Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи утре изгледа пак нет ке трошам како и до сега...нема врска мора да се гледа утре Интер како го крева трофејот од СуперКупот,не се пропушта за ништо на светот тоа...:vozbud:

Ај добредојде!
Добро те најдов!

119223-500.jpg

Дома арни...?

еве тоа што вчера ви ветив.... нацртав теренче како на менаџер, и го направив со најчесто употребуваните тактики, но оставив празно за играчите, за да можете составите, сами да си ги впишете... значи симнете си ги урнециве и (наједноставно) во PAINT впишете ги играчите...

urnek4132.png
urnek4312.png
urnek433.png
urnek442.png

а еве и јас да го скршам мразот да го поставам мојот посакуван состав.... според мене... без плеј, како што е сегашнава ситуација во Интер... овој е мојот омилен состав, со оваа тактика

mojatataktika.png

Многу јаки пацериве од Торино бе....:pos2::pos2:

Juventus0 - 2Villarreal
инаку 70 минута е...Реков јас кој Диего кој Мело кој бакраци,кога пацери се сите...тиња тренет,тиња одбрана....:vozbud:

Многу јаки пацериве од Торино бе....:pos2::pos2:

Juventus0 - 2Villarreal
инаку 70 минута е...Реков јас кој Диего кој Мело кој бакраци,кога пацери се сите...тиња тренет,тиња одбрана....:vozbud:

1-4 конечен :pos: Овие ли треба да ни бидат конкутенти за Скудето оваа година? хахаха (иронично смеење) :tapp:

Како да не се смееш на ваква слика не знам...и тоа ја најдов на италијански блог за Ббилан...

10wpnj4.jpg

Приметете што пишува...:inter::inter:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
A kolku ti jade od internetot 1 utakmica koa ja gledas, otprilika, onaka, od iskustvo? :)

Како да не се смееш на ваква слика не знам...и тоа ја најдов на италијански блог за Ббилан...

10wpnj4.jpg

Приметете што пишува...:inter::inter:
А овај изгубенио со фрирз со патец на лево Хунтелар е?

A kolku ti jade od internetot 1 utakmica koa ja gledas, otprilika, onaka, od iskustvo? :)
НЕ знам брат, од прилика на добар квалитет околу 400 мб би требало. Не сум забележал до сеа а ме мрзи да пресметувам ај утре уствари денес покасно пред натпреварот ќе ти кажам.

Ништо, околу 200-300 мегабајти, од прилика 2 утакмици ко еден филм да си даунлоадирал. Кулирај :)

п.с. тргни го дегенот на аватар што ти стои

Ништо, околу 200-300 мегабајти, од прилика 2 утакмици ко еден филм да си даунлоадирал. Кулирај :)
Ili 1 utakmica ko 1 mkv/rmvb/mp4 film... :wink: OK, fala. :helou:

п.с. тргни го дегенот на аватар што ти стои
A so ti napravil on, glej gi ti Bugarine, Grcine a covekot ostaj go na raat :). I onaka toa sto go pravi e gluma, ne e stvarno. Ako gledas na izgledot i ponasanje, kolku pejac(k)i i grupi ne treba da gi slusas, eheeeej...

ја коа викам аца лукас е цар :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
ацаб ме пресмеа со сликата да си ми жив и здрав ... ајде со среќа утре осеќам балотели во второ ќе ја реши утакмицата

ја коа викам аца лукас е цар :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
ацаб ме пресмеа со сликата да си ми жив и здрав ... ајде со среќа утре осеќам балотели во второ ќе ја реши утакмицата

Аца Лукас и Сако Полумента владеат бе :vozbud::vozbud::vozbud:

Сликата и ја коа ја видов брат,му ја пракам на еден другар и се пукна од смеење...:pos2::pos2:

Мало потсетување како беше лани на СуперКупот со вечните пациенти-Рома...:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom