала промена на клупата ги нема Кварезма и Манчини на нивно место Бурдисо и Суазо.Оваа година ќе има има многу големо друштво на трибините,замислете на овој состав + Арнаутович и плејмејкерот не пет седум треба да си одат.
А Виера забетониран во прв состав подобро Крхин да го ставел како смета да ги гони вишокот не знам требаше тие на кои не смета да ги остави во Милано.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom