Ѓорче 1932
тој сум...
Значи утре изгледа пак нет ке трошам како и до сега...нема врска мора да се гледа утре Интер како го крева трофејот од СуперКупот,не се пропушта за ништо на светот тоа...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај добредојде!
Добро те најдов!
![]()
Дома арни...?
Многу јаки пацериве од Торино бе....:pos2::pos2:
Juventus0 - 2Villarreal
инаку 70 минута е...Реков јас кој Диего кој Мело кој бакраци,кога пацери се сите...тиња тренет,тиња одбрана....![]()
Ако ја нема затоа постои интернетот. Ќе најдиме некој добар стрим ТУКАUtakmicava utre bi trebalo da ja ima na kablovska, (ustvari veke e deneska) na Rai Uno :
http://www.raiuno.rai.it/dl/RaiUno/guidaProgrammi.html
Taka da, koj ima kablovska, ke ustedi internet. :helou:
А овај изгубенио со фрирз со патец на лево Хунтелар е?Како да не се смееш на ваква слика не знам...и тоа ја најдов на италијански блог за Ббилан...
![]()
Приметете што пишува...:inter::inter:
НЕ знам брат, од прилика на добар квалитет околу 400 мб би требало. Не сум забележал до сеа а ме мрзи да пресметувам ај утре уствари денес покасно пред натпреварот ќе ти кажам.A kolku ti jade od internetot 1 utakmica koa ja gledas, otprilika, onaka, od iskustvo?![]()
A kolku ti jade od internetot 1 utakmica koa ja gledas, otprilika, onaka, od iskustvo?![]()
Ili 1 utakmica ko 1 mkv/rmvb/mp4 film... :wink: OK, fala. :helou:Ништо, околу 200-300 мегабајти, од прилика 2 утакмици ко еден филм да си даунлоадирал. Кулирај![]()
A so ti napravil on, glej gi ti Bugarine, Grcine a covekot ostaj go na raatп.с. тргни го дегенот на аватар што ти стои
ја коа викам аца лукас е цар![]()
ацаб ме пресмеа со сликата да си ми жив и здрав ... ајде со среќа утре осеќам балотели во второ ќе ја реши утакмицата